הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אומנות לחימה - לרחוב.

בקיצור מישהו מכיר?
רוני שוואקה. מאמן קרב מגע ואיגרוף תאילנדי במישור הנוף ובעוד מקום במערב. הוא הוציא מתאמנים לאליפויות אירופה ואחד מהם אף קיבל ספורטאי מצטיין מהצבא שזה דבר שמאוד קשה לקבל. כשאני הייתי שם הקרב מגע ואיגרוף תאילנדי היו באותו היום אחד אחרי השני. שעה אחת קרב מגע ושעה אחת איגרוף תאילנדי ואתה משלם רק על "חוג" אחד ומקבל שני "חוגים" ואם יש לך זמן אתה יכול לבוא גם לארבע אימונים בשבוע, שניים במישור הנוף ושניים במערב ואתה לא מוסיף כסף. ככה לפחות זה היה כשהתאמנתי אצלו לפני כ3.5 שנים. אבל הכי חשוב, רוני זה כמו אבא, באמת אכפת לו מהתלמידים שלו והוא ידאג שלא תפצע ולא יקרה לך נזק.

לא הולכים מכות ברחוב לאחר בית ספר יסודי. בכל עימות תצטרך לקחת בחשבון שאם זה שמולך לא יקח צעד אחורה אתה מסתכן בפציעה קשה או כלא. אף אחד מהשניים לא מתאים לאנשים

אני מכיר בחור שאומנות לחימה הצילה אותו משוד.
2 מהגרים בדרום ת"א הגיעו אליו בדרישה לארנק וטלפון, לאחד מהם היתה אלה ביד.
הוא הגיב בנוקאאוט לבחור שהחזיק את האלה. השני ברח.

לארנק ולטלפון - שלום

MMA קשוח, יש את האחים פריאנטה. תגיע, יפרקו לך את הצורה... 😉
לא הולכים מכות ברחוב לאחר בית ספר יסודי. בכל עימות תצטרך לקחת בחשבון שאם זה שמולך לא יקח צעד אחורה אתה מסתכן בפציעה קשה או כלא. אף אחד מהשניים לא מתאים לאנשים
נורמטיביים.
אפילו האימונים זה הקרבה, אני עושה BJJ, שתי כפות הידיים שלי מלאות בעיוותים שחלק מהן מגביל תנועה @Doron M

מי הבטיח לך שאדם נורמטיבי הוא זה שיתקוף אותך?

כמה כבר אתה מותקף ברחוב?
אם יקפוץ עליך מישהו עם סכין , אימוני לחימה לא יעזור לך הרבה.
אולי אימוני ריצה

זה תלוי איפה אתה גר/ בעבודה שלך.
לגבי הסכין אני מסכים איתך, זה נורא מלחיץ וסביר להניח שתשכח הכל.
אבל זה לא או סכין או כלום, יש גם תחום אפור.

כמו שהמאמן שלי לקרב מגע אמר שנגד סכין הסיכויים הם לרעתו. וזה מישהו שתרגל שנים על גבי שנים תרגילים.
זה יעיל רק בסרטים. או שנגדך יש מישהו שלא יודע בכלל להתשמש בסכין.

אם בעניני עבודה אתה מסתובב במקומות בעייתיים אז עדיף אקדח.
כמובן אם אישור לנשק וידע בסיסי בתפעול.

MMA קשוח, יש את האחים פריאנטה. תגיע, יפרקו לך את הצורה... 😉
נורמטיביים.
אפילו האימונים זה הקרבה, אני עושה BJJ, שתי כפות הידיים שלי מלאות בעיוותים שחלק מהן מגביל תנועה @Doron M
אם מישהו בא וסתם תוקף אותך ואתה מגן על עצמך אין שום סיבה שבעולם שתיכנס לכלא או משהו

אם מישהו בא וסתם תוקף אותך ואתה מגן על עצמך אין שום סיבה שבעולם שתיכנס לכלא או משהו
מישהו דחף אותך ואתה נתת לו אגרוף והוא נפתר. מצפה לך מחול שדים עם משטרות , תביעות ועניינים.

ג'יג'יטסו ברזילאי
לא נראה לי שיש אומנות לחימה יותר אפקטיבית למצבי-רחוב, ובכלל, להישרדות.

אין דבר כזה "סתם תוקף"... יש דינמיקה והסיכון הוא שבדעיבד התמונה לא תיראה כפי שציפית כשפיצצת לו את הצורה...

אותך ספציפית סביר להניח שאף אחד לא יתקוף, שפוי או לא שפוי:sarcastic:
זה מאוד נכון. הרבה מאוד מאותם אנשים שבבסיסם אלימים וחסרי תרבות נרתעים מהמראה החיצוני.
אז חבר'ה להרים כבד ולהזריק נכון 😛

ג'יג'יטסו ברזילאי
לא נראה לי שיש אומנות לחימה יותר אפקטיבית למצבי-רחוב, ובכלל, להישרדות.
זה מה שאני מרגיש כשהמאמן שלי, 15kg פחות ממני דופק לי משולש... 😆

זה מה שאני מרגיש כשהמאמן שלי, 15kg פחות ממני דופק לי משולש... 😆
בדיוק.
העניין הוא שלא משנה כמה אתה שוקל, כשאתה נופל איתו לקרקע הטכניקה מנצחת. תאמין לי שאתה לא רוצה להתקע במשולש ברחוב עם הפנים למדרכה או שאיזה בחור ינעל לך את היד בלי אפשרות לברוח, זה חוסר אונים בלתי נסבל שרק מי שמתחרה באומנות לחימה יכול להבין.

MMA מכיוון שקרב מגע זה הרבה פעמים סתם מכבסת מילים.
וגם להמנע מללכת מכות עוזר.

אפשר להרגע, כבר נבדק לפני יותר מעשרים שנה איזו אומנות לחימה מנצחת בקרב הכי ניטרלי שאפשר לבדוק בו את זה (MMA). ג'יו ג'יטסו ניצחה גם למרות שהיא יוצגה על ידי אדם קטן וחלש משמעותית מהנציגים של שאר השיטות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית