ייעוץ מס' שאלות לפני לינארית מדקאו בחיטוב

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
אוקיי אז יש לי כמה שאלות על איך אני אמור לעשות את הלינארית כשאני בחיטוב:
1) יש שלוש אימונים- בשלושתם אני רוצה להוסיף תרגיל אחד לבייספ ותרגיל אחד לטרייספ שניהם יהיו 2 סטים 10 חזרות, אפשר?
2) באימון C צריך לעשות 3 חזרות עם משקל יותר גבוה מאימון A אז בחיטוב כשאני לא מצליח להעלות עוד משקלים אז להישאר עם 5X5 ואותם משקלים?
3) לוותר על הבק אוף סט? הרי הסט נועד להשלמת נפח ואם אני עושה 5X5 אז לא צריך להשלים נפח, נכון?

1) אני לא הייתי מוסיף ובטח שלא לכל אימון, אם אתה רוצה אתה יכול להוסיף לאימון 1-2 זה יותר ממספיק אבל שוב זה לשיקולך.
2) אם אתה לא מצליח לעלות במשקלים (מה שיותר מסביר שיקרה) תישאר במשקל המקסימלי שאתה יכול לאותם חזרות וסטים
3) בחיטוב אתה יכול לוותר על הבק אוף

• פותח/ת השרשור
1) אני לא הייתי מוסיף ובטח שלא לכל אימון, אם אתה רוצה אתה יכול להוסיף לאימון 1-2 זה יותר ממספיק אבל שוב זה לשיקולך.
2) אם אתה לא מצליח לעלות במשקלים (מה שיותר מסביר שיקרה) תישאר במשקל המקסימלי שאתה יכול לאותם חזרות וסטים
3) בחיטוב אתה יכול לוותר על הבק אוף
לגבי 1 למה לא? הרי בחיטוב אני גם ככה לא יתקדם במורכבים (לפחות לא בשלב מתקדם) ואני גם מתכוון להוסיף רק שתי תרגילים אחד יד קדמית אחד יד אחורית.
עדיין כדאי לוותר?
ויש לך עוד דברים שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל את החיטוב? מבחינת התוכנית כאילו.

נערך לאחרונה:
ההפך הוא הנכון. תתקדם במורכבים בהתחלה ובסוף תתקע (איך תתקע בהתחלה ואז תתקדם? אין בזה היגיון).
ומספיק להיות חמדן ידיים, ואתה דיי חמדן, סט בכל אימון? מה אתה מפחד? ששרירי החוף לא יבלטו? למה להעמיס על הידיים שגם ככה אם תעבוד עליהן נכון הן היו גמורות אחרי הלחיצה והמשיכה, אז להקים אותן לתחייה בשביל להרוג אותן שוב? ובשביל מה? בשביל פמפום? אם מוותרים על בק אופ סט בחיטוב, אז על אחת כמה וכמה אין מקום לפאמפ.
ואם חסר לך משהו לפני התוכנית? חוץ מידע והפנמת תובנות, כלום.

• פותח/ת השרשור
ההפך הוא הנכון. תתקדם במורכבים בהתחלה ובסוף תתקע (איך תתקע בהתחלה ואז תתקדם? אין בזה היגיון).
ומספיק להיות חמדן ידיים, ואתה דיי חמדן, סט בכל אימון? מה אתה מפחד? ששרירי החוף לא יבלטו? למה להעמיס על הידיים שגם ככה אם תעבוד עליהן נכון הן היו גמורות אחרי הלחיצה והמשיכה, אז להקים אותן לתחייה בשביל להרוג אותן שוב? ובשביל מה? בשביל פמפום? אם מוותרים על בק אופ סט בחיטוב, אז על אחת כמה וכמה אין מקום לפאמפ.
ואם חסר לך משהו לפני התוכנית? חוץ מידע והפנמת תובנות, כלום.
צודק התבלבלתי התכוונתי שאני יתקדם בהתחלה ואז ייתקע כאילו די מהר.
וזה לא שאני חמדן ידיים זה פשוט שאני לא מרגיש את היידים בכלל וגם כשהייתי בss ההיקף ידיים לא גדל (ואין לי עם זה בעיה- אני יודע שss נועד נטו להעלאת משקלי עבודה ולא היה אכפת לי מהידיים עד עכשיו כי רציתי לגדול בשרירים הגדולים)
אבל פשוט אני חושב שעכשיו אם אני לא יתאמן על הידיים ההיקף ירד ומה שכבר יש ירד בצורה משמעותית ובסופו של דבר המטרה היא גוף יפה.

צודק התבלבלתי התכוונתי שאני יתקדם בהתחלה ואז ייתקע כאילו די מהר.
וזה לא שאני חמדן ידיים זה פשוט שאני לא מרגיש את היידים בכלל וגם כשהייתי בss ההיקף ידיים לא גדל (ואין לי עם זה בעיה- אני יודע שss נועד נטו להעלאת משקלי עבודה ולא היה אכפת לי מהידיים עד עכשיו כי רציתי לגדול בשרירים הגדולים)
אבל פשוט אני חושב שעכשיו אם אני לא יתאמן על הידיים ההיקף ירד ומה שכבר יש ירד בצורה משמעותית ובסופו של דבר המטרה היא גוף יפה.
אני חוה כרגע מה שאתה עתיד לחוות עוד כמה חודשים, תאמין לי שאני שמח שלא נגעתי בפמפומי ידיים. תסתכל על זה כך הסיבה שבגללה יורדים במשקלים, היא כי הגוף לא מתאושש מספיק/מהר מספיק וכל הנלווה לזה... אתה צריך להיות שמח שהידיים יוצאות רעננות, לפחות כרגע.

Back
למעלה תחתית