הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לינארית מדקאו - מספר שאלות

• פותח/ת השרשור Bosko
  • פורסם בתאריך

Bosko

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
טוב בהתאם לייעוצכם אני מתחיל את הלינארית של ביל סטאר, קראתי את המאמר באתר קילוגרם ויש לי מספר שאלות:

1. כתוב שפאוור קלין הוחלפה ב פנדליי רואו - מה עדיף?

2. כמו כן כתוב: "לחיצת כתפיים בעמידה (אוברהד פרס) או לחיצה בשיפוע חיובי (אינקליין פרס)" - איזה מהם עדיפה?

3. וגם: "ואת המשיכה המשנית – משיכה גבוהה (היי פולס) או דדליפט" - שוב מה עדיף? (אני נוטה לדדליף).

4. כתוב שהעלייה במשקלים היא משבוע לשבוע ומאחר ואני ממש מתחיל אני מתחיל עם מוט ריק (לפחות ככה הבנתי שצריך), האם אני יכול לעלות משקלים בהתחלה מאימון לאימון כי מוט ריק ממש קל לי, או שבכל זאת עדיף לקחת את הזמן ולהתחיל לאט לאט עם עלייה שבועית?

5. איך אני (אם בכלל) מתייחס לעניין הריסט שיש כעבור 4 שבועות אימון מאחר ותכלס לא היו לי משקלים קודמים לפני תחילת התוכנית?

אני מודה לכם מראש על התשובות.

אם אתה מתחיל ממוט ריק עדיף לך לעשות SS כי אתה יכול להתקדם מאימון לאימון והתקדמות שבועית סתם תעכב אותך.

• פותח/ת השרשור
לכתחילה חשבתי על SS אבל לאור המלצות בפורום זה השתנה, אתה יכול לקרוא:
ייעוץ - שאלה לגבי התחלה בתוכנית SS וגם לגבי תוספים.
אוקיי סליחה לא ידעתי.
הבנתי שאתה מתחיל חיטוב אז הלינארית באמת תתאים לך.

טוב בהתאם לייעוצכם אני מתחיל את הלינארית של ביל סטאר, קראתי את המאמר באתר קילוגרם ויש לי מספר שאלות:

1. כתוב שפאוור קלין הוחלפה ב פנדליי רואו - מה עדיף?

2. כמו כן כתוב: "לחיצת כתפיים בעמידה (אוברהד פרס) או לחיצה בשיפוע חיובי (אינקליין פרס)" - איזה מהם עדיפה?

3. וגם: "ואת המשיכה המשנית – משיכה גבוהה (היי פולס) או דדליפט" - שוב מה עדיף? (אני נוטה לדדליף).

4. כתוב שהעלייה במשקלים היא משבוע לשבוע ומאחר ואני ממש מתחיל אני מתחיל עם מוט ריק (לפחות ככה הבנתי שצריך), האם אני יכול לעלות משקלים בהתחלה מאימון לאימון כי מוט ריק ממש קל לי, או שבכל זאת עדיף לקחת את הזמן ולהתחיל לאט לאט עם עלייה שבועית?

5. איך אני (אם בכלל) מתייחס לעניין הריסט שיש כעבור 4 שבועות אימון מאחר ותכלס לא היו לי משקלים קודמים לפני תחילת התוכנית?

אני מודה לכם מראש על התשובות.

1. פנדלאי רואו.
2. אוברהד פרס.
3. המשיכה המשנית היא דדליפט.
4. אתה יכול לעשות קפיצות יותר גדולות במשקל בשבועות הראשונים אם ממש קל לך.

ואתה לא עושה ריסט, תתחיל עם מוט ריק.

1)אם אין לך כוונה להתעסק בweightlifting הייתי הולך על פנדלאי רואו, מה גם שללמוד קלין באופן עצמאי זו משימה לא קלה בכלל וגם יחד עם מאמן weightlifting או מאמן קרוספיט ששולט בהנפות ברמה גבוהה זה דבר שלוקח לא מעט זמן.
2)מאחר ולרוב תיתקל בoverhead press כתרגיל בסיס בתכניות השונות ובincline press כתרגיל עזר אז הייתי ממליץ על overhead press.
3)ביום האמצעי של השבוע המשיכה היא דדליפט..
4)אם בהתחלה קל לך להתקדם ביותר מ2.5 בשבוע אתה יכול להתקדם ביותר רק שים לב מתי אתה חותך את ההתקדות כדי לא למצוא את עצמך נקלע לריסטים בשלב מוקדם יחסית

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם

Back
למעלה תחתית