הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זקוק להמלצה לתוכנית - סטודנט לא רעב

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
אהלן
עד שעיליתי ל97 קג והשגתי לא מעט כח, בשבוע הראשון ללימודים אני כבר מאבד את הזמן לאכול וגם אני לא רעב בכלל, יוצא לי להתאמן פעמיים או שלוש בשבוע ולכן ירדתי בהתאם כבר ל92 קילו 😭
גיליתי מהר מאוד שיש ויתורים הכרחיים, אי אפשר גם עבודה גם לימודים גם אימונים וגם לאכול, תבחר שניים מקסימום שלושה מהכל ותנסה, וכן מבטיח לכם, אפילו שעות השינה שלי התקצרו ל5-6 שעות.
הגעתי למשקלי עבודה לחמישיות בלינארית של ביל סטאר:
בנץ 125
עליון 100
דד 152.5
סקוואט 153
רו 85

זקוק לתוכנית שלא תקח ממני המון כוחות ואוכל להתמיד בה בזמן שאני על ניטראלי או אפילו בגרעון קטן.
תודה חברים

עברתי בדיוק את מה שאתה עובר, מעל שנה לא התקדמתי בכלל, וייקחו לי עוד כמה חודשים לחזור לשם. תנסה להכריח את עצמך לאכול כי זה לא באמת לוקח המון זמן, ואפשר למצוא מזונות יותר דחוסים בקלוריות.
לגבי תכנית - אולי שווה לנסות 5/3/1 כי היא מצומצמת בנפח, אבל אני לא יכול להמליץ מנסיון אישי.

• פותח/ת השרשור
כשאתה אוכל 5000 כדי לעלות ל100 קג, זה יותר קשה מלאכול בשביל לעלות ל90, כי כל ארוחה שאתה כבר דוחס לוקחת לך 15-20 דקות נוספות לצערי

• פותח/ת השרשור
מה עם גיינר? יכול לעזור לך להשלים ערכים.
בזבוז כסף..
זה פחות העניין של האוכל, אם אני באמת ארצה אני אביא עוד 2 קופסאות ליום לימודים
אני בקושי ישן אז מקשה עלי להתקדם, ואם אני מגיע למשקלים גבוהים אז זה מתיש אותי ממש...

בזבוז כסף..
זה פחות העניין של האוכל, אם אני באמת ארצה אני אביא עוד 2 קופסאות ליום לימודים
אני בקושי ישן אז מקשה עלי להתקדם, ואם אני מגיע למשקלים גבוהים אז זה מתיש אותי ממש...
לדעתי כדאי לך להתאמץ ולנסות להשלים את הערכים.
נכון שלא תתקדם יותר מידי בלי שעות שינה טובות אבל אני חושב שעדיין תתקדם.
ולגבי תוכנית -5/3/1 כמו שאמרו לך יכולה להיות אחלה תוכנית בשבילך כי היא יחסית קלילה וקצרה. (לא עשיתי אותה אבל אני מכיר מישהו שעשה אותה אחרי ss וטקסס והוא אמר לי שהתוכנית הרבה יותר משחוררת מהתוכניות הנ''ל)

תעשה טקסס. נפח ועצימות. מתי שיש זמן תעשה אימון התאוששות.
אתה יכול גם לעשות בלוקים שלה לפי אחוזים ולעשות 4 של 5 במקום 5 של 5

אפשר לדעת למה כולם אומרים שהיא על הפנים ללחיצות? יש גם מישהו שכן אהב אותה ללחיצות והתקדם הרבה?
אין מספיק עצימות ביחס לנפח, מהנסיון שלי לחיצות דורשות נפח עצים יותר מהסקואט ודדליפט

אין מספיק עצימות ביחס לנפח, מהנסיון שלי לחיצות דורשות נפח עצים יותר מהסקואט ודדליפט
אז מה אתה ממליץ לעשות ללחיצות למי שכבר מיצה את טקסס? מה אפשר לעשות ללחיצות בזמן שעושים סקוואט ודד 531?

אז מה אתה ממליץ לעשות ללחיצות למי שכבר מיצה את טקסס? מה אפשר לעשות ללחיצות בזמן שעושים סקוואט ודד 531?
בזמנו אד קואן עבד יפה בשילוב של 531 , אפשר לנסות 5X5 עם אחוזים משתנים

אפשר קישור למשהו בסגנון? זה גם יעזור לבחור שפתח את האשכול.
לגבי אד קואן תעשה גוגל תמצא מלא , 5X5 תקרא קצת על פירודציה התוכנית של ביל סטאר עם גלן פנדלי מקום טוב להתחיל ממנו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית