הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חניך של ריפטו מעוניין להעביר סמינר

מצב
השרשור נעול

roy1983

משתמש מתחיל
137
0
נק' מוניטין:
-830
137
0
הי חברה, אני מכיר אישית חניך של ריפטו שמוכן לחלוק את החומר במעיין סמינר, מה שחסר זה מקום אם מישהו מכיר. מישהו מעוניין?

• פותח/ת השרשור
חניך משמע חבר של ריפטו משכבר היימים, בחור מארצות הברית שלמד ממנו אישית וכרגע נמצא בארץ לאחר עלייה

• פותח/ת השרשור
כן חברה, הסמינר באנגלית הוא דורש בסביבות ה380 ש"ח לבן אדם מה שחסר זה מקום להעביר את הסמינר אם מישהו מכיר אז או יכול לארגן משהו אז יאללה. ההתמקדות תהייה בסקוואט דדליפט ואובר הד פרס. אם אתם מעוניינים בפואר קלין אז הסמינר עלול לקחת יותר זמן.

מיילס קנטור הוא לא בדיוק חניך של ריפ, ובהחלט אין לו הסמכה להעביר סמינר של ריפ. אם הוא סתם רוצה להעביר סמינר משל עצמו על התרגילים הבסיסיים, שיהיה לו בכיף.

הייתי רוצה לשמוע פרטים ממנו אישית מה הוא רוצה להעביר ומה הקשר שלו אליך.

• פותח/ת השרשור
מה השאלות הלא קשורות האלה. מה הקשר שלו אלי? מה זה מעניין אותך? שלחתי לריפ מייל לגבי הסמינר שלו והוא הפנה אותי למיילס, הבחור לגמרי ליטש לי את התנועה ואני חושב שיש לו מה להציע בסך הל אני מנסה לעזור אם אתה לא מעונין לא צריך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כבר רשמתי שאין לי מקום ספציפי ושאלתי אם מישהו מכיר מקום שנוכל להתארגן בו ואם יש לך מה להציע זה יכול לעזור, אולי נוכל להתארגן כמה חברה באיזה שהוא מתנס או מכון שיסכים ושם נוכל לא יודע

תנסו להשכיר אולי מקום,מי שיגיע אני מאמין שאין לו בעיה לשלם סכום סמלי מסוים...(בהנחה שהבן אדם שמעביר את הסמינר אכן יודע מה הוא עושה)

• פותח/ת השרשור
שמע...אם היו מספיק אנשים אני מאמין שזה יתאפשר, אני לא מאמין שהוא יעביר סמינר לשתיים וחצי אנשים. לגבי החומר שהוא מעביר..אני מאמן בעצמי ולדעתי הוא לגמרי מבין עניין. מה עוד שריפ בכבודו ובעצמו תיווך בנינו.

מה השאלות הלא קשורות האלה. מה הקשר שלו אלי? מה זה מעניין אותך? שלחתי לריפ מייל לגבי הסמינר שלו והוא הפנה אותי למיילס, הבחור לגמרי ליטש לי את התנועה ואני חושב שיש לו מה להציע בסך הל אני מנסה לעזור אם אתה לא מעונין לא צריך

אתה בא ומציע פה הצעה לא ברורה, ומדבר על בחור שאנחנו לא מכירים. לא נראה לך הגיוני שאנחנו רוצים לאמת את הדברים שלך פה ולדעת על מה מדובר בדיוק?

אני אהיה מעונין גם כן, בהינתן שהבחור הזה יספק קצת רקע יותר ספציפי ביחס להכשרה ולניסיון שלו (עדיף ישירות, ניתן להקליד כאן באנגלית. אבל גם דרכך - הפניות לקליפים וכד', יהיה בסדר)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני פשוט אגיד לו להתחבר לפורום אבל רק שתדעו יש לו בעיה עם עברית.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית