אחר חניך של ריפטו מעוניין להעביר סמינר

מצב
השרשור נעול

roy1983

משתמש מתחיל
137
0
נק' מוניטין:
-830
137
0
הי חברה, אני מכיר אישית חניך של ריפטו שמוכן לחלוק את החומר במעיין סמינר, מה שחסר זה מקום אם מישהו מכיר. מישהו מעוניין?

אני אהיה מעונין גם כן, בהינתן שהבחור הזה יספק קצת רקע יותר ספציפי ביחס להכשרה ולניסיון שלו (עדיף ישירות, ניתן להקליד כאן באנגלית. אבל גם דרכך - הפניות לקליפים וכד', יהיה בסדר)
. .

כן חברה, הסמינר באנגלית הוא דורש בסביבות ה380 ש"ח לבן אדם מה שחסר זה מקום להעביר את הסמינר אם מישהו מכיר אז או יכול לארגן משהו אז יאללה. ההתמקדות תהייה בסקוואט דדליפט ואובר הד פרס. אם אתם מעוניינים בפואר קלין אז הסמינר עלול לקחת יותר זמן.

380 ש"ח אפשר להזמין גם את SS, PPST ו - The Strongest Shall Survive
ועם העודף נקנה חלב

ויש מספיק מאמרים לקרוא לפני שאני הולך לשלם סכום כזה על סמינר
בשביל לבוא לדבר קצת מול 10 אנשים הוא הולך לעשות 3,800 ש"ח
תאר לך שיגיעו 30 איש, אתה חושב שזה הגיוני לשלם לו 11,400 ?
מה הוא הולך להרצות לנו איך מייצרים תרופה לסרטן ?

רן, אני מכיר (את חלקם אישית) הרבה אנשים שמקבלים ולוקחים הרבה יותר מ 11,400 על הרצאה של
שעה, ולא בטוח שכולם יותר מענינים או חשובים מהבן אדם הזה (לפחות עד שלא יוכח אחרת).

דבר שני, בכלליות, יש מי שיעדיף ספר ויש מי שיעדיף הדגמה של אחד על שלושים. נדמה לי שאין חובה להגיע לסמינר כזה. זה כל היופי.

רן, אני מכיר (את חלקם אישית) הרבה אנשים שמקבלים ולוקחים הרבה יותר מ 11,400 על הרצאה של
שעה, ולא בטוח שכולם יותר מענינים או חשובים מהבן אדם הזה (לפחות עד שלא יוכח אחרת).

דבר שני, בכלליות, יש מי שיעדיף ספר ויש מי שיעדיף הדגמה של אחד על שלושים. נדמה לי שאין חובה להגיע לסמינר כזה. זה כל היופי.

בשביל לקבל 11,000 ש"ח לשעה צריך להיות מישהו מיוחד

380 ש"ח אפשר להזמין גם את SS, PPST ו - The Strongest Shall Survive
ועם העודף נקנה חלב

ויש מספיק מאמרים לקרוא לפני שאני הולך לשלם סכום כזה על סמינר
בשביל לבוא לדבר קצת מול 10 אנשים הוא הולך לעשות 3,800 ש"ח
תאר לך שיגיעו 30 איש, אתה חושב שזה הגיוני לשלם לו 11,400 ?
מה הוא הולך להרצות לנו איך מייצרים תרופה לסרטן ?

למה לשעה? 380 ש"ח לסמינר זה סביר בהחלט. יותר מזה, זה אפילו זול אם הסמינר איכותי. וכל מי שאין לו מאמן, יכול להרוויח מסמינר כזה (אם הבחור טוב, כן).

אני פשוט אגיד לו להתחבר לפורום אבל רק שתדעו יש לו בעיה עם עברית.
בשביל זה אני כאן 😛

ו-380₪ זה לא הרבה לסמינר. כמה זמן הסמינר? ועוד פרטים על הבחור בהחלט יכולים לעזור.

אני מניח שעמרי ישמח לארח סמינר כזה. יש לו מקום ואמור להגיע (אולי כבר הגיע) ציוד.
את עמרי אפשר להשיג ב- crossfitherzliya.com

• פותח/ת השרשור
תודה אחי. אני אשמח לקבל את המייל של עמרי אם יש לך.

• פותח/ת השרשור
טוב אנשים, לכל המעוניין.. אני צופה שהסמינר יהיה באיזור אמצע, סוף ינואר. הסמינר יהיה יום אחד ארבע שעות העלות תהיה 380 ש"ח וההתמקדות תהיה בסקוואט, דדליפט, ואובר הד פרס. אני מאמין שהסמינר יוכל לתרום ממש הרבה מיכיוון שאין גוף בארץ שמתמחה בתרגילים האלו וקיבלתי המלצות על מיילס קנטור מריפטו אישית. אז כל מי שרוצה יש לחזור אליי ל
נ.ב הסמינר יהיה באנגלית
[email protected]

נערך לאחרונה:
4 שעות ולשלם 380 שקל? קצת כבד לא? יש לימוד של פאוארקלין(כי רשמת רק פרס סקוואט ודד)

• פותח/ת השרשור
לגבי פאוור קלין הסמינר יצתרך לקחת יותר זמן אם יהיה ביקוש אז יהיה! מה שכו פחות ממאה ש"ח לשעה זה לא כזה נורא בהתחשב בעלות של אימונים אישיים בארץ שעולים 200 ובמיוחד אם באמת תפיק מהסמינר תועלת אמיתית

נערך לאחרונה:
כמה שעות זה הולך להיות ?
צריך גם ציוד להדגמות ושאפשר יהיה לעבוד
אולי לדבר עם אונ' ת"א יש שם חדר כושר טוב או הדר יוסף
לבדוק את העלות של השכירות, לבדוק כמה המרצה רוצה (אם הוא שווה משהו)
לפתוח פה פוסט עם כל הפרטים לגבי זה ושכל מי שנרשם מתחייב
צריך מישהו שיארגן את זה

נשמע טוב תן עוד פרטים כמו : תאריך, מיקום ואם אפשר פרטים על הבחור.

• פותח/ת השרשור
שמע אני יארגן את זה אני עושה עוד כמה בירורים ואז אני ממש אתן את כל הפרטים. רשמתי כבר שזה הולך להיות ארבע שעות. עוד דבר יהיה גם מסך שעליו יוקרן סירטונים של התרגילים שיעברו גם ניתוח. תראה אני שם לב שאתה נורה סקפטי שזה טוב אני רק יכול לומר שאני מאמן כושר אישי והבחור עזר לי לגבי דגשים וליטוש של התנועה ואני חושב שזה יכול לעזור לעוד הרבה.

• פותח/ת השרשור
כל הפרטים ינתנו בהמשך ולא לשכוח שהסמינר יהיה באנגלית

נערך לאחרונה:
לא אמרת שתביא את הבחור לכתוב כאן?

אגב, זה לא ממש מציאותי להגיד בוא בהמוניכם, אלא אם כן הוא רק הולך לדבר תאורטית. מאמן אחד לא יכול לתת יחס טוב ליותר מ 5-6 אנשים. היחס בין המאמנים למתאמנים בסמינר של Starting Strength הוא נמוך מאחד לחמש.

בקיצור, במקום להיות עסוק בלפרסם את הבחור, תביא אותו לכאן ותן פרטים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית