הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיפור גמישות לאור Butt wink

avivgold23

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
שלום חברים,

לאור Butt wink שהחל להופיע אצלי בסקוואט, ברצוני לשפר את הגמישות של האמסטרינג ושל גיד אכילס.

רציתי לדעת אילו תרגילי גמישות ומתיחות יכולים לעזור לי? מניסיונכם האישי שסייעו לאנשים עם butt wink.
ומתי עובדים על גמישות? לאחר אימון? כמה פעמים בשבוע?

שאני מבצע סקוואט אני לא מרגיש איזשהו כאב בגב התחתון לאור הbutt wink, אז האם עדיין ניתן לעבוד באותה עצימות ומשקלים? או שכדאי להוריד.

כמו כן צירפתי סרטון, אשמח לדעת עד כמה מצבי חמור

אתה יורד יותר מדי למטה, וכן יש כזה דבר.
שמור על כיווץ ממש חזק בשרירי הבטן, נשימה עמוקה לפני, ותרד יותר לאט ויותר מבוקר, והבאט ווינק ישתפר.

שלום חברים,

לאור Butt wink שהחל להופיע אצלי בסקוואט, ברצוני לשפר את הגמישות של האמסטרינג ושל גיד אכילס.

רציתי לדעת אילו תרגילי גמישות ומתיחות יכולים לעזור לי? מניסיונכם האישי שסייעו לאנשים עם butt wink.
ומתי עובדים על גמישות? לאחר אימון? כמה פעמים בשבוע?

שאני מבצע סקוואט אני לא מרגיש איזשהו כאב בגב התחתון לאור הbutt wink, אז האם עדיין ניתן לעבוד באותה עצימות ומשקלים? או שכדאי להוריד.

כמו כן צירפתי סרטון, אשמח לדעת עד כמה מצבי חמור

אתה צריך לשמור על זוקפי גב ישרים ולכווץ שרירי בטן. אם אתה שם לב הגב שלך לא ישר. לאורך כל התנועה הוא קמור. זה לא טוב בכלל.
שמור על גב ישר, תרד עד ממש מעט מתחת למקביל (רד עד שעצמות הירכיים מקבילות לקרקע) ותראה אם זה משתפר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית