הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בדדליפט

shahar1214

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
1
36
1
היי,עכשיו התחלתי לעשות דדליפט ורציתי לדעת מה אני יכול לשפר בדדליפט שלי
(לגבי העקימות של הגב-זה המבנה של הגב שלי אני לא חושב שאני יכול לעשות משהו עם זה)

לא כזה נורא, אבל בוא נגיד שלהגיד לך איפה הטעות ולתקן את הטכניקה זה כמו לשפץ מההתחלה אוטו שהשלדה שלו חלודה עם דפיקות.
תקרא תמאמר שפרסם קולדפייר, תראה סרטונים ותעלה שוב

• פותח/ת השרשור
לא כזה נורא, אבל בוא נגיד שלהגיד לך איפה הטעות ולתקן את הטכניקה זה כמו לשפץ מההתחלה אוטו שהשלדה שלו חלודה עם דפיקות.
תקרא תמאמר שפרסם קולדפייר, תראה סרטונים ותעלה שוב
הטכניקה ממש גרועה?
כי את הסרטונים של alan והמאמר פה של קילוגרם ראיתי,לדעתי הבעיה זה שאני דוחף עם הרגליים קצת את המוט ואז כתוצאה מזה התחת יוצא החוצה מידי..

תחליף נעליים לסוליה שטוחה כמו אולסטאר נניח.
כשאתה מושך תוודא תמיד שהמרפקים נעולים כי זה נראה כל תחילת חזרה שאתה מאמץ את הבייספס.

בכללי זה נראה כאילו התנועה לא חלקה, לדעתי כדאי שתעלה משקל כדי שבאמת תבין מה המסלול הטבעי של המוט. למרות כל הפרצופים שעשית אני דווקא חושב שזה היה לך קל מדי, עובדה שהשתמשת בבייספס.

• פותח/ת השרשור
תחליף נעליים לסוליה שטוחה כמו אולסטאר נניח.
כשאתה מושך תוודא תמיד שהמרפקים נעולים כי זה נראה כל תחילת חזרה שאתה מאמץ את הבייספס.

בכללי זה נראה כאילו התנועה לא חלקה, לדעתי כדאי שתעלה משקל כדי שבאמת תבין מה המסלול הטבעי של המוט. למרות כל הפרצופים שעשית אני דווקא חושב שזה היה לך קל מדי, עובדה שהשתמשת בבייספס.
לגבי הנעליים אני יודע פשוט באתי ישר מהבית ספר לא יכולתי להחליף
לגבי הבייספס וואלה לא שמתי לב לזה אפילו תודה רבה והפרצופים לדעתי אני לא עושה פרצופים מיוחדים כנראה סתם הנשימה שלי 😃
חוץ מכל אלה אין עוד דברים? כי לפי מה שאתה אומר זה טעויות די קטנות ומישהו אחר בכלל אמר לי שזה על הפנים..

יש מצב שבמקום לשלוח לי מאמרים וסרטונים שראיתי כבר תגיד לי מה אני לא עושה טוב תכלס?
הפאקינג דבר ראשון שאלן אמר זה להוריד את הנעליי ריצה ואתה אומר שראית את הסרטון?
שתאה מוריד את המוט תשמור על החזה למעלה.

• פותח/ת השרשור
הפאקינג דבר ראשון שאלן אמר זה להוריד את הנעליי ריצה ואתה אומר שראית את הסרטון?
שתאה מוריד את המוט תשמור על החזה למעלה.
אני מודע לזה,לא היה לי מה לעשות עם זה כי באתי ככה לבית ספר ולא יכולתי לעבור דרך הבית להחליף
מה זאת אומרת לשמור על החזה למעלה?לכווץ את הבטן ולנפח את החזה?

לגבי הנעליים אני יודע פשוט באתי ישר מהבית ספר לא יכולתי להחליף
לגבי הבייספס וואלה לא שמתי לב לזה אפילו תודה רבה והפרצופים לדעתי אני לא עושה פרצופים מיוחדים כנראה סתם הנשימה שלי 😃
חוץ מכל אלה אין עוד דברים? כי לפי מה שאתה אומר זה טעויות די קטנות ומישהו אחר בכלל אמר לי שזה על הפנים..

אני לא יודע להגיד אם השאר טעו, אבל אני יכול לומר שלא מעט פה מבינים קצת יותר ממני.
בכל זאת, לדעתי הדדליפט כן היה מאוד גרוע, אבל עם הדברים הקטנים שאמרתי לך לשפר הוא יהפוך לטוב. לפי מה שראיתי הסט אפ שלך מעולה ומשם זה מסתבך.

אני מודע לזה,לא היה לי מה לעשות עם זה כי באתי ככה לבית ספר ולא יכולתי לעבור דרך הבית להחליף
מה זאת אומרת לשמור על החזה למעלה?לכווץ את הבטן ולנפח את החזה?
אז תוריד את הנעליים.

היי,עכשיו התחלתי לעשות דדליפט ורציתי לדעת מה אני יכול לשפר בדדליפט שלי
(לגבי העקימות של הגב-זה המבנה של הגב שלי אני לא חושב שאני יכול לעשות משהו עם זה)

לא טוב אבל לא מזעזע כמו שתיארו פה.
צריך לתקן את הסטאפ. תרים את האגן למעלה, תוריד את הראש, ותדאג שהכתפיים יהיו לפני המוט.
זה אמור לתקן את רוב הדברים, אח"כ נראה.

• פותח/ת השרשור
נראה כמו קיפוזיס אבל אני לא מומחה בתחום.. אתה לא אמור להתרגש מהעקשת.
בכל מקרה עיין בספר הזה, הוא יותר פרטני מהסרטון והמאמר.

מידע - הדדליפט - גרסת המאמנים
לא טוב אבל לא מזעזע כמו שתיארו פה.
צריך לתקן את הסטאפ. תרים את האגן למעלה, תוריד את הראש, ותדאג שהכתפיים יהיו לפני המוט.
זה אמור לתקן את רוב הדברים, אח"כ נראה.
סבה באמת תודה רבה לשניכם עזרתם לי מאוד 😃

שים לב גם שבחלק מהחזרות אתה מכופף את הידיים או מרים את השכמות. המטרה שלך ליישר את הידיים לגמרי, כדי לא להפעיל עומס על המפרקים.

אגב, אני שנים פה בפורום וזו פעם ראשונה שמישהו מפרסם סרטון מהחד"כ שאני מתאמן בו.

והכי חשוב, תפסיק להקשיב לליצנים שמסתובבים אצלנו בחדכ. לבנאדם שאמר שחגורה הורסת לך את הגב וגורמת לפריצת דיסק אין זכות דיבור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית