הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המסע למשקלים גבוהים [הוסר]

מצב
השרשור נעול

thruster

משתמש פעיל
421
83
נק' מוניטין:
110
421
83
Naveh הוסיף לוג חדש:

המסע למשקלים גבוהים - SS עם תוספת נפח

שלום לכולם!
בעקרון להתאמן התחלתי בערך במרץ השנה....התחלתי עם שטויות והכל עד שהגעתי באמת לתכנית שאני עושה היום. עד היום הלוג שלי היה רק בפורום אחר והחלטתי להעביר להמשיך אותו פה.

התכנית:
A
Squat 3x5,8 - שלוש סטים של 5 חזרות, ואז עוד סט "קליל" של 8 חזרות.
Bench Press/Overhead Press 3x5,8 - שלוש סטים של 5 חזרות, ואז עוד סט "קליל" של 8 חזרות. אימון אחד בנצ, אימון אחד פרס [כל אימון מחליפים].
Bench Press/Press With Dumbels 2x12 - התרגיל הזה יהיה שונה מהתרגיל...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

אני חושב שצריך להוסיף עוד כפיפת מרפקים

• פותח/ת השרשור
Naveh עדכן/ה את הלוג ״המסע למשקלים גבוהים״:

עדכון לוג: 13/11/16

אימון C:
Squat 3x5 - 95kg total PR
Lunges 2x30 - 15kg total

Bench Press 3x5,8 - 52.5kg total - FAIL
Press with Dumbels 2x12 - 15kg total

Pull Ups - שלוש סטים של מקסימום חזרות שאפשר.
כפיפת מרפקים 2x12 - 22.5kg total

סקאווט עלה קל יחסית, עם טכניקה טובה.

בבנץ' היה לי שוב כשל (אימון שני שזה קורה..) כשל בחזרה האחרונה בסט האחרון, הפעם לא חיכיתי לכשל כי ראיתי שבחזרה הרביעית בסט האחרון אני כבר לא יכולתי עוד...מבאס

קרא את שאר עדכון הלוג...
בכנות, מה הטעם? מה הגרידיות הפטטית הזו?
לא מבין למה אתה מתכוון אחי, זה לא תכנית שהמצאתי

אם לא אץה כתבת מי כן?
יוסי קלמנוביץ

אם לא אץה כתבת מי כן?

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 15/11/16

אימון A:
Squat 3x5,8 - 97.5kg total PR
Overhead Press 3x5,8 - 42.5kg total - FAIL

Bench Press With Dumbels 2x12 - 25kg total
Pull Ups - 3xMax
פולי עליון - 25kg total

הסקאווט עלה חזק ויציב, מתקדמים בדרך ל-100 קילו, לא בטוח שאצליח עוד השבוע לעלות ל-100 אבל אני אנסה.
בפרס היה לי כשל בסט השני בחזרה הרביעית ובסט האחרון בחזרה השלישית... אני לא מבין למה אני לא מצליח לעלות במשקלים בפרס ובנץ...זה לא שלא הרמתי את המשקל הזה...השיא שלי בבנץ' זה 55 קילו ובפרס 42.5 קילו....לא מבין למה אני לא מצליח להרים דברים שכבר הרמתי לא מזמן..

לפחות הסקאווט נותן לי מוטיבציה :/

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 17/11/16

אימון B:
Squat 3x5,8 - 100KG Total PR
Bench Press 3x5,8 - 55.5kg total PR

Press with Dumbels 2x12 - 15kg total
Deadlift 3x5 - 90kg total PR
חתירה - 3x8 - 42.5kg total PR

הסקאווט עלה דיי קל במפתיע! צילמתי לכם בשביל לקבל פידבק על הטכניקה, ברור שהיא לא הכי טובה אבל בהתחשב לPR זה נחמד מאוד, עלה חלק.
הבנץ' מסתבר שבשתי האימונים שרשמתי שאני נכשל ב-52.5 קילו אז זה היה 55.5 קילו...המוט שוקל 8 קילו ולא 5 כמו שחשבתי אז בעצם היום הצלחתי את כל הסטים בלי כשל ואפילו עקפתי את השיא האישי שלי! אני מאושר.
הדדליפט גם עלה יפה, מתקדם כל שבוע ב-5 קילו כי לא רוצה להיסחף. צריך לעבוד על הטכניקה יותר.
החתירה בוא נגיד הייתי כבר עייף מכל האימון אבל גם עלה יפה.

סקאווט:

קרא את שאר עדכון הלוג...

במקומך הייתי מוריד שלב אחד למטה את העמודים, במקרה שלך במיוחד עדיף להתכופף ולהניח את המוט בעדינות מלעמוד על קצות האצבעות ולקוות שכול הדבר לא יפול.

בנץ ודדליפט נמוכים ביחס לסקוואט, יש סיבה?

• פותח/ת השרשור
במקומך הייתי מוריד שלב אחד למטה את העמודים, במקרה שלך במיוחד עדיף להתכופף ולהניח את המוט בעדינות מלעמוד על קצות האצבעות ולקוות שכול הדבר לא יפול.

בנץ ודדליפט נמוכים ביחס לסקוואט, יש סיבה?
חשבתי על להוריד את העמודים, זה פשוט יהיה נמוך מאוד זה לא יורד בקטנה כמו שחשבתי אז עדיף ככה..איך הטכניקה בסקאווט? האמת שזה נוח העמודים קניתי במיוחד רק לסקאווט ופרס.

בנץ' נמוך כי לא יודע האמת...לפחות היום העלתי את הPR שלי מקווה להגיע עוד החודש ל-60 קילו אמן.
דדליפט נמוך יחסית מהסיבה שאני עושה 3-4 סקאווט בשבוע ודדליפט רק פעם בשבוע שזה אומר 7.5-10 קילו סקאווט ו-5 קילו דדליפט.

חשבתי על להוריד את העמודים, זה פשוט יהיה נמוך מאוד זה לא יורד בקטנה כמו שחשבתי אז עדיף ככה..איך הטכניקה בסקאווט? האמת שזה נוח העמודים קניתי במיוחד רק לסקאווט ופרס.

בנץ' נמוך כי לא יודע האמת...לפחות היום העלתי את הPR שלי מקווה להגיע עוד החודש ל-60 קילו אמן.
דדליפט נמוך יחסית מהסיבה שאני עושה 3-4 סקאווט בשבוע ודדליפט רק פעם בשבוע שזה אומר 7.5-10 קילו סקאווט ו-5 קילו דדליפט.

תוריד את העמודים, זה יכול להיגמר בהתהפכות במקרה הטוב ופציעה במקרה הרע.
תאלתר מקבילים אם אתה נתקע בבנץ הרבה.

• פותח/ת השרשור
תוריד את העמודים, זה יכול להיגמר בהתהפכות במקרה הטוב ופציעה במקרה הרע.
תאלתר מקבילים אם אתה נתקע בבנץ הרבה.
מה הקשר מקבילים רק?

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 21/11/16

אימון C:
Squat 3x5 - 100kg total - כשל בסט אחרון
Lunges 2x30 - 15kg total
Overhead press 3x5,8 - 40kg total
Bench Press with Dumbels 2x12 - 25kg total
Pull Ups - שלוש סטים של מקסימום חזרות שאפשר.

שבוע עמוס במבחנים.....עשיתי את האימון על בטן עם 2 לחמניות מהבוקר (התאמנתי ב-4) אז לא היה לי בכלל אוכל בבטן בוא נגיד לא אכלתי צהריים..למדתי עד 4 בצפר ושיעור פרטי וישר הלכתי להתאמן כי אין לי זמן לנשום בימים האלה....כנראה זה הסיבה שבסט האחרון בסקאווט נתתי רק 3 והרגשתי כיאילו אני מת...מוזר כי בפעם הקודמת שהרמתי 100 זה היה קל....;/ זה יהיה שבוע לא קל באימונים אבל לפחות אני מתאמן ולא יורד יותר מידיי במשקל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
פותח הלוג מחק את הלוג ממערכת הלוגים ונעל את הדיון.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית