הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית SS ומצב עדכני שלי

matanyoef

משתמש מתחיל
192
11
נק' מוניטין:
14
192
11
שלום לכם,
הבנתי כאשר עושים חיטוב צריך לשנות את תכנית האימונים. כרגע אני עושה את התכנית SS והגעתי עד עכשיו ל74 קילו.
אני רוצה להגיע ל80-85 קילו ואז להתחיל בחיטוב.

כרגע המשקלים שלי בתכנית הנוכחית-
דדליפט- 75 קילו
סקוואט- 60 קילו
בנץ'- 60 קילו
פרס- 50 קילו

אני יכול להמשיך עם התכנית עוד אבל מה יקרה אם אני אגיע למשקל שאני רוצה להגיע אליו ולא מיציתי את התכנית עד הסוף?

אשמח לתשובה בענייין.

בנוסף, כמה אתם חושבים אחוז שומן אני?
https://i.imgur.com/JgHN9pHm.jpg

תודה מראש על העזרה!

מנהלים יקרים, המידה ועברתי על אחד מן החוקים בפורום - אשמח אם תכווינו אותי למקום הנכון.

אני יכול להמשיך עם התכנית עוד אבל מה יקרה אם אני אגיע למשקל שאני רוצה להגיע אליו ולא מיציתי את התכנית עד הסוף?
אין סיבה שתעלה בעוד 10 קג ולא תגיע למיצוי של התוכנית, אם תעשה אותה כמו שצריך ותשמור על כל התנאים הרלוונטים.

בנוסף, כמה אתם חושבים אחוז שומן אני?
12~ בערך

• פותח/ת השרשור
אין סיבה שתעלה בעוד 10 קג ולא תגיע למיצוי של התוכנית, אם תעשה אותה כמו שצריך ותשמור על כל התנאים הרלוונטים.

12~ בערך

תודה רבה על התשובה.
לפי מה שהבנתי ממך אני צריך להוריד "הילוך" במסה עד שאני אמצה את התכנית?

תודה רבה על התשובה.
לפי מה שהבנתי ממך אני צריך להוריד "הילוך" במסה עד שאני אמצה את התכנית?
לא אמרתי להוריד הילוך.. תתקדם בקצב שלך, תאכל בפלוס סביר כל עוד אתה מתקדם ומתאושש ולעלות ב 10 (מה שלוקח לרוב מס' חודשים
אמור להביא אותך בהתקדמות יציבה למיצוי טוב של התוכנית)

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי להוריד הילוך.. תתקדם בקצב שלך, תאכל בפלוס סביר כל עוד אתה מתקדם ומתאושש ולעלות ב 10 (מה שלוקח לרוב מס' חודשים
אמור להביא אותך בהתקדמות יציבה למיצוי טוב של התוכנית)

אני האמת עולה דיי מהר במשקל בגלל זה אמרתי להוריד הילוך.
תראה ייצא לי השבוע שאני לא בבית אלא באימון צבאי אז שבוע ללא אימונים ייפגעו ממש בתכנית?

אני האמת עולה דיי מהר במשקל בגלל זה אמרתי להוריד הילוך.
תראה ייצא לי השבוע שאני לא בבית אלא באימון צבאי אז שבוע ללא אימונים ייפגעו ממש בתכנית?
תעלה בקצב של 2 קג בחודש.. אם אתה עולה מהר מזה אז תוריד הילוך קצת
לגביי האימונים, תחזור על אותו שבוע לאחר המנוחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית