הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים ובקע

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך

DorT

משתמש משקיע
2,363
624
נק' מוניטין:
1,823
2,363
624
היי
התגלה אצלי בצילום US בקע של 1.2 ס"מ בצד ימין.
רציתי לשאול האם כדאי להמנע מסקוואטים, דדליפט ותרגילי בטן?
אני לא מרגיש כאבים תוך כדי האימון.

תודה רבה

• פותח/ת השרשור
תשאל את הרופא
יש לי תור לכירוג שבוע הבא. מניסיון עם רופאים הוא בטח יגיד לי לא לעשות כלום לתמיד בערך ולכן רציתי לדעת אם יש פה מישהו שהיה במצב הזה ויודע מתול ניסיון.

בכל מקרה אני לא חושב שזה יסכן אותי מאוד להרים, כי אני באמת לא מרגיש את זה. השאלה עד כמה זה לא כדאי

יש לי תור לכירוג שבוע הבא. מניסיון עם רופאים הוא בטח יגיד לי לא לעשות כלום לתמיד בערך ולכן רציתי לדעת אם יש פה מישהו שהיה במצב הזה ויודע מתול ניסיון.

בכל מקרה אני לא חושב שזה יסכן אותי מאוד להרים, כי אני באמת לא מרגיש את זה. השאלה עד כמה זה לא כדאי
אם הוא יגיד לך שמותר לחזור לפעילות גופנית אז תעשה תשיקולים שלך.
אם יגיד לך לא להתאמן אז אל תתאמן

אני עברתי את הניתוח כברנ
הכירוג אמרבהתחלה אפשרי לעשות מה שלא כואב לדעתי אל תקח סיכונים שהמצב לא יחמיר תתאמן אבל אל תתאמץ יותר מידי אחרי הניתוח בגכ נחים חוד וחוזרים לפעילות מלאה אחרי כמה חודשים
אגב זה נבע לך ממשהו ספציפי שעשית,?

אל תעשה עד שאתה לא רואה רופא, מנסיון.
רק שהמצב שלי היה נורא ואיום. זה בכלל לא משנה איזה בקע יש לך. זה רפואי נטו, וגם אם הרופא מצטייר בעיניך כזהיר מדי או כאחד שעולם הכושר והאימונים פחות נוגע אליו, הוא יודע מה הworst case scenario ואנחנו לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית