הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחיטוב לשימור

• פותח/ת השרשור RoyF
  • פורסם בתאריך

RoyF

משתמש מתחיל
245
8
נק' מוניטין:
11
245
8
אהלן חברה מסיים בדיוק השבוע את החיטוב תקופה של כ3-4 חודשים שהתחילה בהורדה מבוקרת של הפחמימות עד הגעה ל60-50 גרם פחמימה בסוף
רציתי לדעת איך אני שומר על הקיים זה הכי קשה שאתה לא בשלב המסה ולא החיטוב אני כרגע רוצה להכנס לתקופה של נטראלי השאלה איך אני מרכיב את התפריט מבחינת כמה גרם פחמימה לאכול כמה חלבון ושומן כי רוב הזמן בחיי הייתי או בחיובי או בשלילי ככה שלא יודע כל כך איך אשמח לטיפים והמלצות מאיפה להתחיל ...

אהלן חברה מסיים בדיוק השבוע את החיטוב תקופה של כ3-4 חודשים שהתחילה בהורדה מבוקרת של הפחמימות עד הגעה ל60-50 גרם פחמימה בסוף
רציתי לדעת איך אני שומר על הקיים זה הכי קשה שאתה לא בשלב המסה ולא החיטוב אני כרגע רוצה להכנס לתקופה של נטראלי השאלה איך אני מרכיב את התפריט מבחינת כמה גרם פחמימה לאכול כמה חלבון ושומן כי רוב הזמן בחיי הייתי או בחיובי או בשלילי ככה שלא יודע כל כך איך אשמח לטיפים והמלצות מאיפה להתחיל ...
איך בנית את החיטוב?

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
אתה חבר בקבוצה?
חחח כנראה שלא כי אני לא יודע על איזה קבוצה מדובר..
יש לי שאלה התגובה שלך שם בנושא המאמר עדיין לא עונה לי במדויק איך בדיוק להעלות לרמה סופית את כמות הפחמימות? חלבון שומן וכו..

Back
למעלה תחתית