הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה לגבי מעבר מחיטוב למסה

shimonz7

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
1. האם התפריט צריך להשתנות ביום אחד, ממאזן קלורי שלילי לחיובי, או שצריך לעשות את זה הדרגתי (לעלות לאט לאט)?
2. איך המעבר הזה צריך להשפיע על תוכנית האימונים שלי? או שלא אמור ?

בקשר ל 1
אם היית במאזן קלורי שלישי של 500 לדוגמה אז מן הסתם שלא תעבור לחיובי של 500, זה להעלות 1000 קלוריות בבום
מה שכן לעשות, לעלות 100 קלוריות כל יום-יומיים עד שתגיע לניטרלי - תעצור קצת בניטרלי, לדוגמה שבוע-שבועיים ואז לאט לאט תעלה בקלוריות עד לפלוס שתרצה

• פותח/ת השרשור
בקשר ל 1
אם היית במאזן קלורי שלישי של 500 לדוגמה אז מן הסתם שלא תעבור לחיובי של 500, זה להעלות 1000 קלוריות בבום
מה שכן לעשות, לעלות 100 קלוריות כל יום-יומיים עד שתגיע לניטרלי - תעצור קצת בניטרלי, לדוגמה שבוע-שבועיים ואז לאט לאט תעלה בקלוריות עד לפלוס שתרצה
הבנתי, תודה. לגבי שאלה 2 ?

אני עושה עכשיו תוכנית FBW בחיטוב.
האם התוכנית שלי צריכה להשתנות בתקופה המסה?
אין לי תשובה מפורטת לתת לך בנוגע לזה, חכה לעוד תגובות
אבל מה שכן - לא בהכרח התוכנית חייבת להשתנות.

כמו שנאמר לך השיטה כנראה הכי "בטוחה" היא להעלות בהדרגה עד ל+ הרצוי.
לגבי התוכנית זה תלוי במטרות שלך ובתוכנית העדכנית שלך, אבל בעיקרון אם התוכנית היא תוכנית שתואמת למטרות שלך ולא נמאס לך ממנה אין סיבה שלא תוכל להתקדם איתה.

• פותח/ת השרשור
כמו שנאמר לך השיטה כנראה הכי "בטוחה" היא להעלות בהדרגה עד ל+ הרצוי.
לגבי התוכנית זה תלוי במטרות שלך ובתוכנית העדכנית שלך, אבל בעיקרון אם התוכנית היא תוכנית שתואמת למטרות שלך ולא נמאס לך ממנה אין סיבה שלא תוכל להתקדם איתה.
איך אני יודע אם התוכנית שלי מתאימה למטרות שלי ?

• פותח/ת השרשור
מה התוכנית שלך ומה המטרות שלך?
fbw שלושה פעמים בשבוע
סקואט 3*6
בנץ פרס 3*8
מתח 3*5
לחיצת כתפיים עם משקולות 3*10
פשיטת מרפקים 3*10
יד אחורית פולי עליון 3*10
כפיפות בטן וסטטית

מטרה לעצב את הגוף ולעלות מסה שריר

אני חושב שהתכוונת בפשיטת מרפקים לכפיפת מרפקים. אם כן אז סבבה אבל הייתי מעדיף לעשות עם מוט/ משקולות
ומתח אתה עושה עם משקל?

נראה מינמלי ועובד, יכול להיות שתרצה להתנסות עם להוסיף נפח ולראות איך זה משפיע עליך

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהתכוונת בפשיטת מרפקים לכפיפת מרפקים. אם כן אז סבבה אבל הייתי מעדיף לעשות עם מוט/ משקולות
ומתח אתה עושה עם משקל?
כן כפיפת מרפקים סליחה , אני עושה אותם עם משקולות.
מתח כרגע אני עושה בגרביטון.
נראה מינמלי ועובד, יכול להיות שתרצה להתנסות עם להוסיף נפח ולראות איך זה משפיע עליך
מה הכוונה להוסיף נפח?
והאם זה תואם את המטרות שציינתי ?

תעשה מתח חופשי גם אם אתה מצליח רק חזרה או שתיים ואז תתקדם עם הזמן

לא צריך להיות בלחץ. אפשר לעבור לאט לאט. בכל מקרה הימים המעטים שעליהם מדובר לא משנים הרבה.

Back
למעלה תחתית