הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חייב עזרה!

Rec0cery

משתמש מתחיל
221
5
נק' מוניטין:
8
221
5
אוקיי אז ככה בחצי אחרונה אחרונה אחרי שסיימתי ללמוד התחלתי לעבוד ובתקופה הזאת חוץ משברי מאמץ ברגל עקב עמידה רצופה רבה התחלתי לאכול, אבל הרבה. השמנתי המון הנתונים הם גובה 85-86, משקל 108.7 גיל 18. אני אמור להתגייס בעוד כמה חודשים, ונהייתי ענק ממדים, שלא לדבר על כל הבגדים שלא עולים ואני נאלץ ללבוש 2 חולצות יחידות של xxl מתוך קולקציה חדשה שלא הלבשה פעם אחת של מידה l שקיבלתי וחלק הייתה כשהייתי ממש רזה לפני כשנה בערך (78 קילו), ג׳ינס ממידה 32-34 ל36 לוחץ לפי דעתי כבר 38. הבטן נהייתה ענקית, העכוז, החזה נהיה דומה לחזה של אישה, והפטמות נהיו פטמות פשוט ענקיות ומלאות בשומן עם רדיוס ענק, וכשהן לא מכווצות, אלא במצב הטבעי, זה גועל נפש. בחיים לא הייתה חברה וככה בחיים לא אוריד חולצה ליד בחורה, ועכשיו הגיוס שקרב והזמן שאוזל ואני מרגיש כאילו השמים נופלים והקירות נסגרים עליי. אני מוכן להקדיש את כל היום לאימונים ותזונה אבל אני יודע שמדובר בדבר שלוקח זמן והשאלה שלי אם אוכל לעשות משהו בתקופה של כמה חודשים בשיא אפקטיביות? אם אוכל לחזור לאותן מידות?
אני נכנס ללחץ ואני לא יודע מה לעשות! בבקשה עזרה! בבקשה מה לעשות! בבקשה אם אפשר לעזור לי להפוך את התמונה העגומה הזו ליותר בהירה!

גם הכותרת לא אומרת כלום וגם רשמת פה סיפור חיים
תן איזשהו תקציר ענייני לבעיה אם אתה מצפה לעזרה

• פותח/ת השרשור
גם הכותרת לא אומרת כלום וגם רשמת פה סיפור חיים
תן איזשהו תקציר ענייני לבעיה אם אתה מצפה לעזרה
בגלל שזאת לא פעם ראשונה שאני נכנס לחיטוב הייתי רוצה לעשות חיטוב ״כאסח״ שזה אומר תזונה אימונים שינה ועם זה לקחת ממריצים או משהו שלא יגרום לי באמצע היום בגלל שכמות הפחמימות והסוכר ירדה והמשקל עלה להיות גמור מעייפות, ואני לא מדבר על קפאין כי 200מ״ג לא מזיזים לי את הריס, ושיאיץ את התהליך!
אם הנושא לא ״חוקי״ בבקשה להעביר לפורום סטרואידים, או בהודעה פרטית
אני בן 18 ככה שמה שאני עושה באחראיותי

אין לך מה להאיץ את התהליך בשלב הזה, הפיתרונות עומדים לך מול העיניים
אמ;לק, ספורט ודיאטה
כמו שאמרת, התחלת לאכול הרבה, אז תתחיל לאכול בצורה אחראית, תתחיל להתאמן, בעיקר אימוני משקולות, בשילוב מסויים עם אירובי (כמה שניתן על שברי המאמץ), וזהו בעצם
בחודשים הקרובים אתה כבר אמור לרדת למשקל נורמלי יותר

Back
למעלה תחתית