הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עליה במסת השריר

• פותח/ת השרשור dina
  • פורסם בתאריך

dina

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
21
57
0
בחודש האחרון נוספה לי מסת שריר לא מרצוני.
האחוז שומן נשאר נמוך אבל המשקל עלה וזה מעלה לי את הBMI. העליתי את רמת הפעילות האנאירובית עם התנגדות הגוף ,אבל זה היא אמור להגדיל את הגרעון השלילי אבל קרה בדיוק ההפך.לא שיניתי שום דבר משמעותי בתזונה שלי.
העיניין הזה מאוד מציק לי אני רוצה גוף קטן ולא מפותח ברמות גדולות ולפני שחשבתי על פתרון בעצמי באתי לשאול אתכם.

האחוז שומן נשאר נמוך אבל המשקל עלה וזה מעלה לי את הBMI. העליתי את רמת הפעילות האנאירובית עם התנגדות הגוף ,אבל זה היא אמור להגדיל את הגרעון השלילי אבל קרה בדיוק ההפך.לא שיניתי שום דבר משמעותי בתזונה שלי.
העיניין הזה מאוד מציק לי אני רוצה גוף קטן ולא מפותח ברמות גדולות ולפני שחשבתי על פתרון בעצמי באתי לשאול אתכם.

נו, באמת, עכשיו אני מבין למה לא עליתי בשריר: כי רציתי כל כך שהיא כן תעלה. הייתי צריך להתפלל שהסקוואטים והדדליפט לא ישפיעו :🙁

טוב, אחרי שצחקנו ונהננו:
👋
מה המטרה שלך באימונים? מה את רוצה להשיג?
כבר לפני שתעני אני יכול לומר לך שאין לך מה לחשוש, את לא תתנפחי ולא תהיי שרירית בצורה מוגזמת.
את יכולה גם לקרוא את המאמר הבא:
מה נשים יודעות ולא רוצות להבין
אם יש שאלות, אנחנו כאן (לפחות עד 2012).

כמה דברים:

1. איך את יודעת שנוספה לך מסת שריר?
2. מה אכפת לך ממדד כל כך לא נכון לבן אדם המתאמן כמו BMI?
3. אם את בגירעון שלילי, אין כמעט סיכוי בעולם שהעלת מסת שריר, גם אם תרימי אבנים כל היום
4. אם את רוצה גוף קטן ולא מפותח (ויכול גם להיות לא פרופורציונלי, תפסיקי עם האימוני משקולות ותיכנסי לגירעון מקסימלי

ועכשיו כמה תמונות כדי להבין את סעיף 4:

עשתה אימוני התנגדות עם משקולות והעלת בין היתר מסת שריר (כנראה תקופה ואז עשתה "חיטוב"):
http://www.wiihealthy.com/wp-content/uploads/2008/06/biggest-loser2-jillian21.jpg

לא עשתה אימוני התנגדות ואיבדה הכל:
http://www.gossiportruth.com/wp-content/images-sorted/September2006/nicole-anorexic.jpg

עכשיו החלטה שלך, האם את רוצה לשמור על השריר בזמן שאת מאבדת שומן, או שאת רוצה לאבד את השריר ולהראות כמו מוצג #2.
הרבה נשים ובחורות חושבות שהן עולות במסת שריר, והן "גדולות" ומה שזה לא יהיה, רק שהן לא מבינות שזה מים ושומן, וכאשר הן ירדו במשקל (בצורה נכונה), הדברים יראו אחרת לגמרי, בצורה הרבה יותר טובה ו"מוצקה".

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית