הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לגבי מאזן קלורי

Sn1rson

משתמש מתחיל
96
5
נק' מוניטין:
1
96
5
משהו שמעניין אותי לדעת..

אם אני אוכל מספיק חלבון אבל פחמימות פעם מאזן חיובי קל פעם קצת הרבה מאזן חיובי נגיד ופעם מאזן שלילי כאילו ימים שאני במאזן חיובי וימים שאני מאזן שלילי קל אבל מתאמן חזק ואפילו מעלה קצת משקלים אני יאבד מסת שריר ?

• פותח/ת השרשור
הכל בסדר, כול עוד זה גירעון קטן. אבל מה הפואנטה?

אני אוטוטו מתגייס אז אני לא שומר על תפריט.. כאילו שומר אוכל את כול החלבון שאני צריך ופחמימות מה שיוצא לי לאכול באותו היום כמו קורנפלקס אורז פיצה לפעמים.. רק אחרי הטירונות אני יכנס לחיטוב

ככה חשבתי, כמוני, רק שהקטע שההפך הוא הנכון, אתה תוכל לצרוך מספיק פחמימות, אבל חלבון זה מצרך יקר בצבא, כול עוד אתה מסתמך על החדר אוכל.

• פותח/ת השרשור
ככה חשבתי, כמוני, רק שהקטע שההפך הוא הנכון, אתה תוכל לצרוך מספיק פחמימות, אבל חלבון זה מצרך יקר בצבא, כול עוד אתה מסתמך על החדר אוכל.
אני יהיה עם אבקה שם.. יביא טונה נראה כבר איך זה יהיה... אני רוב הסיכויים גובניק אז לא יהיה בעיה

שתי טונות שתי סקופים ויש לך 110 גרם, כל יום?
ולא בהכרח, תלוי בחיל, תלוי בבסיס, תלוי בקומבינות.
אתה יכול להיות שיריונר עם מטבח זוועה, ויכול להיות מגנביק בירושלים ולסיים את הערכים היומיים בארוחת צהריים. אתה יכול להיות משק שלישות באיזה חטמר או גרוע מכך באיזו אוגדה ולאכול גרוע ויכול להיות שליש בחיל האוויר ולאכול טוב יחסית. זה תלוי בהרבה פרמטרים.
אם אתה באמת תהיה גובניק קלאסי כנראה תעשה 02 במשך חודש, אז חודש אחד תסבול... אם חשובים לך התזונה והאימונים יותר ממה תעשה בשירות עצמו אני מציע לך לחקור קצת את האפשרויות המוצעות בד"כ, יציאות, בסיסים וכדומה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית