היי חבר'ה - חזרתי מגרמניה לא מזמן
עם כל מיני מטעמים (כן - הצ'יפס הוא צ'יפס מועשר בחלבון):
החטיפים נעים במשקל 90-100 גר' עם 45-55 גר' חלבון לאחד, הם גם די משביעים.
BBN Hardcore Yughurt Lemon
למאה גרם (360 קל’)
חלבון: 54 גר’
פחמימה: 17 גר’ (מתוכם 1.5 סוכרים)
שומן: 11 גר’
לחטיף (90 גרם – 324 קל’)
חלבון: 48 גר’
פחמימה: 15 גר (מתוכן 1.3 סוכרים)
שומן: 9.8 גר’
החטיף הראשון הוא חטיף בטעם ‘יוגורט לימון’, הוא מגיע עם מנה מכובדת של חלבון (שקול למנת חזה עוף קטנה).
טעם: הטעם של החטיף לא מאכזב – לא הייתי קורה לזה יוגורט לימון, זה יותר בכיוון של בפלה לימון. הייתי ממליץ לטעום אם אתם אוהדים טעמים כאלה – 8/10.
דחיסות: בין החטיפים הפחות ‘דחוסים’ בביקורת הזו, הציון שלי הוא בסקאלה של מללעוס-עוגת שיש אוורירית (10) לצינור פלדה (1). החטיף מקבל פה 6/10.
קונסיסטנטיות: באכילה מהירה (בבת אחת) החטיף שמר על הטעם שלו באופן לא רע, אמנם נהיה מעט מתוק יותר בכל ביס – 8/10.
טעם לוואי: טעם לוואי מתוק מזערי וכמעט בלתי מורגש – 9/10.
סה”כ: ממליץ בחום לטעום, החטיף מקבל אצלי 8.5/10.
BBN Hardcore Berries & Cream
למאה גרם (364 קל’)
חלבון: 50 גר’
פחמימה: 21 גר’ (מתוכם 1.7 סוכרים)
לחטיף (90 גרם – 327 קל’)
חלבון: 45 גר’
פחמימה: 19 גר (מתוכם 1.5 סוכרים)
החטיף הבא, מאותו יצרן (BBN) – הוא בטעם פירות יער, או זה לפחות מה שהם ניסו ליצור.
טעם: בד”כ אני ניגש בזהירות לטעמים שקשה לייצר – החטיף הזה לא שונה והוא מייצר בפה חוויה מיוחדת שמשלבת סירופ שיעול ותרופה לכאבי בטן. 4/10
דחיסות: אחד הדברים היחידים שהחטיף הזה עשה טוב הוא להיות יחסית לא-דחוס. 6/10
קונסיסטנטיות: הטעם המתוק-מדי מלאכותי-מדי ילווה אתכם נאמנה ויתחזק מעט אחרי כל ביס – 7/10
טעם לוואי: טעם לוואי כימי-מוזר שנמשך כמה דקות, לא נעים. 5/10
סה”כ: 5/10
Body attack carb control blueberry yoghurt
חטיף בטעם אוכמניות. הייתה לי הרגשה רעה לגבי זה עוד לפני שאזרתי אומץ לטעום.
לחטיף מאה גרם (370 קל’)
פחמימה: 25 גר’ (מתוכם 2.8 סוכרים)
שומן: 13 גר’
טעם: אני שמח לבשר שהחששות שלי לא היו לשווא – חברת Body attack ניסתה לייצר משהו שאמור להיות טעים והם הצליחו לעשות אותו נוראי בצורה יוצאת דופן. החטיף משלב טעמים של מתיקות ושל קיא, הזכיר לי את התרופות הנוזליות של פעם – כשלא התאמצו לעשות אותן טעימות. 2/10
דחיסות: גם כאן הדחיסות היא הדבר היחיד שהצליחו לעשות בסדר – זה החטיף המגעיל מבין כל הטעמים, אך גם הכי פחות דחוס. 7/10
קונסיסטנטיות: מה שמדהים בחטיף זה שהוא נהיה גרוע יותר עם הזמן, כשחשבתם שהביס האחרון לא היה שווה את זה, תחכו לביס הבא! 6/10
טעם לוואי: החטיף לא מפסיק למלא את הבלוטות שלכם בכל טוב עד כמה דקות אחרי שכבר אכלתם אותו. 4/10
סה”כ: 3/10
IronMaxx Zenith vanilla
החטיף הבא הוא של IronMaxx מסדרת Zenith. כשזה נוגע לטעם ‘וניל’ בתוספי תזונה ואבקות חלבון אני מאוד נוטה להזהר, לא מצאתי עדיין אבקה בטעם וניל שלא נמאסה עלי מאוד מהר או אכזבה אותי. גם לחטיף הזה הגעתי עם ספקות.
לחטיף מאה גרם (354 קל’)
פחמימה: 21 גר’ (מתוכם 1.8 סוכרים)
טעם: להפתעתי הרבה החטיף היה לא פחות ממעדן, שילוב של נגיעות שוקולד חלב ווניל יצרו שילוב מעולה, ללא ספק זה היה החטיף האהוב עלי מכל הביקורת. 9/10
דחיסות: גם כאן החטיף לא מאכזב – הוא לא דחוס מדי ורק מעט יותר דחוס מהחטיף אוכמניות הנוראי שציינתי לפני. 6/10
קונסיסטנטיות: החטיף טעים לאורך כל הדרך – לא נהיה מתוק מדי, מלאכותי מדי או מוזר מדי בתהליך – 10/10
טעם לוואי: לא הורגש טעם לוואי (קצת חבל במקרה הזה, לא הייתי מתנגד לעוד כמה שניות של החטיף הזה) – 10/10
סה”כ: הבחירה הכי טובה שהייתה לי, להפתעתי, צריך לציין – 9.5/10
BBN Hardcore chocolate
חזרנו לBBN – הפעם בטעם שוקולד. אבקות שוקולד הן בד”כ טעם שקשה לטעות בו, חלק דומות לשוקוליט, חלק לשוקולד חלב – יחסית בטוח.
למאה גרם (364 קל’)
פחמימה: 23 גר’ (מתוכם 2.3 סוכרים)
לחטיף (90 גרם – 328 קל’)
פחמימה: 20 גר (מתוכם 2.1 סוכרים)
שומן: 10 גר’
טעם: לא רע בכלל! שילוב של שוקו ובראוניז, מי שאוהב – מתוק, אך לא מוגזם. 8/10
דחיסות: מעט יותר דחוס מהחטיפים הקודמים, קצת יותר קשה ללעיסה ממושכת – 5/10
קונסיסטנטיות: הטעם נשאר זהה לאורך כל הדרך – מצוין! 10/10
טעם לוואי: טעם ‘לוואי’ קצר מתוק – לא מלאכותי או נורא. 8/10
סה”כ: החטיף לוקח את המקום השני עם 8.5/10
Body attack carb control peanut butter
הנסיון האחרון שלי עם Body attack לא היה מדהים (אוכנמניות) – אך קשה לעטות עם חמאת בוטנים, אז נתתי לזה צ’אנס.
לחטיף מאה גרם (391 קל’)
פחמימה: 22 גר’ (מתוכם 0.5 סוכרים)
שומן: 16 גר’
טעם: בהחלט מרגישים חמאת בוטנים, שילוב של שוקולד חלב וסקיפי – די טעים. 8/10
דחיסות: אולי זה השילוב של כמה מרכיבים די דחוסים במהותם (חמאת בוטנים, שוקולד, אבקת חלבון) שגרמו לחטיף להיות די דחוס. נדרש יותר מאמץ מהחטיפים האחרים כדי לנגוס ולהנות ממנו. 4/10
קונסיסטנטיות: טעם החטיף מעט משתנה לאורך האכילה – פעם החמאת בוטנים יותר דומיננטית, פעם השוקולד, אך לא באופן דרסטי מדי. 8/10
טעם לוואי: טעם לוואי קצר חצי מתוק – 8/10
סה”כ: חטיף לא רע בכלל – ממליץ לטעום למי שאוהד חמאת בוטנים. 8/10
Body attack carb control banana nuts
החטיף האחרון לביקורת – בננה אגוזים. נשמע קצת כמו צ’אנקי מאנקי של בן & ג’ריז – בתור אוהד תוספי תזונה בטעם בננה – קיוויתי להתרשם לטובה.
לחטיף מאה גרם (363 קל’)
פחמימה: 29 גר’ (מתוכם 2.1 סוכרים)
שומן: 12 גר’
טעם: את האגוזים לא ככ הרגשתי וטעם הבננה היה די מלאכותי וקצת לא בכיוון, לא רע בסה”כ אבל ציפיתי לקצת יותר. 7/10
דחיסות: החטיף המשיך את המסורת של החטיף חמאת בוטנים והיה די קשה ללעיסה ממושכת. 4/10
קונסיסטנטיות: החטיף נהיה ‘משעמם’ לקראת אחרי-האמצע, טעם הבננה החלש מתחיל להיעלם בתוך מעטפת השוקולד. 6/10
טעם לוואי: לחטיף יש טעם לוואי ‘כימי’ של מס’ דקות. כזה שגורם לכם לתהות מה הכנסתם לגוף. 5/10
עם כל מיני מטעמים (כן - הצ'יפס הוא צ'יפס מועשר בחלבון):
החטיפים נעים במשקל 90-100 גר' עם 45-55 גר' חלבון לאחד, הם גם די משביעים.
BBN Hardcore Yughurt Lemon
למאה גרם (360 קל’)
חלבון: 54 גר’
פחמימה: 17 גר’ (מתוכם 1.5 סוכרים)
לחטיף (90 גרם – 324 קל’)
חלבון: 48 גר’
פחמימה: 15 גר (מתוכן 1.3 סוכרים)
החטיף הראשון הוא חטיף בטעם ‘יוגורט לימון’, הוא מגיע עם מנה מכובדת של חלבון (שקול למנת חזה עוף קטנה).
טעם: הטעם של החטיף לא מאכזב – לא הייתי קורה לזה יוגורט לימון, זה יותר בכיוון של בפלה לימון. הייתי ממליץ לטעום אם אתם אוהדים טעמים כאלה – 8/10.
דחיסות: בין החטיפים הפחות ‘דחוסים’ בביקורת הזו, הציון שלי הוא בסקאלה של מללעוס-עוגת שיש אוורירית (10) לצינור פלדה (1). החטיף מקבל פה 6/10.
קונסיסטנטיות: באכילה מהירה (בבת אחת) החטיף שמר על הטעם שלו באופן לא רע, אמנם נהיה מעט מתוק יותר בכל ביס – 8/10.
טעם לוואי: טעם לוואי מתוק מזערי וכמעט בלתי מורגש – 9/10.
סה”כ: ממליץ בחום לטעום, החטיף מקבל אצלי 8.5/10.
BBN Hardcore Berries & Cream
למאה גרם (364 קל’)
פחמימה: 21 גר’ (מתוכם 1.7 סוכרים)
לחטיף (90 גרם – 327 קל’)
פחמימה: 19 גר (מתוכם 1.5 סוכרים)
החטיף הבא, מאותו יצרן (BBN) – הוא בטעם פירות יער, או זה לפחות מה שהם ניסו ליצור.
טעם: בד”כ אני ניגש בזהירות לטעמים שקשה לייצר – החטיף הזה לא שונה והוא מייצר בפה חוויה מיוחדת שמשלבת סירופ שיעול ותרופה לכאבי בטן. 4/10
דחיסות: אחד הדברים היחידים שהחטיף הזה עשה טוב הוא להיות יחסית לא-דחוס. 6/10
קונסיסטנטיות: הטעם המתוק-מדי מלאכותי-מדי ילווה אתכם נאמנה ויתחזק מעט אחרי כל ביס – 7/10
טעם לוואי: טעם לוואי כימי-מוזר שנמשך כמה דקות, לא נעים. 5/10
Body attack carb control blueberry yoghurt
חטיף בטעם אוכמניות. הייתה לי הרגשה רעה לגבי זה עוד לפני שאזרתי אומץ לטעום.
לחטיף מאה גרם (370 קל’)
פחמימה: 25 גר’ (מתוכם 2.8 סוכרים)
שומן: 13 גר’
טעם: אני שמח לבשר שהחששות שלי לא היו לשווא – חברת Body attack ניסתה לייצר משהו שאמור להיות טעים והם הצליחו לעשות אותו נוראי בצורה יוצאת דופן. החטיף משלב טעמים של מתיקות ושל קיא, הזכיר לי את התרופות הנוזליות של פעם – כשלא התאמצו לעשות אותן טעימות. 2/10
דחיסות: גם כאן הדחיסות היא הדבר היחיד שהצליחו לעשות בסדר – זה החטיף המגעיל מבין כל הטעמים, אך גם הכי פחות דחוס. 7/10
קונסיסטנטיות: מה שמדהים בחטיף זה שהוא נהיה גרוע יותר עם הזמן, כשחשבתם שהביס האחרון לא היה שווה את זה, תחכו לביס הבא! 6/10
טעם לוואי: החטיף לא מפסיק למלא את הבלוטות שלכם בכל טוב עד כמה דקות אחרי שכבר אכלתם אותו. 4/10
סה”כ: 3/10
IronMaxx Zenith vanilla
החטיף הבא הוא של IronMaxx מסדרת Zenith. כשזה נוגע לטעם ‘וניל’ בתוספי תזונה ואבקות חלבון אני מאוד נוטה להזהר, לא מצאתי עדיין אבקה בטעם וניל שלא נמאסה עלי מאוד מהר או אכזבה אותי. גם לחטיף הזה הגעתי עם ספקות.
לחטיף מאה גרם (354 קל’)
פחמימה: 21 גר’ (מתוכם 1.8 סוכרים)
טעם: להפתעתי הרבה החטיף היה לא פחות ממעדן, שילוב של נגיעות שוקולד חלב ווניל יצרו שילוב מעולה, ללא ספק זה היה החטיף האהוב עלי מכל הביקורת. 9/10
דחיסות: גם כאן החטיף לא מאכזב – הוא לא דחוס מדי ורק מעט יותר דחוס מהחטיף אוכמניות הנוראי שציינתי לפני. 6/10
קונסיסטנטיות: החטיף טעים לאורך כל הדרך – לא נהיה מתוק מדי, מלאכותי מדי או מוזר מדי בתהליך – 10/10
טעם לוואי: לא הורגש טעם לוואי (קצת חבל במקרה הזה, לא הייתי מתנגד לעוד כמה שניות של החטיף הזה) – 10/10
סה”כ: הבחירה הכי טובה שהייתה לי, להפתעתי, צריך לציין – 9.5/10
BBN Hardcore chocolate
חזרנו לBBN – הפעם בטעם שוקולד. אבקות שוקולד הן בד”כ טעם שקשה לטעות בו, חלק דומות לשוקוליט, חלק לשוקולד חלב – יחסית בטוח.
למאה גרם (364 קל’)
פחמימה: 23 גר’ (מתוכם 2.3 סוכרים)
לחטיף (90 גרם – 328 קל’)
פחמימה: 20 גר (מתוכם 2.1 סוכרים)
שומן: 10 גר’
טעם: לא רע בכלל! שילוב של שוקו ובראוניז, מי שאוהב – מתוק, אך לא מוגזם. 8/10
דחיסות: מעט יותר דחוס מהחטיפים הקודמים, קצת יותר קשה ללעיסה ממושכת – 5/10
קונסיסטנטיות: הטעם נשאר זהה לאורך כל הדרך – מצוין! 10/10
טעם לוואי: טעם ‘לוואי’ קצר מתוק – לא מלאכותי או נורא. 8/10
סה”כ: החטיף לוקח את המקום השני עם 8.5/10
Body attack carb control peanut butter
הנסיון האחרון שלי עם Body attack לא היה מדהים (אוכנמניות) – אך קשה לעטות עם חמאת בוטנים, אז נתתי לזה צ’אנס.
לחטיף מאה גרם (391 קל’)
פחמימה: 22 גר’ (מתוכם 0.5 סוכרים)
שומן: 16 גר’
טעם: בהחלט מרגישים חמאת בוטנים, שילוב של שוקולד חלב וסקיפי – די טעים. 8/10
דחיסות: אולי זה השילוב של כמה מרכיבים די דחוסים במהותם (חמאת בוטנים, שוקולד, אבקת חלבון) שגרמו לחטיף להיות די דחוס. נדרש יותר מאמץ מהחטיפים האחרים כדי לנגוס ולהנות ממנו. 4/10
קונסיסטנטיות: טעם החטיף מעט משתנה לאורך האכילה – פעם החמאת בוטנים יותר דומיננטית, פעם השוקולד, אך לא באופן דרסטי מדי. 8/10
טעם לוואי: טעם לוואי קצר חצי מתוק – 8/10
סה”כ: חטיף לא רע בכלל – ממליץ לטעום למי שאוהד חמאת בוטנים. 8/10
Body attack carb control banana nuts
החטיף האחרון לביקורת – בננה אגוזים. נשמע קצת כמו צ’אנקי מאנקי של בן & ג’ריז – בתור אוהד תוספי תזונה בטעם בננה – קיוויתי להתרשם לטובה.
לחטיף מאה גרם (363 קל’)
פחמימה: 29 גר’ (מתוכם 2.1 סוכרים)
שומן: 12 גר’
טעם: את האגוזים לא ככ הרגשתי וטעם הבננה היה די מלאכותי וקצת לא בכיוון, לא רע בסה”כ אבל ציפיתי לקצת יותר. 7/10
דחיסות: החטיף המשיך את המסורת של החטיף חמאת בוטנים והיה די קשה ללעיסה ממושכת. 4/10
קונסיסטנטיות: החטיף נהיה ‘משעמם’ לקראת אחרי-האמצע, טעם הבננה החלש מתחיל להיעלם בתוך מעטפת השוקולד. 6/10
טעם לוואי: לחטיף יש טעם לוואי ‘כימי’ של מס’ דקות. כזה שגורם לכם לתהות מה הכנסתם לגוף. 5/10