הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצות לקנייה מMYPROTEIN

matannnn

משתמש מתחיל
37
1
נק' מוניטין:
1
37
1
רציתי לקנות את האבקת חלבון, קריאטין ואולי גם הPRE שלהם, אם אפשר חוות דעת עליהם אני אשמח.
נ"ב אם יש משהו שאתם ממליצים לקנות על הדרך משם אשמח לשמוע.

בכללי המוצרים שלהם מאוד מומלצים, איכות מאוד גבוהה, נחשבת החברה המובילה באירופה. הפרהוורקאוט והקריאטין לא לקחתי, אבל יש לי אבקת חלבון שלהם בטעם שוקולד קוקוס מאוד טעימה ומאוד מומלצת.
יש להם מגוון מאוד רחב של חטיפי חלבון ואוכל "מחוזק" חלבון שמאוד נדיר למצוא. אם אתה כבר מזמין מהם תזמין כמה חטיפים/עוגיות וכו'.
יש להם את האבקת פנקייקים שהיא מצוינת. אתה מוסיף מים מערבב ויש לך פנקייקים לבוקר עם ערכי מצוינים. לא הרבה פחמימה הרבה חלבון ואחלה טעם. תזמין את השקית הכי גדולה. טעים ונגמר מהר.

• פותח/ת השרשור
בכללי המוצרים שלהם מאוד מומלצים, איכות מאוד גבוהה, נחשבת החברה המובילה באירופה. הפרהוורקאוט והקריאטין לא לקחתי, אבל יש לי אבקת חלבון שלהם בטעם שוקולד קוקוס מאוד טעימה ומאוד מומלצת.
יש להם מגוון מאוד רחב של חטיפי חלבון ואוכל "מחוזק" חלבון שמאוד נדיר למצוא. אם אתה כבר מזמין מהם תזמין כמה חטיפים/עוגיות וכו'.
יש להם את האבקת פנקייקים שהיא מצוינת. אתה מוסיף מים מערבב ויש לך פנקייקים לבוקר עם ערכי מצוינים. לא הרבה פחמימה הרבה חלבון ואחלה טעם. תזמין את השקית הכי גדולה. טעים ונגמר מהר.
יש סיבה לזה שלא קנית מהם קריאטין? פשוט אמרתי שאם כבר אני קונה אז נקנה מרוכז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית