הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מעוניין לדעת איך התוכנית שלי

darkmansu

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
פלנטה
שלום,
אני כבר 7 חודשים בחדרכ, יחד עם אימוני אופניים (אופני כביש) ומעוניין לדעת איך התוכנית שקיבלתי מהמאמן.

---אימון חזה + כתפיים---
1. לחיצה חזה בישיבה 90 (מעלות) במכשיר - 8 פלטות 8*4
2. לחיצה חזה 45 (מעלות) משקל חופשי (10 ק"ג למשקולת) 8*4
3.פרפר בישיבה (מכשיר) 8 פלטות. 8*4

-כתפיים-
לחיצה כתף אחורי בעזרת מכשיר (2 פלטות) 8*4
2. כתף אמצעית בעזרת משקולת, ידיים לפנים (בעמידה) 4 ק"ג למשקולת 8*4

-יד אחורית-
1.יד אחורית בעזרת משקולת מאחורי הראש בישיבה 10*5
2. יד אחורית בעזרת מוט ידיים עד למותן בעמידה 10*5

--גב + יד קדמית--
1. פולי עליון לקדימה (לפני הראש) בישיבה , 7 פלטות, 4*8
2.פולי עליון אחורי (אחרי הראש) 6 פלטות 4*8
3.חתירה, ידיים צמודות בישיבה 7.5 ק"ג, 4*8

--יד קדמית--
1. יד קדמית בעזרת משקולות חופשי בישיבה , 7.5 ק"ג 10*4
2.יד קדמית בעזרת מוט בעמידה, רגליים מעט כפופות 2 פלטוצ 10*4

בטן חופשי.
תודה רבה!

היי,
תכניות שמקבלים מהמאמן תמיד הן גרועות ואפשר לראות שגם התכנית שקיבלת היא כזאת.
אני לא אתן לך תכנית כי אני לא הכי מבין בזה.
חכה לתגובות נוספות.

את כל זה אתה עושה באימון אחד? יש לך פה איזה מיליון סטים. ולא לדבר על זה שאין פה סקוואטים או בכלל תרגיל כלשהוא לרגליים.
חפש באתר תוכניות יותר נורמלית

הרוב יגידו לך שהתוכנית היא לא משהו, כי מטרת הרוב היא לגדול ולהתפתח... מה המטרה שלך ?
במידה ואתה גם מעוניין לגדול התוכנית היא לא 100% בלשון המעטה.
כמה דברים בולטים :
1.חסר רגליים
2. חסר תרגילים מורכבים
3. את הלחיצות חזה בשיפוע חיובי מומלץ לעשות בשיפוע של 30 מעלות ולא 45.
4. אני הייתי ממליץ לעשות 3 סטים וחזרות של 8 ולהוסיף למשקל עבודה מאשר לעשות הרבה סטים והרבה חזרות.
5. בכללי נראה שדחפו לך פה מכונות איפה שאפשר לעשות תרגילי משקולות חופשי, מילא היית מתחיל הייתי מבין אבל אתה אומר שאתה כבר 7 חודשים בחדר כושר הגוף שלך כבר אמור להיות רגיל לאימונים.
6. יש הרבה תוכניות טובות באתר ובאינטרנט בכללי, חפש אחת שתתאים למטרה שלך, תראה אותה למאמן ותגיד לו שייראה לך איך עושים כל תרגיל.

• פותח/ת השרשור
היי,
תכניות שמקבלים מהמאמן תמיד הן גרועות ואפשר לראות שגם התכנית שקיבלת היא כזאת.
אני לא אתן לך תכנית כי אני לא הכי מבין בזה.
חכה לתגובות נוספות.
תגובה לא עניינית בעליל.

הרוב יגידו לך שהתוכנית היא לא משהו, כי מטרת הרוב היא לגדול ולהתפתח... מה המטרה שלך ?
במידה ואתה גם מעוניין לגדול התוכנית היא לא 100% בלשון המעטה.
כמה דברים בולטים :
1.חסר רגליים
2. חסר תרגילים מורכבים
3. את הלחיצות חזה בשיפוע חיובי מומלץ לעשות בשיפוע של 30 מעלות ולא 45.
4. אני הייתי ממליץ לעשות 3 סטים וחזרות של 8 ולהוסיף למשקל עבודה מאשר לעשות הרבה סטים והרבה חזרות.
5. בכללי נראה שדחפו לך פה מכונות איפה שאפשר לעשות תרגילי משקולות חופשי, מילא היית מתחיל הייתי מבין אבל אתה אומר שאתה כבר 7 חודשים בחדר כושר הגוף שלך כבר אמור להיות רגיל לאימונים.
6. יש הרבה תוכניות טובות באתר ובאינטרנט בכללי, חפש אחת שתתאים למטרה שלך, תראה אותה למאמן ותגיד לו שייראה לך איך עושים כל תרגיל.
1. רשמתי שאני רוכב על אופניים ככה שלפי דעתי (אולי אני טועה) לא צריך לעבוד על הרגליים.
3.תוכל להסביר בבקשה מה הבדל 30 מעלות ולא 45 מעלות?

אבדוק על תוכניות אחרות.
תודה רבה!

תגובה לא עניינית בעליל.

1. רשמתי שאני רוכב על אופניים ככה שלפי דעתי (אולי אני טועה) לא צריך לעבוד על הרגליים.

אבדוק על תוכניות אחרות.
תודה רבה!
אופניים לא עובדים על הרגליים, זה אירובי לכל דבר, גם אם אתה ממש מרגיש שזה "שורף לך" אין קשר. צריך להוסיף עבודה על הרגליים

תגובה לא עניינית בעליל.

אבדוק על תוכניות אחרות.
תודה רבה!
1. ראיתי בתגובות הבאות שלך שאתה רוכב על אופניים ברמה גבוהה מה שנראה... להגיד לך לעבוד על רגליים ? בעיקרון הרכיבה היא עובדת על סיבולת הסיבולת של השריר ופחות על הכול המתפרץ. תכניס אימון אחד בשבוע תראה שזה לא פוגע לך באופניים ויש לך כוח להכל, אם כן תנסה להעלות ל2.
2. 45 מעלות זה יותר עובד על כתפיים מאשר על החזה. כתפיים תעבוד בתרגילים אחרים בנפרד.

צריך לעבוד על הרגליים, כמובן שלא בנפח גבוה מידיי כי זה עלול לפגוע בהתאוששות וגם ברכיבה שאני מניח שחשובה לך.

התוכנית שקיבלת לא טובה, מבזבזת לך את הזמן כבעל פוטנציאל התקדמותי טוב עבור מתאמן חדש וחבל.
אני חושב שהלינארית יכולה להתאים לך.

https://www.kilogram.co.il/4782/לינארית-5x5-מדקאו-מאת-ביל-סטאר/

רוכב פעמיים בשבוע, 90 עד 140 ק"מ, שעתיים עד 5 שעות.
בהנחה ואתה רוצה להשתפר כרוכב יש חשיבות לשיפור הכוח ברגליים.
משלבים לרוב בתחילת העונה אימוני כוח כבדים וככל שהעומס ברכיבה עולה מבחינת עצימות כמו רכיבות עם עליות מורידים את נפח אימוני הכוח.
אם הדגש הוא רכיבה אין צורך בכל כך הרבה אימונים לחלק גוף עליון.
תחפש בגוגל תוכניות אימון לרוכבי אופניים אני התאמנת פעם עם זאת של friel גם הלינארית יכולה להתאים

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות הרלוונטיות, אך לצערי אין לי אפשרות לבצע סקוואט בחדרכ,היות וזה חדרכ מצומצם של הבניין ואין מוט רחב למשקולות. ישנן רק מבחר של משקולות יד.
איך אני יכול "לקסטם" את התוכנית הליניארית?
תודה רבה

• פותח/ת השרשור
מעוניין להוסיף לתגובה הקודמת שלי זה שאני לא מעוניין בניפוח שרירים. מעוניין ב"איזון" הגוף, ולתת מעט נפח לפלג גוף עליון לעומת הרגליים שלי.
האם מומלץ לי לבצע את התוכנית שכתבתי למעלה, עם פחות סטים ויותר משקל?
תודה רבה

• פותח/ת השרשור
דווקא אתה כרוכב אופניים אמור לדעת שהדברים היחידים שניתן לנפח הם צמיגים ובלונים. לא שרירים.
אהבתי, נכון צודק שרירים לא מנפחים,אבל זה "סלנג". כנראה שאני צריך להסביר את עצמי יותר טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית