הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט ומיליטרי

OmerBit

משתמש מתחיל
236
7
נק' מוניטין:
35
236
7
אוקיי תראו שעושים דדליפט אז לפני שמרימים צריך לקחת נשימה עמוקה ולכווץ כזה או לחזק את הבטן ? ,
ובמיליטרי צריך לפני שמרימים לקחת נשימה עמוקה ולכווץ כזה או לחזק את הבטן ? ,
חח זה בערך אותו שאלה כי הבנתי שזה אמור לעבוד על הבטן אז נראלי שצריך ,

ואגב איך מתקדמים מהר במיליטרי חח בזה אני לא זז אבל בשאר כע זה מוזר חח

נשימה צריך לקחת, לכווץ את שרירי הבטן במודע לא צריך, לפחות לא ברוב המקרים, אם אתה עושה את ההרמות בטכניקה נכונה השרירים שלך ידעו מתי ואיך לפעול. קודם כל תוודא שאתה עושה את כל ההרמות בטכניקה טובה, אם נתקעת בפרס אז תעשה ריסט, זה טבעי שזאת ההרמה הראשונה שנתקעים בה וגם אחר כך נתקעים בה לעיתים קרובות, הסיבה היא שהיא מערבת פחות מסת שריר בצורה ישירה (אני מדבר על שרירים עיקריים וסינרגיסטים פעילים) מאשר הסקוואט וגם הבנץ', וברוב המקומות המינימום שניתן להעמיס זה 2.5 קילו כל אימון שזה הרבה יחסית, לכן נתקעים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
את הדדליפט אני עושה נכון אבל המיליטרי לא יודע למרות שזה התרגיל הכי קל נראלי שיש משהו שאני עושה לא נכון יכול להיות כי הוא התרגיל היחידי שכולה שמתי 1.25 בכל צד ואני בקושי מתקדם בזה חח .

• פותח/ת השרשור
אני עובד בתוכנית AB ,
אם אתה רוצה אני יכתוב את התוכנית ,
אממ בן 16 וחצי 165+ משקל בסביבות ה 85 כע אני צריך להרזות רזיתי כבר 4 קילו ככה ואני צריך עוד חח ,
אבל לאט לאט .

• פותח/ת השרשור
בסדר אבל עדיין להעלות קצת במשקל במילטרי מזה עכשיו 1.25 בכל צד ? זה בושה פשוט לפחות לעלות טיפה ? ,
לא הגיוני שאני לא יכול לעלות יותר .

לכווץ את הבטן עזור מאוד בפרס מבחינת שמירה על הלורדוזה הניטרלית בגב, אם לא מכווצים את הבטן אפשר להגיע למצב של HYPEREXTENSION מאוד מהר ומאוד בקלות.
הבעיה היא לנשום כשהבטן מכווצת[כמו שריפטו ממליץ לנשום למעלה כדי לעשות ריבאונד מלמטה] אבל לומדים.

• פותח/ת השרשור
A :
רגליים:
סקוואט 3X8
חזה :
בנץ פרס 3X8
פרפר 3X10
יד אחורית :
לחיצה צרפתית 3X8

B :
גב :
בנט אובר רואו 3X8
דדליפט 1X5
וינץ רחב 3X10
יד קדמית :
מוט W בישיבה 3X10
כתפיים :
dumbbell shrug 3X8
מיליטרי פרס 3X8

אני עושה את התוכנית
AXBXA
BXAXB

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית