הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Keeping Strength in the Strength Program

עצלנים, זה אנגלית קלה.
אני חושב שקולדפייר הזמין את המאמר אחרי הויכוחון שהיה לו אתמול עם סט' : )

ואני ניגש לחפש תמונה של הסטאר הזה.

קיצר, חוזר על המנטרה: אתה רוצה להיות טוב במשהו - גם אם לא תעשה שומדבר ספציפי בשביל זה, להתחזק ישפר אותך.

עצלנים, זה אנגלית קלה.
אני חושב שקולדפייר הזמין את המאמר אחרי הויכוחון שהיה לו אתמול עם סט' : )

ואני ניגש לחפש תמונה של הסטאר הזה.
image.axd

וואלה, חטוב : ))

האמת שהתכונתי לתמונה עדכנית יותר. דמיינתי אותו לעצמי כאיזה סטטלר או וולדורף (מהחבובות)

סתם משהו משעשע לגבי המאמר הזה שנזכרתי בו בזמן שקראתי עכשיו שרשור בפורום של ריפ. לא מפתיע שאנשים חשבו שהוא נתן חומרים לבחור ההוא מהוואי 😃 לפי מה שהוא אומר, תוך 3 חודשים הוא שיפר לבחור את הסקוואט בסדר גודל של 30 קילו, וזה לבחור ששוקל 82 (ולא עלה במשקל בזמן הזה) וכבר היה לו סקוואט של 160 כנראה...

סתם משהו משעשע לגבי המאמר הזה שנזכרתי בו בזמן שקראתי עכשיו שרשור בפורום של ריפ. לא מפתיע שאנשים חשבו שהוא נתן חומרים לבחור ההוא מהוואי 😃 לפי מה שהוא אומר, תוך 3 חודשים הוא שיפר לבחור את הסקוואט בסדר גודל של 30 קילו, וזה לבחור ששוקל 82 (ולא עלה במשקל בזמן הזה) וכבר היה לו סקוואט של 160 כנראה...

הגיוני מאד , גם הסקוואט שלי עלה בסדר גודל דומה בין היתר בגלל שיפור בטכניקה אסור בפורום לומר מספרים בגלל חשש לבאן:suicide:

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית