הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Adipower או Sabo?

• פותח/ת השרשור yeezy
  • פורסם בתאריך

yeezy

משתמש פעיל
864
216
נק' מוניטין:
363
864
216
אני מעוניין לקנות נעליים שישמשו אותי לסקוואט ולפרס.
יש לי אפשרות לקנות באדידס את ה Adipower ב500 ש״ח (כרטיס חבר) או את ה Sabo ב 250 דרך האתר ברוסית.

ההבדלים ביניהם משמעותיים?

ובנוסף, הנעליים האלה מתרחבות? עדיף לקנות מידה טיפה גדולה או טיפה קטנה? כי אין באמצע לפי מה שמדדתי... (44 ושתי שליש או 45 ושליש).

לדעתי בהבדלי מחיר האלה עדיף כבר את האדיפאוור, שידוע שהן טובות מאוד
אין מידות אמצע כי זה כבר פחות ממידה שלמה כל מידה, אבל זה כן מתרחב, למרות שממש טיפה (לי יש אותן כמה חודשים והן התרחבו כמה מ"מ בודדים) ככה שהן עדיין מחזיקות את הרגל כמו שצריך, אבל טיפה יותר נוחות

• פותח/ת השרשור
לדעתי בהבדלי מחיר האלה עדיף כבר את האדיפאוור, שידוע שהן טובות מאוד
אין מידות אמצע כי זה כבר פחות ממידה שלמה כל מידה, אבל זה כן מתרחב, למרות שממש טיפה (לי יש אותן כמה חודשים והן התרחבו כמה מ"מ בודדים) ככה שהן עדיין מחזיקות את הרגל כמו שצריך, אבל טיפה יותר נוחות
הסאבו אבל טובות לא?

הסאבו אבל טובות לא?
אמורות להיות ממש אחלה
לי יצא לראות בפועל רק את הדגם SABO GYM, שזה הדגם הזול שלהם ולא כזה אהבתי אותם, האדיפאוור משמעותית יותר טובות מהן
אבל גם לי הייתה את ההתלבטות האם לקנות את הסאבו מהאתר הרוסי או לקנות את האדיפאוור בהנחה של חבר, והלכתי על האדיפאוור ולא מתחרט על זה בכלל

האדיפוואר אמורות להיות בול על הרגל במדידה או שעדיף חצי מידה יותר?
בול על הרגל, שאני קניתי אותן חשבתי שאם הן יהיו רק חצי מידה יותר הן יהיו בול על הרגל, אבל הן יושבות עלי מעולה, לא כואבות ולא כלום

יש לי את הסאבו פאוורליפט אבל אם הייתי יכול לקנות אדיפאוור ב500 ש"ח הייתי קונה אותם בלי לחשוב פעמיים.
לא שהסאבו גרועות, הן ממש טובות אבל החיסרון שלהן זה שהנעל לא נושמת, אני מזיע מלא בכף רגל בגלל זה.

• פותח/ת השרשור
יש לי את הסאבו פאוורליפט אבל אם הייתי יכול לקנות אדיפאוור ב500 ש"ח הייתי קונה אותם בלי לחשוב פעמיים.
לא שהסאבו גרועות, הן ממש טובות אבל החיסרון שלהן זה שהנעל לא נושמת, אני מזיע מלא בכף רגל בגלל זה.
ולמשך אימון של שעה זה עד כדי כך משמעותי? גם מבאס שהאדיפאוור מגיע רק בצבע לבן, ועוד בחורף... לא בא לי לקחת אותן בתיק אלא לשים אותם כבר מהבית.

ולמשך אימון של שעה זה עד כדי כך משמעותי? גם מבאס שהאדיפאוור מגיע רק בצבע לבן, ועוד בחורף... לא בא לי לקחת אותן בתיק אלא לשים אותם כבר מהבית.
הלבן מתרגלים אליו מהר, הוא גם דוהה קצת
ונעליים אולימפיות לא שמים כבר מהבית, קשה ללכת איתם וזה גם הורס אותן

אם אתה לובש אותם שעה ברצף זה קשה. אני בסטים האחרונים של הסקוואט כבר מוריד אותם בין הסטים.
גם ככה לא תלך איתם בחוץ, זה סתם יהרוס את הנעל (אם אתה בא ברגל) וגם זה לא נוח ללכת איתם וזה אפילו מאתגר....

אחי לא הולכים עם נעלי הרמה אתה תשחק את הסוליה, חבל. הנעליים מיועדות נטו להרמה. תלך עם נעלי הריצה וסגרת את הסיפור.

ואם אני לא טועה יש אותם גם באדום @Crossfiter לך היו כאלו לא ?

אחי לא הולכים עם נעלי הרמה אתה תשחק את הסוליה, חבל. הנעליים מיועדות נטו להרמה. תלך עם נעלי הריצה וסגרת את הסיפור.

ואם אני לא טועה יש אותם גם באדום @Crossfiter לך היו כאלו לא ?
יש באדום, אבל בחנויות של אדידס לא מוכרים אותן

מישהו כאן עם נעלי sabo ויכול לתת חוות דעת?
אני. אחלה נעל מבחינתי אבל אין לי ממש עם מה להשוות כי הנעליים שהרמתי איתן לפני זה או נעליים שטוחות רגילות או נעליים ישנות של @incin שהיו גדולות עליי ב 3 מידות.
תראה, עכשיו אני מבסוט מהסרבו ולא רואה טעם להחליף אבל אם הייתי בהתלבטות שלך כרגע כנראה שהייתי משלם עוד 250 ולוקח אדיפאוור כי זה משהו שאתה קונה לפחות לכמה שנים. פשוט כשקניתי עוד לא מכרו בחנויות של אדידס את אדיפאוור והיה לי כבד באותו זמן להוציא איזה 900 שקל על הנעליים.

• פותח/ת השרשור
אני. אחלה נעל מבחינתי אבל אין לי ממש עם מה להשוות כי הנעליים שהרמתי איתן לפני זה או נעליים שטוחות רגילות או נעליים ישנות של @incin שהיו גדולות עליי ב 3 מידות.
תראה, עכשיו אני מבסוט מהסרבו ולא רואה טעם להחליף אבל אם הייתי בהתלבטות שלך כרגע כנראה שהייתי משלם עוד 250 ולוקח אדיפאוור כי זה משהו שאתה קונה לפחות לכמה שנים. פשוט כשקניתי עוד לא מכרו בחנויות של אדידס את אדיפאוור והיה לי כבד באותו זמן להוציא איזה 900 שקל על הנעליים.

תודה על הפירוט.
בכל מקרה, הנעל עולה 800 ש״ח, אחרי הנחת ״חבר״ היא יוצאת 540, זה הפרש של 300 שקל לעומת הסאבו, וחוץ מההפרש זה לשים 550 שקל על נעל שאני אשתמש בה פעמיים בשבוע, אני לא חושב שההבדל בינה לבין הסאבו יהיה עד כדי כך גדול...
שמדדתי את האדידס בחנות זה נותן הרגשה כאילו הנעל מדביקה אותך לרצפה, האם גם בסאבו זה ככה?

אם אתה מתכוון להרים הרבה זמן כדי שתקנה את האדידס
אבל אם אתה רק משתמש בהם לסקוואט אז הסאבו בסדר...

לא מבין על מה הדיון..
אתה רוצה לבחור בין נעל שטוחה לנעל עם הגבהה..
זה לא שיש התלבטות בין סאבו לאולסטאר ושם אפשר לתת חוות דעת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית