ייעוץ מתחיל בהמלצת MOO SS כמה שאלות לפני..

גולן

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
-223
34
0
MOO
המליץ לי להתחיל להתחיל SS. קראתי את התוכנית לעמוק, והבנתי אותה.
אבל שוב פעם רגע לפני, אני לא מתאמן 4 חודשים או משהו כזה אלה שנתיים. גדלתי די יפה עם ה-ABC. עשיתי חיטוב, מסה והתקדמתי במשך כל הזמן. שהמטרה שלי, לעלות כמה שיותר מסת שריר מאשר כוח.

לכן כמו כן ראיתי שהנפח שלה לא גדול במיוחד, איות ואני לא מתאמן מתחיל יתרה מכך רחוק מזה.

באימון האחרון השבוע עשיתי דד ליפט, וסגרתי 5 חזרות עם 120 קילו. למרות שזה לא הרבה, שיפרתי ב-20 קילו את הדד. שאר משקלי העבודה שלי עלו לדוגמא בבנץ' קילו 105 5 חזרות, בנט עובר 100 קילו, שראגס kg135 חזרות6.. סקוואט 142 5 חזרות.

אז השאלה שלי בגדול, האם כדי להתחיל כבר אם ה-bil star או SS.

אני אשמח לקבל תשובה בהקדם, כי אני רוצה ללכת למכון להתחיל כבר את האימון תודה.

פוסט שלם חפרנו על זה
המשקלים שלך עדיין נמוכים (בהנחה שאתה שובר מקביל בסקווט וכו')
תתחיל SS
תעלה סרטונים של סקווט/דדליפט
ותפסיק לעשות שראגס

אתה יכול להוסיף רק מתח/מקבילים ואם אתה ממש רוצה פעם בשבוע כפיפות מרפק
כשתתחיל להרים כבד, אתה תפסיק עם התרגילי עזר כי לא יהיה לך כח

• פותח/ת השרשור
בקיצור עשיתי בסוף 5X5.
התחלתי בנץ'
בנט עובר
סקוואט

היה ממש קל לי, בכלל לא הרגשתי את הגוף.

ואני לא חושב שאלה משקלים כל כך קלים כמו שאתה מציג, ועוד במיוחד לאדם ששוקל 67 קילו..

בכל מקרה, הביל סטאר, היה קל ונגמר מהר,יש תרגילים שאפשר להוסיף לה?

קורן אתה דפנאי ?
10-11-06.jpg

דפנאי אתה לא, אבל אתה תצא אטום.

הגבתי באשכול "הבאן" שבוע הבא תקבל וידאו ונסתום לך תפה 😣
ואני שוקל 67.

אתה פשוט מטומטם.
אמרת שקראת? כנראה שלא
מה זה לא מרגיש שאתה עובד?

אימון עצים קשה פי כמה מאימון בנפח גבוה, בעיקר בהתאוששות, כדי שלא תגיד "לא עבדתי"

לפי הדיבור והרמה שלך אני די בטוח שאתה עובד כמו באדיבילדר ממוצע, שזה אומר צ'יטינג, רבעי חזרות וכל דבר שהפוך ממה שצריך להיות.

אין לך מושג איך מתכננים אימון, ומה שיותר גרוע הוא שאתה גם אטום וטיפש מדי מכדי להקשיב, כי אשכול של 10 עמודים מפוצצים בהודעות ובחוות דעת שליליות על התכנית שלך ובהנחיות על מה כן לעשות, לא גרמו לך לקלוט.

דפנאי אתה לא, אבל אתה תצא אטום.

הגבתי באשכול "הבאן" שבוע הבא תקבל וידאו ונסתום לך תפה 😣
ואני שוקל 67.
אז מה אם אתה שוקל 67 אתה פרס כלשהו ?

אני מוכן לחתום שגם אם אתה שם 140 קילו על הגב אתה לא יורד כמו שצריך.

MOO
המליץ לי להתחיל להתחיל SS. קראתי את התוכנית לעמוק, והבנתי אותה.
אבל שוב פעם רגע לפני, אני לא מתאמן 4 חודשים או משהו כזה אלה שנתיים. גדלתי די יפה עם ה-ABC. עשיתי חיטוב, מסה והתקדמתי במשך כל הזמן. שהמטרה שלי, לעלות כמה שיותר מסת שריר מאשר כוח.

לכן כמו כן ראיתי שהנפח שלה לא גדול במיוחד, איות ואני לא מתאמן מתחיל יתרה מכך רחוק מזה.

באימון האחרון השבוע עשיתי דד ליפט, וסגרתי 5 חזרות עם 120 קילו. למרות שזה לא הרבה, שיפרתי ב-20 קילו את הדד. שאר משקלי העבודה שלי עלו לדוגמא בבנץ' קילו 105 5 חזרות, בנט עובר 100 קילו, שראגס kg135 חזרות6.. סקוואט 142 5 חזרות.

אז השאלה שלי בגדול, האם כדי להתחיל כבר אם ה-bil star או SS.

אני אשמח לקבל תשובה בהקדם, כי אני רוצה ללכת למכון להתחיל כבר את האימון תודה.

מתאמן מתחיל הוא לא מתאמן שלא התאמן מעולם, או מתאמן שלושה חודשים פעמיים בשבוע. בפורום הזה ההגדרות של וינגייט לא תופסות. אנחנו מדברים על מתאמן מתחיל כאדם שיכול להתקדם במשקלי העבודה מאימון לאימון.
מה שאתה כותב על ההתקדמות שלך רק מוכיח שאתה מתחיל. אתה יכול להתקדם יותר בתוכניות של מתחילים. זו לא בושה, זה יתרון. התוכנית SS היא תוכנית מעולה וכל עוד אתה יכול להתקדם מאימון לאימון זו צריכה להיות המטרה שלך, אפילו אם נראה לך שזה לא בכבוד שלך לעשות תוכנית של "מתחילים".
משקלי העבודה שלך היום, ומשקל הגוף שלך לא אומר כלום.

בקיצור עשיתי בסוף 5X5.
התחלתי בנץ'
בנט עובר
סקוואט

היה ממש קל לי, בכלל לא הרגשתי את הגוף.

ואני לא חושב שאלה משקלים כל כך קלים כמו שאתה מציג, ועוד במיוחד לאדם ששוקל 67 קילו..

בכל מקרה, הביל סטאר, היה קל ונגמר מהר,יש תרגילים שאפשר להוסיף לה?

אתה לא עשית 5x5, אני לא חושב שאתה אפילו יודע מה זה 5x5, מתחילים מהסקוואט תמיד זה א', ב5x5 יש פחות נפח מSS, ככל שהמתאמן מתקדם יותר קצב ההתאוששות שלו יורד ולא להיפך, התוכנית SS יותר קשה מ5x5 כי מעלים משקל מאימון לאימון ולא כל שבוע. זה שאתה "מרגיש את הגוף" לא אומר שהשרירים שלך יגדלו יותר, אם דיברת על פאמפ או עייפות זאת לא אינדיקציה טובה לאימון טוב, אימון טוב זה אימון ששברת בו שיאים. להתקדם פעם בחודש בתור אדם ששוקל 67 קילו זה מגוכך אלא אם הגובה שלך הוא 150 ס"מ, אם אתה רוצה עצה כנה, תתחיל SS יחד עם הרבה אוכל, אתה כולך תגדל וכך גם הידיים, אם תראה שאתה לא מצליח להתקדם בSS לפחות פעם בשבוע בכל הרמה אז כדאי לעבור ל5x5. אם טוב לך עם הABC שלך אז תפסיק לבלבל את המוח ולך תחפש מאמרים מפוצצים בגימיקים מטומטמים על איך להגדיל את הידיים ואת הזין באותה הזדמנות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית