הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שריפת שומן יעילה

תמר123

משתמש מתחיל
4
1
נק' מוניטין:
1
4
1
אני מתאמנת בחדר כושר באימוני כוח שלוש פעמים בשבוע ולאחריהם עושה אירובי של 40 דקות.
בנוסף, אני מבצעת אירובי עוד 3 פעמים בשבוע ללא אימוני כוח.
לאחרונה התחלתי לבצע אימוני metcon במקום אירובי ואני לא רואה עלייה במשקל (שומרת על אותה כמות קלוריות). הורדתי את האירובי לשלוש פעמים בשבוע אחרי כוח וגם אז רק 30 דקות ריצה.
השאלה שלי היא האם לאורך זמן באימוני metcon אני אעלה במשקל? לפי מה שהבנתי האימונים האלה נועדו לשריפת שומן ויש לאחריהם שריפת שומן מוגברת שזו המטרה שלי, להפסיק לרדת במשקל אלא לרדת רק בשומן. נמאס לי מהספורט המונוטוני ומהאירובי הממושך ואני נהנת הרבה יותר באימוני metcon

שריפת שומן נגרמת במאזן קלורי שלילי, משמע אפשר לשרוף שומן גם בלי אירובי בכלל, כמובן שפעילות אירובית היא מבורכת ויש לה יתרונות אדירים מבחינה גופנית ובריאותית .
אני חושב שגיוון זה שם המשחק, את צריכה לגוון ולדאוג שתהני מהפעילות שאת עושה אבל את חייבת לשים לב שאת לא עושה יותר מדי ושאת לא בגרעון קלורי גדול מדי לאורך זמן כי אז האפקט יהיה שלילי...

לפי מה שכתבת את מתאמנת המון ולא נותנת מספיק מנוחה לגוף ולשרירים, תשתדלי לא להגזים עם הפעילות ולעשות פעילות שתהני ממנה לאורך זמן.

דרך אגב, כמה זמן את מתאמנת במתכונת הנוכחית ?

• פותח/ת השרשור
אני מתאמנת במתכונת הזאת בערך שנה ומגוונת המון עם ריצות בחוץ או ספינינג. בעיקרון ירדתי 7 קילו וירדתי מ20 אחוזי שומן לבערך 16-17 עם צ'יטים מטורפים בסופי שבוע (בסביבות 3500 קלוריות לארוחה ), ותפריט חיטוב מאוד נוקשה במשך השבוע של 1000 קלוריות שבפועל הוצאתי חצי מזה, לכן ירדתי גם במסת שריר. עכשיו אני כבר שלושה חודשים עם תפריט של 2000 קלוריות וממשיכה עם הצ'יטים ורואה עלייה במסת שריר ומעט מאוד עליה בשומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית