הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטי וויטמין של AST

• פותח/ת השרשור tom_t
  • פורסם בתאריך

tom_t

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
הבנתי שיש פה כמה שגם משתמשים במולטי שלהם השאלה היא כמה כדורים אתם לוקחים ביום, על האריזה רשום 2 כדורים ביממה

אני 1
וואי כל פעם שמדברים על המולטי הזה אני מתעצבן חח
הגיעו לי הרבה כדורים שבורים
יותר מ20 באריזה של ה100

כי הם כדורים באיכות לא משהו, גם אני בארץ קיבלתי מלא שבורים, בארה"ב קיבלתי כמעט הכל שלם מצאתי עד עכשיו 2 שבורים..

תעברו לצ'מפיון...המולטי' הכי טוב לדעתי. גם מבחינת מספרים וגם מבחינת צורה וטעם

• פותח/ת השרשור
אז אחד או שתיים? כי אם אני לוקח 2 אז הכמויות הם די גדולות
וכן גם אני קיבלתי כדורים שבורים עוד לא יודע כמה. פעם הבאה אני מזמים אופטימן

סולגאר לפי מה שהבנתי מהרבה תזונאים בארץ שזה הכי פחות מומלץ גם בעולם לא כל כך אוהבים אותם בגלל שהיה להם כמה פרשיות של זיוף.

ולכן מה שנובע מזה, שסולגאר זו החברה הכי גרועה כי זה מוכח. השאלה מה קורה שם היום.
מישהו ממכם יודע מה קורה עם צנטרום? בעבר הייתה חברה מאוד רצינית.

כי הם כדורים באיכות לא משהו, גם אני בארץ קיבלתי מלא שבורים, בארה"ב קיבלתי כמעט הכל שלם מצאתי עד עכשיו 2 שבורים..

איכות לא משהו?
הקופסא נפלה לי כבר 3 פעמים מהשולחן ואין כדור אחד שבור.(קופסא של 200)
אם כבר האופטימן כדורים עדינים ,נפלה לי פעם אחת 30 כדורים התפרקו שם.

איכות לא משהו?
האופטימן לא משהו מבחינת מספרים ומרקם. כמו שאמרתי, לקח לי המון המון זמן אבל מצאתי את המולטי המושלם מבחינתי. גם מבחינת כסף. (צמפיון)

איכות לא משהו?
תקח כדור של AST ביד, תראה כמה אבקה הוא משאיר, אופטימום הוא מולטי ויטמין מצויין, הבעיה שיש לו טעם זוועה ובגלל זה אני לא סובל אותו.
מה שמעניין שעם אופטימום הצבע של השתן (וגם הריח) היה צהוב וחריף, עם AST זה לא קורה, גם עם צנטרום זה לא קרה.

משה אני לא זוכר איפה אבל איפשהו קראתי שמצאו הרבה מדי עופרת באופטי מן...
היה מאמר באנגלית שהוא נבחן כנגד מספר מולטיויטמינים ויצא הכי פחות איכותי.
איפה קונים צנטרום? מה העלות וכמה כדורים?

האופטימן לא משהו מבחינת מספרים ומרקם. כמו שאמרתי, לקח לי המון המון זמן אבל מצאתי את המולטי המושלם מבחינתי. גם מבחינת כסף. (צמפיון)
מה כל כך זול בו?
90 כדורים 9 דולר ולוקחים 3 כדורים ביום....
זאת אומרת 9 דולר לחודש
תראה את AST 100 כדורים 14 דולר

תקח כדור של AST ביד, תראה כמה אבקה הוא משאיר, אופטימום הוא מולטי ויטמין מצויין, הבעיה שיש לו טעם זוועה ובגלל זה אני לא סובל אותו.
מה שמעניין שעם אופטימום הצבע של השתן (וגם הריח) היה צהוב וחריף, עם AST זה לא קורה, גם עם צנטרום זה לא קרה.

דווקא אצלי עם המולטי של הAST הצבע של השתן כן הופך לצהוב, אמנם לא חריף, אבל כן יש לו השפעה על צבע השתן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית