הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע מועמדים לבאן (כל מי שלא שילם את החובות לראק)

coldfire

מושעה
19,371
6,911
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
62,133
19,371
6,911
שלום בנים ובנות,

כאן יהיו כתובים השמות של כל מי שהתרברב עם משקלי העבודה וחייב סרטון. מי שלא יביא סרטון עד התאריך הנתון, יזכה בכרטיס טיסה חד כיווני. (פעם ראשונה תקבלו אזהרה כי אתם חדשים, פעם שנייה הדבר כבר לא יקרה)

כנ"ל לגבי מי שהתרברב לגבי בחורה כלשהי ולא הביא תמונה שלה.

קרדיט ל-moo על הרעיון.

בהצלחה.

מועמדים:

SystematicChaos - סקוואט 225 פאונד עד 12.8.
asdasd - תצלום מסך של VMX7 עד ה 7.8

קיבלו באן:
NSH - לא סיפק סרטון סקוואט 90 קילו בביצוע מושלם וסרטון עם 125 בביצוע טוב יותר משל הילד בסרטון. עד ה14.5.2010
roy1983 - לא סיפק סרטון עם הדגמה של טכניקה טובה בתרגיל לבחירתו.
גולן - לא סיפק סקוואט של 142 קילו ל 5 חזרות. תאריך: 1/1/2010.
rotemlm - בנץ' 130 ל 6 חזרות עד ה- 20.4.2010
דימון - כשיהיה בן 18 יורשה לחזור לאתר
orel - לא סיפק אכילה של מגש פיצה
ADAMG - היה צריך לספק תמונות של כוסיות מהספינינג עד ה29.6.2010, קיבל שבוע באן.
מנחם360 - סקוואט 120 ק"ג ל5 חזרות, עד ה8.7.2010

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אענה לכולם באותה תגובה , אין לי כח לצטט\לפצל:

SETH ABLE:

צודק, אכן טעות שלי. יצא לי 158.5 בחישוב נוסף שזה גם לא פשוט לעשיריה.

TAL_S:

לא יודע מה איתך, אותי ירשים הרבה יותר בחור ששוקל 100 קילו ועושה סקווט 200 מאשר בחור ששוקל 200 קילו(נניח עם פי 2 אחוזי שומן מהבחור של ה100) ועושה סקווט 201. למרות שה-200 קילו חזק יותר באופן מוחלט.

MOO:

לא יודע מי צריך להתנצל בפני מי. אין ספק שחלק מחברי הפורום אמרו דברים שלדעתי לא במקום אבל גם אנחנו אמרנו מס' שטויות אז אני מתנצל בשמינו. לא באנו לריב\ לפגוע באף אחד. לא התכוונו להעביר ביקורת על מישהו שעשה סקווט, פשוט דיברנו בשפה של ספרינטרים שהיא זרה לשפת משקולנים\BB. אף פעם לא באמת הסתכלתי לעומק על מישהו שעושה סקווט אם הוא שובר מקביל או לא, או אם הוא שם מוט HB\LB.

KA4OK:

אל תתעצבן עלינו. לא ניסינו להכעיס אותך או משהו, סליחה אם זה קרה. סה"כ היה קצת טראש טוק והרבה אגו (גם לספינרטרים יש:))

לגבי מה שהכל יכול אמר(טופ 50) זה לא אינדיקטור טוב כי זה עניין של עומק . אני יודע מהאתלטיקה שלפעמים מקום 15 בארץ במקצוע מסויים איכותי ממקום 1 בארץ במקצוע אחר פשוט בגלל חוסר רמה ועומק במקצוע אז זה לא דוגמא ככ טובה.

והספרינטרים אכן מאוד חטובים וחלקם די שריריים אבל בגבולות מסוימים.
למשל פאוול שבתמונה 190 סמ על 87 קילו.
דווין צ'מברס 180 סמ על 82 קילו.

בד"כ המשקל זה גובה מינוס 100
אם יש חריגה גדולה לכאן או לכאן אז כנראה חסרה מסה(=כח) או יש עודף ואז הספרינטר יהיה כבד מדי ולא יזוז.
כמובן שיש חריגות לכאן או לכאן ויש גם ספרינטרים שחיפים לאללה:

http://media.paperblog.fr/i/215/2152471/1004-record-deurope-christophe-lemaitre-L-1.jpeg

הבחור הזה עשה 10.04 שנה שעברה
http://www.france24.com/en/files/imagecache/aef_ct_article_image/story/lemaitre-m.jpg

משמאלו רץ רמיל גולייב 20.04 ב-200 שנה שעברה, גמר וממקום 7 באליפות עולם...

זה רק ספורט....ואני עדיין יותר חזק ממך גם באופן יחסי (כי במוחלט זה לא חוכמה:))
אבל בו נעזוב רגע את שטויות האגו...ונשאל שאלה:
אתה מכיר את אמיר, מיקי ואלכס ספרינטרים שמתאמנים בחד"כ טכניון לפעמים...(יש גם את יובל)?
יש איזה אלכס ספרינטר שמתאמן אצלנו במכון ועושה סקוואט בסביבות ה- 120...
חחחחחחחח
אם זה אתה אז לכמה חזרות זה (יש לי גם דרך את זה לגלות), ובאמת היית אתמול בסביבות שבע במכון(אבל התאמנת ולא רק "באת לבדוק")?
בכל מקרה...שיהיה בהצלחה על המסלול.

נערך לאחרונה:
אתה יודע מה איך אני בשבילך אני לוקח אותך ב 100 מטר ואני מתאמן על סקוואטים לחיצות חזה וכדומה.

ול -=ALX=- אני למדתי דבר אחד מהפורום הזה יש 3 דברים שאם אתה מדבר אתה חייב להוכיח, משקלים = סירטון , בנות = סירטונים שאתה משחיל אותה , אוכל = חובה להביא צילום, בינתיים אתה חפרת להם הרבה והם כל יום מביאים סירטונים עם הוכחות ואתה נדה אח שלי.

דניאל הראה לכם את הוידיאו שעשינו באגדיר? השמן הזה דפק אגאדיר 330 גרם + איזה משהו בפנים שחכתי מזה חחח

אתה 10 אתה תאמין לי! אני מתחיל לפחד שתקח אליפות ישראל בקצב הזה אם תתחיל להתאמן ספרינטים .

מה דעתך שנעלה סרטון שלי ושלך רצים 100 מטר ? אני אפילו מוכן להיות נחמד ולתת לך פור 10 מטר . מה אתה אומר ? ואז נלך לחד"כ ונעשה סקוואטים וגם שמה אני אבזה אותך.

מה אתה אומר ? או שאתה עושה הטרלה...? אני מקווה שיש כיסוי לדברים שלך .

אתה מכיר את אמיר, מיקי ואלכס ספרינטרים שמתאמנים בחד"כ טכניון לפעמים...(יש גם את יובל)?
חחחחחחחח
אם זה אתה אז לכמה חזרות זה (יש לי גם דרך את זה לגלות), ובאמת היית אתמול בסביבות שבע במכון?

לפחות הם עמדו במילה שלהם סקווט מתחת ל200 קילו LOL

לפחות הם עמדו במילה שלהם סקווט מתחת ל200 קילו LOL
וגם עמדו במילה שזה מתחת לחצי טון...
אלכס עושה פרונט עם 90 ק"ג.......ואווווווווווו מרשים...15 ק"ג יותר ממנו....במשקל....ווואווווווו
אמיר כוס אימךך........חחחחחחחח...אמיר דאי בכבודו ובעצמו והחבר הקוקס שלו אלכס מטרילים אותי...
אמיר תגיע לחד"כ לא ראיתה אותי חצי שנה ועליתי 8 ק"ג של שריר טהור....אני הסקוואטר הכי חזק במכון...ואני מוכן להתחרות על זה כל יום...חחחחחחחחחח

אתם נראים כמו חבורה של קוקסינלים עם טייץ...מתאמנים כמו נקבות....
קיצר חכו לי שלושתכם מחוץ למכון....אני אנגס לכם בראש.חחחחחחחח....טרולים עלובים...חחחח

שאל את יובל "גוגל" כמה עשיתי השבוע לסקוואט "דיפ"....הוא יתן לך מספר שיגרום לך לחרבן...

נערך לאחרונה:
אמיר כוס אימךך........חחחחחחחח...אמיר דאי בכבודו ובעצמו והחבר הקוקס שלו אלכס מטרילים אותי...
אמיר תגיע לחד"כ לא ראיתה אותי חצי שנה ועליתי 8 ק"ג של שריר טהור....אני הסקוואטר הכי חזק במכון...ואני מוכן להתחרות על זה כל יום...חחחחחחחחחח

קיצר חכו לי שלושתכם מחוץ למכון....אני אנגס לכם בראש.חחחחחחחח....טרולים עלובים...חחחח

יצא המרצע מן השק!! 😈

אתה 10 אתה תאמין לי! אני מתחיל לפחד שתקח אליפות ישראל בקצב הזה אם תתחיל להתאמן ספרינטים .

מה דעתך שנעלה סרטון שלי ושלך רצים 100 מטר ? אני אפילו מוכן להיות נחמד ולתת לך פור 10 מטר . מה אתה אומר ? ואז נלך לחד"כ ונעשה סקוואטים וגם שמה אני אבזה אותך.

מה אתה אומר ? או שאתה עושה הטרלה...? אני מקווה שיש כיסוי לדברים שלך .

זה אתה אמיר??
מה אתה אומר שתגיע לביקור...אני רוצה לראות מה עוד אני יכול ללמוד ממך....בטוח שלא "מדעי המחשב" ובטוח שלא סקוואטים....

נערך לאחרונה:
חחחחחחחח
אם זה אתה אז לכמה חזרות זה (יש לי גם דרך את זה לגלות), ובאמת היית אתמול בסביבות שבע במכון(אבל התאמנת ולא רק "באת לבדוק")?

קודם אני חייב להגיד מילה לROEEMIMRAN....

יש לך ביצים, אין ספק. להעלות סקווט שלך עם מוט בלבד ולקבל ים עקיצות מהאנשים פה צריך ביצים אז כל הכבוד.
אבל תן כבוד לכל יכול שהוא ברמה של 8 הספרינטרים הטובים בארץ ואם זה לא אומר הרבה אז בעצם אם אתה מנצח אותו אתה כמעט בטוח בנבחרת ישראל השנה אז יש כבוד.

יוסי חח אכן גילית מי אנחנו, קבל פרגון.
אכן אני אלכס והכל יכול אמיר:)
כן היינו בחד"כ...מן הסתם כל הקשקושים שלנו קודם היו בדיחה ...חח
דווקא באותו יום הגעתי ל140...אבל אני חושב שזה יותר קשה לרדת כמו שאני ירדתי...מעולם לא ניסיתי לשבור מקביל ממש ממש בקצת , אני בד"כ יורד הכי נמוך שאפשר בסקווט מלא שזה בערך זווית ברך של 50-60 מעלות.

נ.ב ד"ש לאמה ולארתור חחחח

וגם עמדו במילה שזה מתחת לחצי טון...
אלכס עושה פרונט עם 90 ק"ג.......ואווווווווווו מרשים...15 ק"ג יותר ממנו....במשקל....ווואווווווו

שאל את יובל "גוגל" כמה עשיתי השבוע לסקוואט "דיפ"....הוא יתן לך מספר שיגרום לך לחרבן...

רק בלי השמצות על הפרונט סקווט חחח
התחלתי אותו לפני 3 חודשים בשביל הקלין עקב מעבר מאמן
שונא את התרגיל הזה הוא חונק אותי

קודם אני חייב להגיד מילה לROEEMIMRAN....

יש לך ביצים, אין ספק. להעלות סקווט שלך עם מוט בלבד ולקבל ים עקיצות מהאנשים פה צריך ביצים אז כל הכבוד.
אבל תן כבוד לכל יכול שהוא ברמה של 8 הספרינטרים הטובים בארץ ואם זה לא אומר הרבה אז בעצם אם אתה מנצח אותו אתה כמעט בטוח בנבחרת ישראל השנה אז יש כבוד.

יוסי חח אכן גילית מי אנחנו, קבל פרגון.
אכן אני אלכס והכל יכול אמיר:)
כן היינו בחד"כ...מן הסתם כל הקשקושים שלנו קודם היו בדיחה ...חח
דווקא באותו יום הגעתי ל140...אבל אני חושב שזה יותר קשה לרדת כמו שאני ירדתי...מעולם לא ניסיתי לשבור מקביל ממש ממש בקצת , אני בד"כ יורד הכי נמוך שאפשר בסקווט מלא שזה בערך זווית ברך של 50-60 מעלות.

נ.ב ד"ש לאמה ולארתור חחחח

אמה אמרה 100 אולי בלחץ 120....שאל את ארטור כמה אני עושה...
ואמיר אתת תרוץ הרבה יותר לאט עם ברכיים שבורות....אני מבטיח...גם אתה אלכס.
סתם....אבל תבואו לראות איך באמת עושים סקוואט....
אמיר לא עושה יותר מ-90 אני חותם....
יאללה יום שישי ב- 4 אני מביא מצלמה.
בייי

לא ! אנחנו עדין חייבים סרטונים , ואנחנו נעמוד במילה שלנו .
או שאתה חושש שאנחנו חזקים מדי?

אמיר אתה חזק כמו ילדה.....מספיק כבר...

קולדפייר....תשאיר אותם....הם ילמדו קצת...
הם כבר לא יתחצפו פה שוב - מילה .

רק בלי השמצות על הפרונט סקווט חחח
התחלתי אותו לפני 3 חודשים בשביל הקלין עקב מעבר מאמן
שונא את התרגיל הזה הוא חונק אותי

תתרגל אני חונק יותר חזק....וגם שוקל יותר מ-90.
אמיר אני יודע שאתה לומד תעשיה וניהול שזה פקולטה בלאי....אבל דחיל ראבאק...מה חשבת שבחור ממדעי המחשב לא יעלה עליך...אתה אהבלללללל...חחחחח

לא ! אנחנו עדין חייבים סרטונים , ואנחנו נעמוד במילה שלנו .

לא מבין מה זה יתרום, ולא מבין עדיין מה אתם עושים בפורום.

או שאתה חושש שאנחנו חזקים מדי?

כן, אני מפחד שאם אתה תחשב את הסקוואט שלך בפאונד ואני בקילו, אז אתה תצא חזק יותר באופן יחסי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית