מידע מועמדים לבאן (כל מי שלא שילם את החובות לראק)

coldfire

מושעה
19,371
6,911
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
62,133
19,371
6,911
שלום בנים ובנות,

כאן יהיו כתובים השמות של כל מי שהתרברב עם משקלי העבודה וחייב סרטון. מי שלא יביא סרטון עד התאריך הנתון, יזכה בכרטיס טיסה חד כיווני. (פעם ראשונה תקבלו אזהרה כי אתם חדשים, פעם שנייה הדבר כבר לא יקרה)

כנ"ל לגבי מי שהתרברב לגבי בחורה כלשהי ולא הביא תמונה שלה.

קרדיט ל-moo על הרעיון.

בהצלחה.

מועמדים:

SystematicChaos - סקוואט 225 פאונד עד 12.8.
asdasd - תצלום מסך של VMX7 עד ה 7.8

קיבלו באן:
NSH - לא סיפק סרטון סקוואט 90 קילו בביצוע מושלם וסרטון עם 125 בביצוע טוב יותר משל הילד בסרטון. עד ה14.5.2010
roy1983 - לא סיפק סרטון עם הדגמה של טכניקה טובה בתרגיל לבחירתו.
גולן - לא סיפק סקוואט של 142 קילו ל 5 חזרות. תאריך: 1/1/2010.
rotemlm - בנץ' 130 ל 6 חזרות עד ה- 20.4.2010
דימון - כשיהיה בן 18 יורשה לחזור לאתר
orel - לא סיפק אכילה של מגש פיצה
ADAMG - היה צריך לספק תמונות של כוסיות מהספינינג עד ה29.6.2010, קיבל שבוע באן.
מנחם360 - סקוואט 120 ק"ג ל5 חזרות, עד ה8.7.2010

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ואתם בתור קהילה "רצינית" מצפים שיקחו אתכם באופן רציני עם השטויות האלה ?..

בוא נגיד שממש לא בא לי על השטויות שלכם.. ובאן ממש לא יפריע לי או משהו כזה, שהיה. ואני לא חייב לעלות שום סרטון.

אבל בלי קשר, רק למען הסרת הסיפוק אני יעלה לא רק סירטון אלה כמה של הבנץ 105 קילו ל-5 חזרות, וגם תקבלו סקוואט 140-135 ל-5 חזרות, וגם שראגס אני יאתגר את עצמי ל-140 קילו והמשקל שלי 67 קילו, למי שלא יודע לקרוא.

אתם "טוענים" שאי אפשר למתאמן טבעי להתקדם מ-ABC שזה בדיחה, אבל סבבה אתם נעולים על ריפטרו שלכם.

יום רשאון סרטון של החזה, מילה.
יום שני\שלישי, סקוואט.

בוא נגיד שממש לא בא לי על השטויות שלכם.. ובאן ממש לא יפריע לי או משהו כזה, שהיה. ואני לא חייב לעלות שום סרטון.

אבל בלי קשר, רק למען הסרת הסיפוק אני יעלה לא רק סירטון אלה כמה של הבנץ 105 קילו ל-5 חזרות, וגם תקבלו סקוואט 140-135 ל-5 חזרות, וגם שראגס אני יאתגר את עצמי ל-140 קילו והמשקל שלי 67 קילו, למי שלא יודע לקרוא.

אתם "טוענים" שאי אפשר למתאמן טבעי להתקדם מ-ABC שזה בדיחה, אבל סבבה אתם נעולים על ריפטרו שלכם.

יום שני\שלישי, סקוואט.

גיסנו
אז תקבל באן ותפסיק לזיין לנו את השכל

• פותח/ת השרשור
גיסנו
אז תקבל באן ותפסיק לזיין לנו את השכל
גיסי, אתם אלה שמזיינים תשכל.

בנאדם בא ללמוד ממכם,ושואל ולכם יש בדיחות על כל דבר.
וחושבים שאני סתם רושם את המשקלים" ואומרים לי תעשה SS ש-5X5 קל לי 📢
אז אני יעלה וידאו ויסתום לכם תפה, וימשיך בשלי.

abc זה לא למתאמן טבעי אתם צודקים, רק SS ו 5X5 זהו. בקיצור יום רשאון וידאו של הבנץ.

עניתי לך באשכול ברצינות
נגמרה לי הסבלנות

יש פורומים אחרים, אפשר לשאול שם, ישמחו להמליץ לך על ABCD

אוקי, תודה לך. אני בוחר להמשיך ב-ABC. אני מתקדם איתה מידי חודש, ועולה יפה במשקלים. פשוט נתקעתי בידיים, והבנתי כמה דברים שהם הסיבה העיקרית לכך. מעבר לכך אני יעלה את הוידאו שבוע הבא סוף שבוע קטלני!

בנאדם בא ללמוד ממכם,ושואל ולכם יש בדיחות על כל דבר.
וחושבים שאני סתם רושם את המשקלים" ואומרים לי תעשה SS ש-5X5 קל לי 📢
אז אני יעלה וידאו ויסתום לכם תפה, וימשיך בשלי.

abc זה לא למתאמן טבעי אתם צודקים, רק SS ו 5X5 זהו. בקיצור יום רשאון וידאו של הבנץ.

ברור שיהיה לך קל כשאתה עושה רבעי חזרות.
לרמות זה תמיד קל.

יום שני\שלישי, סקוואט.

וואו, שראגס.

אתה חיה.

אני מתענין ביחוד בבחורות...
ולצורך הענין, לטעמי גם מי שמתרברב בשם חבר שלו (שכותב כאן) והחבר לא עוצר אותו,
גם במקרה כזה צריך לצפות לתמונה.

אבל בלי קשר, רק למען הסרת הסיפוק (WTF??? נשמע כואב) אני אעלה לא רק סירטון אלא כמה, של הבנץ 105 קילו ל-5 חזרות, וגם תקבלו סקוואט 140-135 ל-5 חזרות, וגם שראגס אני אאתגר את עצמי ל-140 קילו והמשקל שלי 67 קילו, למי שלא יודע לקרוא.

אתם "טוענים" שאי אפשר למתאמן טבעי להתקדם מ-ABC שזה בדיחה, אבל סבבה אתם נעולים על ריפטו המלך שלכם.

יום ראשון סרטון של החזה, מילה.
יום שני\שלישי, סקוואט.

בנאדם בא ללמוד מכם, ושואל, ולכם יש בדיחות על כל דבר.
וחושבים שאני סתם רושם את המשקלים" ואומרים לי תעשה SS ש-5X5 קל לי
s13.gif

אז אני אעלה וידאו ואסתום לכם את הפה, ואמשיך בשלי.

abc זה לא למתאמן טבעי אתם צודקים, רק SS ו 5X5 זהו. בקיצור יום ראשון וידאו של הבנץ.

אוקי, תודה לך. אני בוחר להמשיך ב-ABC. אני מתקדם איתה מידי חודש, ועולה יפה במשקלים. פשוט נתקעתי בידיים, והבנתי כמה דברים שהם הסיבה העיקרית לכך. מעבר לכך אני אעלה את הוידאו שבוע הבא סוף שבוע קטלני!

... למי שלא יודע לקרוא.
אני לא יודעת מה שנוגע ללקרוא, אבל לכתוב אתה ממש לא יודע...

ובקשר ל- ABCDEFG שלך, נחמד שאתה מתקדם במשקלים כל חודש, אם אתה מצפה לכל כך מעט מעצמך. מה שאנחנו אומרים לך זה שאתה יכול להתקדם כל אימון.
כשתרצה להוציא מעצמך מעט יותר מהממוצע תחזור לפורום, בנתיים במקומך הייתי מפסיקה להבריז משיעור לשון בבית ספר.

יש לי אימון דדליפט ביום שבת, אם אני יביא היום סרטן של דדליפט ביד אחת חמ110-120 קילו זה נותן לי הארכה?🤩🤩
חח

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית