הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מוט PL של the bear

• פותח/ת השרשור seang
  • פורסם בתאריך

seang

משתמש פעיל
322
41
נק' מוניטין:
135
322
41
נסעתי למחסן של סל ספורט כדי להסתכל על מוטות לשימוש ביתי והציגו לי שלוש מוטות של the bear בהתאם לתקציב שלי.
אחד מוטות : מוט אולימפי The Bear Olympic WL bar 20kg
אין לו גריפ או איזור מחוספס במרכז ולפי דעתי הוא לא מתאים לי. פרטים עליו יש בקישור כשיורדים למטה.
השני היה גירסא גולדן שפשוט היה לו אזור מחוספס והוא עולה סביב 1500.
השלישי גרסת PL שהוא 29 ממ ולא 28 ואמור להיות לו פחות אלסטיות. בראשון זה 200.000 PSI שאני לא יודע אם זה טוב או לא טוב אבל ב PL אמור להיות יותר.
גם הוא במחיר דומה.
אני מתכנן לקנות משקלים וציוד לכן המחיר יהיה בהצעה ולא קבוע אבל אני צריך עצה לגבי המוט. the bear יצרן טוב? ומה עם מוט ה PL? אמור להתאים לשימוש ביתי? לכל התרגילים?
תודה מראש ומקווה שהבאתי מספיק פרטים 😃

מוט WL לא יתאים, מנסיון.

אם אתה משקיע סכום על מוט טוב, עדיף להביא מוט איכותי שמתאים לפאוורליפטינג. מוט WL יחסית גמיש מידי ועם חספוס רך מדי.

ממליץ על אוהיו באר של רוג אם ניתן להשיג בארץ.

• פותח/ת השרשור
מוט WL לא יתאים, מנסיון.

אם אתה משקיע סכום על מוט טוב, עדיף להביא מוט איכותי שמתאים לפאוורליפטינג. מוט WL יחסית גמיש מידי ועם חספוס רך מדי.

חיפשתי ולא מצאתי מוטות של רוג. אני לא מדבר על מוט wl אלא על מוט PL שהם הציעו שהוא יותר קשה ועבה. עד כמה מוט PL צריך להיות? במספרים

מוט PL צריך להיות 28.5-29 מ"מ.
יותר דק והוא יהיה גמיש מדי ככל הנראה ולא יהיה נוח לסקוואט, יותר עבה והוא יקשה בדדליפט.

לצורך השוואה מוט דדליפט 27 מ"מ, מוט סקוואט 32-35 מ"מ.

טיטאן ישראל מוכרים מוט TITEX, מאושר לשימוש בIPF (שכמעט תמיד משתמשים בELIEKO). בוודאות המוט הזה יתאים לדרישות שלך, אבל אין לי מושג לגבי המחיר.

אי אפשר להשוות מוט כללי של YORK לכל מוט ייעודי לפאוורליפטינג. ספציפית במוטות פאוורליפטינג החספוס הרבה יותר גס, ואם אתה משתמש בבאמפרים, המוט ירקוד לך הרבה פחות על הגב (קשיח יותר).

מוט PL צריך להיות 28.5-29 מ"מ.
יותר דק והוא יהיה גמיש מדי ככל הנראה ולא יהיה נוח לסקוואט, יותר עבה והוא יקשה בדדליפט.

לצורך השוואה מוט דדליפט 27 מ"מ, מוט סקוואט 32-35 מ"מ.

טיטאן ישראל מוכרים מוט TITEX, מאושר לשימוש בIPF (שכמעט תמיד משתמשים בELIEKO). בוודאות המוט הזה יתאים לדרישות שלך, אבל אין לי מושג לגבי המחיר.

אי אפשר להשוות מוט כללי של YORK לכל מוט ייעודי לפאוורליפטינג. ספציפית במוטות פאוורליפטינג החספוס הרבה יותר גס, ואם אתה משתמש בבאמפרים, המוט ירקוד לך הרבה פחות על הגב (קשיח יותר).
כשמדברים על מוט שיתאים לכל ה3 מה עדיף?
אני זוכר שאצל יוסי באקט יש את המוט של אלייקו שהוא מעולה

המוט שיש בACT הוא לא מוט אליקו ייעודי לפאוורליפטינג.

מוטות POWERBAR כלליים לפאוורליפטינג-
Eleiko PL Competition Bar
TITEX Competition Bar
Rogue Ohio Power Bar
Texas Power Bar
Sportskraft Power Bar
Valhalla Strength Power Bar
ABC 220CM PWR BAR COARSE BN SLEEVE
IRON EDGE Power Bar

זו הרשימת מוטות שאני מכיר שמתאימים לתיאור שלך, שלושת האופציות האחרונות אלו מוטות אוסטרלים.

אם אתה רוצה להשקיע במוט איכותי שבאמת מתאים לאימוני כוח, הייתי הולך על כל אחת מהאופציות למעלה.

שים לב שאלו לא מוטות ייעודיים לסקוואט ודדליפט, אלא לכל ההרמות בצורה טובה.

המוט שיש בACT הוא לא מוט אליקו ייעודי לפאוורליפטינג.

מוטות POWERBAR כלליים לפאוורליפטינג-
Eleiko PL Competition Bar
TITEX Competition Bar
Rogue Ohio Power Bar
Texas Power Bar
Sportskraft Power Bar
Valhalla Strength Power Bar
ABC 220CM PWR BAR COARSE BN SLEEVE
IRON EDGE Power Bar

זו הרשימת מוטות שאני מכיר שמתאימים לתיאור שלך, שלושת האופציות האחרונות אלו מוטות אוסטרלים.

אם אתה רוצה להשקיע במוט איכותי שבאמת מתאים לאימוני כוח, הייתי הולך על כל אחת מהאופציות למעלה.

שים לב שאלו לא מוטות ייעודיים לסקוואט ודדליפט, אלא לכל ההרמות בצורה טובה.
לא שאני נותן כאן המלצה או משהו אבל מעולם לא התאמנתי כדרך קבע עם מוט שהוא לא מוט סטנדרטי של חדר כושר ולא הרגשתי מוגבל בצורה כזו או אחרת

לא שאני נותן כאן המלצה או משהו אבל מעולם לא התאמנתי כדרך קבע עם מוט שהוא לא מוט סטנדרטי של חדר כושר ולא הרגשתי מוגבל בצורה כזו או אחרת
יש מוטות של חדרי כושר שהם מזוויעים. אתה מתאמן בסניף של ספייס כלשהו, אני טועה?
אני מתאמן עם מוט כמו שלך והוא סבבה לגמרי (רק מתעקם ממש מהר, אבל אני חושב שזה הבילדרים). לאחר שכמה התעקמו המכון הביא מוטות עבים ששוקלים 22.5 והם ממש לא נוחים. דדליפט איתם זה כמו להרים בטון.
במכון אחר בעיר שלי יש מוטות עם שרוולים מפלסטיק של טכנו ג'ים.
אז זה מאוד תלוי מכון...

יש מוטות של חדרי כושר שהם מזוויעים. אתה מתאמן בסניף של ספייס כלשהו, אני טועה?
אני מתאמן עם מוט כמו שלך והוא סבבה לגמרי (רק מתעקם ממש מהר, אבל אני חושב שזה הבילדרים). לאחר שכמה התעקמו המכון הביא מוטות עבים ששוקלים 22.5 והם ממש לא נוחים. דדליפט איתם זה כמו להרים בטון.
במכון אחר בעיר שלי יש מוטות עם שרוולים מפלסטיק של טכנו ג'ים.
אז זה מאוד תלוי מכון...
בפרופיט..כל הרשת שלהם אותו ציוד

מוט WL לא יתאים, מנסיון.

יש לי אוהיו מושחר,מוט מעולה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית