סרטון Deficit Deadlift 310KG

אושר מה הטווח תנועה האידיאלי שמומלץ לדפיסיט דדליפט?
כשהייתי מבצע את ההרמה הזאת הייתי עומד על פלטת באמפר של 25ק"ג....המוט היה כמעט נוגע לי בשרוכים של הנעל.
מצד אחד יותר טווח תנועה כבר גורם לך לשנות את כל הסט-אפ מדדליפט בגובה רגיל....מצד שני הוספת רק כמה סנטימטרים לדפיסיט מרגיש כאילו אין הרבה הבדל כבר בין 2 ההרמות. יש דפיסיט שזה ההמלצה הגורפת למי שרוצה לשפר את הדדליפט או בעיקר את הניתוק של המוט מהקרקע?

כמובן שאני לא מתכוון שתיתן לי מספר מדויק ואני אלך עם סרגל למדוד אותו 😛
אבל בערך....

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה בעצם ההבדלים בין זה לדדליפט רגיל?
יותר טווח תנועה - יותר קשה מן הסתם.

אושר מה הטווח תנועה האידיאלי שמומלץ לדפיסיט דדליפט?
כשהייתי מבצע את ההרמה הזאת הייתי עומד על פלטת באמפר של 25ק"ג....המוט היה כמעט נוגע לי בשרוכים של הנעל.
מצד אחד יותר טווח תנועה כבר גורם לך לשנות את כל הסט-אפ מדדליפט בגובה רגיל....מצד שני הוספת רק כמה סנטימטרים לדפיסיט מרגיש כאילו אין הרבה הבדל כבר בין 2 ההרמות. יש דפיסיט שזה ההמלצה הגורפת למי שרוצה לשפר את הדדליפט או בעיקר את הניתוק של המוט מהקרקע?

כמובן שאני לא מתכוון שתיתן לי מספר מדויק ואני אלך עם סרגל למדוד אותו 😛
אבל בערך....
עד 10 ס"מ
אני עומד על 8

יותר קשה זה אומר יותר טוב ? איזה שרירים עובדים יותר טוב בדדליפט בהגבהה

הסטאפ, בדפיסיט מאלץ זווית חדה יותר בברך, לעומת הגובה הסטנדרטי, שבו הברך שלך מעט יותר פתוחה = הקוואדס עובדים הרבה יותר קשה בניתוק המוט מהקרקע.

מה הסיבה בשימוש ברצועות הרמה?
מדובר בתרגיל עזר. אתה לא מעוניין שהגורם מגביל שלך יהיה דווקא הגריפ, שבוודאי יחסית עייף בשלב זה של האימון.

הסטאפ, בדפיסיט מאלץ זווית חדה יותר בברך, לעומת הגובה הסטנדרטי, שבו הברך שלך מעט יותר פתוחה = הקוואדס עובדים הרבה יותר קשה בניתוק המוט מהקרקע.

מדובר בתרגיל עזר. אתה לא מעוניין שהגורם מגביל שלך יהיה דווקא הגריפ, שבוודאי יחסית עייף בשלב זה של האימון.
גריפ זה אחיזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית