הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג טקסס הכנה לתחרות. המטרה: טוטאל 500

• פותח/ת השרשור onr
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
onr עדכן/ה את הלוג ״לוג טקסס״:

עדכון לוג: 10/01/17

יום נפח עצוב.

Squat 125: 5,5,4,5,3
Bench press:65x5x5
קצת חתירה בדאמבל וכל מיני חרטות לידיים.

בסקוואט התבלבלתי בספירה בסט השלישי ולכן עשיתי רק 4 . בסט החמישי לא היה כשל וגם לא היה קרוב אבל המתיחה הארורה במפשעה הרגה אותי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 13/01/17

אימון עצימות: חרא.

squat 145x4f ירדתי עמוק מדי ואיבדתי כיווץ והיה כשל נוראי. אני די בטוח שזה הסקוואט הכי גרוע מבחינה טכנית שאי פעם עשיתי. לא הייתי מכווץ בשיט והיה לי ממש קשה לנשום מה שגרם שהגב שלי קרס בחזרה הרביעית ויהי כשל. שבוע הבא חוזר על המשקל.

bench press: 77.5x5 הספוטר לא הרס הפעם.

דדליפט לא עשיתי כי לא היה זמן :/

קרא את שאר עדכון הלוג...

שמע לא יודע איך עובד לך הנפח המטורף הזה בסקוואט אבל כשעשיתי נפח של 122 בקושי התקדמתי בעצימות. גם אני בדיוק התחלתי טקסס רק שהורדתי את הנפח ממש כי לא הצלחתי לשבור שום שיא בתכנית.
אתה מוזמן לעקוב אם בא לךהרוסי שאוהב ללחוץ!.

גם 4 חזרות זה נחשב בעצימות, לפי הספר אפילו דאבל או שלשה זה עדיין ייחשב כשיא אבל מן הסתם כולם רוצים להתקדם בחמישיות כמה שאפשר

• פותח/ת השרשור
גם 4 חזרות זה נחשב בעצימות, לפי הספר אפילו דאבל או שלשה זה עדיין ייחשב כשיא אבל מן הסתם כולם רוצים להתקדם בחמישיות כמה שאפשר
עשיתי 3 הרביעית הייתה כשל. ולא הבנתי. אתה אומר בעצם להתקדם או לא?

שמע לא יודע איך עובד לך הנפח המטורף הזה בסקוואט אבל כשעשיתי נפח של 122 בקושי התקדמתי בעצימות. גם אני בדיוק התחלתי טקסס רק שהורדתי את הנפח ממש כי לא הצלחתי לשבור שום שיא בתכנית.
אתה מוזמן לעקוב אם בא לךהרוסי שאוהב ללחוץ!.

הנפח באמת קצת מקשה עלי. אני כנראה אוריד אותו קצת.

עשיתי 3 הרביעית הייתה כשל. ולא הבנתי. אתה אומר בעצם להתקדם או לא?
.
תלוי בך, אם אתה בונה על עצימות לחמישיות לכמה שבועות טובים אז תחזור על המשקל, אם לא מפריע לך להחשיב את העצימות שלך גם בשלשות או רביעיות שזה נורמטיבי בטקסס אז תתקדם

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 17/01/17

אחרי גלות ארוכה של משקלים שיאתגרו אותי בדדליפט נתתי היום 170 לשלשה (השוואת פי אר)
מקווה לתת עוד שבוע שבועיים את המשקל לחמישייה ואז לתת 190-200 לסינגל(שזאת המטרה שלי לשנה של אימוני דד ויהיה מדהים אל אגשים אותה בפחות)

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
רק הבנץ'. הדד שלך כמו שלי ואני שוקל בסביבות ה90.

מסכים. בתקופה שעליתי מדד של 110 ל160 לא עשיתי בנץ ופרס ולכן הוא ירד. הבנץ שלי היה כמו עכשיו אז. בגלל זה ההפרש המטורף.

מסכים. בתקופה שעליתי מדד של 110 ל160 לא עשיתי בנץ ופרס ולכן הוא ירד. הבנץ שלי היה כמו עכשיו אז. בגלל זה ההפרש המטורף.
לא נורא חבר. אל תמהר ותקפיד על טכניקה.
יש גם את העניין גנטי-אצלי הבנץ' לא רע יחסית אבל סקוואט ודד לא משהו.(אנשים עם בנץ' כמו שלי עברו אותי בסקוואט ודד בהרבה). תוכל גם להסתכל בלוג שלי ולעקוב אם בא לך. המסע שלא נגמר

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית