הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת על הדדליפט

• פותח/ת השרשור fo2016
  • פורסם בתאריך

fo2016

משתמש מתחיל
42
1
נק' מוניטין:
1
42
1
שלום אשמח לקבל ביקורת על הדדליפט שעשיתי. משקל ברך 65 קילו +- של מתחיל.

תודה רבה!!

בגדול נראה טוב, אבל אתה מתחיל עם מוט מאוד רחוק מהשוק, שהוא בפועל צריך להיות ממש קרוב
גם אל תנסה לרדת ישר לפוזיציית התחלה, כי ככה אתה גם מרים עם מוט רחוק וגם זה מסוכן וסתם קשה

• פותח/ת השרשור
בגדול נראה טוב, אבל אתה מתחיל עם מוט מאוד רחוק מהשוק, שהוא בפועל צריך להיות ממש קרוב
גם אל תנסה לרדת ישר לפוזיציית התחלה, כי ככה אתה גם מרים עם מוט רחוק וגם זה מסוכן וסתם קשה

האמת שאני מתחיל די רחוק כי יש טראומה קטנה מזה, כל פעם שאני מסיים סט הרגליים שלי הופכות להיות ממש אדומות מקדימה בשוק למשך כמה ימים...
ומה זאת אומרת לרדת ישר לפוזיציית ההתחלה? לא ממש הבנתי את זה אחי.

תודה 😃

האמת שאני מתחיל די רחוק כי יש טראומה קטנה מזה, כל פעם שאני מסיים סט הרגליים שלי הופכות להיות ממש אדומות מקדימה בשוק למשך כמה ימים...
ומה זאת אומרת לרדת ישר לפוזיציית ההתחלה? לא ממש הבנתי את זה אחי.

תודה 😃
אז שים מכנסיים ארוכות או גרביים ארוכות, עדיף רגליים אדומות מגב שבור
והכוונה היא שאתה יורד לאט לאט עד לנקודה שממנה אתה מתחיל את ההרמה הבאה ומכווין את המוט על הדרך, שבעצם אתה צריך לתת למוט לרדת בצורה מהירה ומבוקרת, ואז במידת הצורך להזיז אותו טיפה כדי להיכנס לפוזיציה מחדש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית