הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הוספת טעם ל BCAA

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
אז קניתי BCAA ללא טעם. כלומר יש לזה טעם שבא לי למות. זה היה טעות ולא משנה איך זה קרה.

השאלה איך אני מתמודד עם זה ? אשמח לרעינות של מה אפשר להוסיף למשקה כדאי שאני לא ירצה למות אחרי כל שלוק

אני גם קונה BCAA בלי טעם ע"מ לחסוך בעלויות במיוחד כשאני משתמש בכמויות.
הפתרונות הם או לשים את זה במשקה אחר (לא מים, עדיפות למוגז / ממותק) או, לעשות משהו שחבר אחר בסגל עושה זה קנה BCAA עם טעם וBCAA בלי טעם, הוא פשוט שם מנה וחצי מהבלי טעם וחצי עם טעם ושם קצת ויטמין סי בטעם תפוז ויוצא לו ממש טעים והכי חשוב שאפשר לשתות.

אז קניתי BCAA ללא טעם. כלומר יש לזה טעם שבא לי למות. זה היה טעות ולא משנה איך זה קרה.

השאלה איך אני מתמודד עם זה ? אשמח לרעינות של מה אפשר להוסיף למשקה כדאי שאני לא ירצה למות אחרי כל שלוק
זה עונש שמקבל מי שמבזבז כסף על bcaa במקום להשקיע אותו בסטייק טעים

זה עונש שמקבל מי שמבזבז כסף על bcaa במקום להשקיע אותו בסטייק טעים

מממ.. אילו רק היה אפשר להביא סטייק טעים כל פעם כשאתה בפעילות מבצעית.
יקירי אני קצין בשירות קבע, נדיר שאני נמצא באזור עם צליביזציה עם מחשב או קליטה ישראלית.

• פותח/ת השרשור
אני גם קונה BCAA בלי טעם ע"מ לחסוך בעלויות במיוחד כשאני משתמש בכמויות.
הפתרונות הם או לשים את זה במשקה אחר (לא מים, עדיפות למוגז / ממותק) או, לעשות משהו שחבר אחר בסגל עושה זה קנה BCAA עם טעם וBCAA בלי טעם, הוא פשוט שם מנה וחצי מהבלי טעם וחצי עם טעם ושם קצת ויטמין סי בטעם תפוז ויוצא לו ממש טעים והכי חשוב שאפשר לשתות.
קודם כל שמתי 4 כפיות, יכול להיות שהגזמתי ?

בכל מקרה איזה גזוז מומלץ ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית