הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנאביס-טוב או לא?

אני די בטוח שזה לא באמת עוזר או מרפא באיזושהי דרך מחלות, זה פשוט עוזר לחולה להרגיש יותר טוב/פחות כאב.
אתה טועה בענק... אם תירצה אני יוכל להפציץ פו מחקרים וסירטונים של אנשים חולי אפיליפסיה\אלצהיימר\סרטן\נדנודי שינה ועוד

אתה טועה בענק... אם תירצה אני יוכל להפציץ פו מחקרים וסירטונים של אנשים חולי אפיליפסיה\אלצהיימר\סרטן\נדנודי שינה ועוד
וואו סרטונים של חולי אפילפסיה, מזל שאני לא חרמן.
אתה חושב שעישון ירוק באמת מרפא מחלות?
לא אמרתי שזה לא עוזר, זה עוזר כמו משככי כאבים, זה עוזר להרגשה, זה לא מרפא כלום.

וואו סרטונים של חולי אפילפסיה, מזל שאני לא חרמן.
אתה חושב שעישון ירוק באמת מרפא מחלות?
לא אמרתי שזה לא עוזר, זה עוזר כמו משככי כאבים, זה עוזר להרגשה, זה לא מרפא כלום.
זה לא עוזר כמו שמשככי כאבים.. אולי במקום לחשוב ככה תיפתח את הראש? תיקרא קצת בגוגל?

תיכנס לכאן יש לך באתר הזה די הרבה כתבות על קנאביס מקווה שתחקור שם טיפה

זה לא עוזר כמו שמשככי כאבים.. אולי במקום לחשוב ככה תיפתח את הראש? תיקרא קצת בגוגל?
אני אשאל שוב, כנראה לא הייתי ברור בפעם הראשונה.
אתה חושב שזה עוזר באיזושהי דרך לגוף להתמודד עם המחלה (לא מבחינת הרגשה)?
אולי זה עוזר יותר ממשככי כאבים, אבל זה בטח לא מרפא/עוזר לגוף להילחם במחלות.

אני אשאל שוב, כנראה לא הייתי ברור בפעם הראשונה.
אתה חושב שזה עוזר באיזושהי דרך לגוף להתמודד עם המחלה (לא מבחינת הרגשה)?
אולי זה עוזר יותר ממשככי כאבים, אבל זה בטח לא מרפא/עוזר לגוף להילחם במחלות.
כן.

זה פורסם באתר שקוראים לו "קנאביס", לכן זה לא שווה הרבה, כמו כל מה שיכתב שם. אתה רוצה להביא מחקרים/מאמרים, הבא ממקור אובייקטיבי.
בנוסף, גם החוקרים עצמם אומרים שדרוש מחקר נוסף. לפי מה שהבנתי, התוצאות מאוד לא חד-משמעיות.
אז זה מחקר עם תוצאות לא חד-משמעיות מאתר סופר לא אובייקטיבי, אני לא לוקח מזה הרבה.

מה שברור לכולנו שזה עדיף בהרבה מסיגריות ואכוהול-לא הופך אותך לאלים יותר, לא פוגע בכבד, לא גורם להתמכרות ברמה שהם גורמים ולא גורם לסרטן בניגוד לסיגריות. מובן שזה הכל מניעים פוליטיים מגעילים. מבחינת תרופה נגד דיכאון, אנורקסיה, בעיות שינה וכו זה הרבה יותר עדיף מהכימיה שנותנים במקרים האלה. האם זה פוגע בגיינז? בארץ יעשו בעיות על השימוש או שרק המכירה היא מחוץ לחוק?

לא פוגע בגיינז ורמת האכיפה של זה נמוכה מאד, אתה יכול לעשן חופשי ברחוב בלי לדאוג בכלל.

חחח אני מת על אלה שקוראים באתרים פרו קנאביס ומתלהבים כמה זה מועיל לבריאותם, כאילו הבריאות היא זו שחשובה להם ולא הסטלה / הרגשה טובה.

חחח אני מת על אלה שקוראים באתרים פרו קנאביס ומתלהבים כמה זה מועיל לבריאותם, כאילו הבריאות היא זו שחשובה להם ולא הסטלה / הרגשה טובה.
עישון = סטלה = מאנצ' = אוכל = גיינז = כוח = בריאות הנפש
🤡

יש לך מקור למחקר? חיפשתי ולא מצאתי. אפילו לא כתוב שם בין כמה אנשים זה נערך ומה הייתה ההתפלגות ביניהם.
בכל מקרה, אם זה היה המצב, כבר היה שוויון זכויות. אתה חושב שכל כך הרבה אנשים תומכים בזה אבל ממשיכים להצביע למפלגות שמתנגדות לזה? זה משתלם פוליטית להתנגד לזה, ולכן כל כך הרבה מפלגות מתנגדות לזה. וזה משתלם פוליטית מהסיבה הפשוטה שזו לא הדעה הפופולארית.

יש לך מקור למחקר? חיפשתי ולא מצאתי. אפילו לא כתוב שם בין כמה אנשים זה נערך ומה הייתה ההתפלגות ביניהם.
בכל מקרה, אם זה היה המצב, כבר היה שוויון זכויות. אתה חושב שכל כך הרבה אנשים תומכים בזה אבל ממשיכים להצביע למפלגות שמתנגדות לזה? זה משתלם פוליטית להתנגד לזה, ולכן כל כך הרבה מפלגות מתנגדות לזה. וזה משתלם פוליטית מהסיבה הפשוטה שזו לא הדעה הפופולארית.
לא מספיק אכפת לאנשים שזה יקרה.
זה שיש קונצנזוס בנושא זה לא אומר שזה נוגע לכולם.
לך אישית זה מפריע שאין נישואים גאים? לא נראה לי. (בהנחה ואתה הטרוסקסואל)

לא מספיק אכפת לאנשים שזה יקרה.
זה שיש קונצנזוס בנושא זה לא אומר שזה נוגע לכולם.
לך אישית זה מפריע שאין נישואים גאים? לא נראה לי. (בהנחה ואתה הטרוסקסואל)
לא הייתי מצביע למפלגה שמתנגדת לזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית