אתה טועה בענק... אם תירצה אני יוכל להפציץ פו מחקרים וסירטונים של אנשים חולי אפיליפסיה\אלצהיימר\סרטן\נדנודי שינה ועודאני די בטוח שזה לא באמת עוזר או מרפא באיזושהי דרך מחלות, זה פשוט עוזר לחולה להרגיש יותר טוב/פחות כאב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה טועה בענק... אם תירצה אני יוכל להפציץ פו מחקרים וסירטונים של אנשים חולי אפיליפסיה\אלצהיימר\סרטן\נדנודי שינה ועודאני די בטוח שזה לא באמת עוזר או מרפא באיזושהי דרך מחלות, זה פשוט עוזר לחולה להרגיש יותר טוב/פחות כאב.
וואו סרטונים של חולי אפילפסיה, מזל שאני לא חרמן.אתה טועה בענק... אם תירצה אני יוכל להפציץ פו מחקרים וסירטונים של אנשים חולי אפיליפסיה\אלצהיימר\סרטן\נדנודי שינה ועוד
זה לא עוזר כמו שמשככי כאבים.. אולי במקום לחשוב ככה תיפתח את הראש? תיקרא קצת בגוגל?וואו סרטונים של חולי אפילפסיה, מזל שאני לא חרמן.
אתה חושב שעישון ירוק באמת מרפא מחלות?
לא אמרתי שזה לא עוזר, זה עוזר כמו משככי כאבים, זה עוזר להרגשה, זה לא מרפא כלום.
אני אשאל שוב, כנראה לא הייתי ברור בפעם הראשונה.זה לא עוזר כמו שמשככי כאבים.. אולי במקום לחשוב ככה תיפתח את הראש? תיקרא קצת בגוגל?
כן.אני אשאל שוב, כנראה לא הייתי ברור בפעם הראשונה.
אתה חושב שזה עוזר באיזושהי דרך לגוף להתמודד עם המחלה (לא מבחינת הרגשה)?
אולי זה עוזר יותר ממשככי כאבים, אבל זה בטח לא מרפא/עוזר לגוף להילחם במחלות.
זה פורסם באתר שקוראים לו "קנאביס", לכן זה לא שווה הרבה, כמו כל מה שיכתב שם. אתה רוצה להביא מחקרים/מאמרים, הבא ממקור אובייקטיבי.
יקר, יותר חזק, יותר נכבה.אפשר גם לעשן נקי בלי לערבב לא?
לגמרי.
ביום שגראס יהיה חוקי, תחשוב כמה אנשים יפסיקו לצרוך משככי כאבים..
1+
מה שברור לכולנו שזה עדיף בהרבה מסיגריות ואכוהול-לא הופך אותך לאלים יותר, לא פוגע בכבד, לא גורם להתמכרות ברמה שהם גורמים ולא גורם לסרטן בניגוד לסיגריות. מובן שזה הכל מניעים פוליטיים מגעילים. מבחינת תרופה נגד דיכאון, אנורקסיה, בעיות שינה וכו זה הרבה יותר עדיף מהכימיה שנותנים במקרים האלה. האם זה פוגע בגיינז? בארץ יעשו בעיות על השימוש או שרק המכירה היא מחוץ לחוק?
כי אין מספיק מודעות בנושא.רוב האנשים לא מעשנים את זה כי יש להם מחלה או משהו, אלא רק בשביל הסטלה.
לא, אין.יש קונצנזוס די חזק בתחום הנישואים הגאים, אתה רואה פה נישואים גאים?..
הקשר בין דעת הרוב למצב המדינה ממש לא ישיר.
עישון = סטלה = מאנצ' = אוכל = גיינז = כוח = בריאות הנפשחחח אני מת על אלה שקוראים באתרים פרו קנאביס ומתלהבים כמה זה מועיל לבריאותם, כאילו הבריאות היא זו שחשובה להם ולא הסטלה / הרגשה טובה.
סקר אחד על 300 אנשים, בשני אין מקור ובשלישי הארץ רוצים שאשלם להם כדי להמשיך לקרוא. לא ממש השתכנעתי
סקר הארץ דיאלוג || 70% מהישראלים תומכים בשוויון זכויות מלא לזוגות גאים; - חדשות רוטרסקר אחד על 300 אנשים, בשני אין מקור ובשלישי הארץ רוצים שאשלם להם כדי להמשיך לקרוא. לא ממש השתכנעתי
יש לך מקור למחקר? חיפשתי ולא מצאתי. אפילו לא כתוב שם בין כמה אנשים זה נערך ומה הייתה ההתפלגות ביניהם.
לא מספיק אכפת לאנשים שזה יקרה.יש לך מקור למחקר? חיפשתי ולא מצאתי. אפילו לא כתוב שם בין כמה אנשים זה נערך ומה הייתה ההתפלגות ביניהם.
בכל מקרה, אם זה היה המצב, כבר היה שוויון זכויות. אתה חושב שכל כך הרבה אנשים תומכים בזה אבל ממשיכים להצביע למפלגות שמתנגדות לזה? זה משתלם פוליטית להתנגד לזה, ולכן כל כך הרבה מפלגות מתנגדות לזה. וזה משתלם פוליטית מהסיבה הפשוטה שזו לא הדעה הפופולארית.
לא הייתי מצביע למפלגה שמתנגדת לזה.לא מספיק אכפת לאנשים שזה יקרה.
זה שיש קונצנזוס בנושא זה לא אומר שזה נוגע לכולם.
לך אישית זה מפריע שאין נישואים גאים? לא נראה לי. (בהנחה ואתה הטרוסקסואל)
מצביעים למפלגה שתואמת בקירוב לדעות שלך. הסיכוי שתמצא מפלגה שתואמת לדעותך באופן מלא שואפת לאפס.לא הייתי מצביע למפלגה שמתנגדת לזה.