הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שקילה של חזה עוף

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
1)אם אני מכין כמות גדולה של חזה עוף בתחילת השבוע ואז מחשב את הערכים לפי 100 גרם אחרי בישול (מהקישור הזה- FoodsDictionary - חזה עוף מבושל-צלוי, ערכים תזונתיים) וככה לוקח לדוגמה 450 גרם אז זה יצא מדיוק?
2) אני מחשב במשקל מזון שלי כל מיני דברים כמו שקית ביסלי וכאלה וזה לא יוצא אותו משקל שרשום על האריזה (יש שינוי של 5-10 גרם כלפי מעלה) זה הגיוני או שהמשקל לא מדויק?
3) אם אני רוצה לשים את החזה עוף בתנור כי זה חוסך לי זמן וגם יותר קל להכנה אז על כמה זמן ואיזה חום לשים את זה?
וזה יצא אותו ערכים כמו הקישור ששמתי.

אני מכין עכשיו תפריט לחיטוב אז אני רוצה לדעת איך וכמה לעשות.

תבשל חזה עוף, שקול אותו, חשב ערכים לפי ערכי חזה עוף מבושל. אין מה להסתבך.
חישוב ערכים לא תמיד מדויק ב100%, אין הרבה מה לעשות עם זה, התאבססות על דיוק של גרם/קלוריה מיותרת לגמרי.

• פותח/ת השרשור
תבשל חזה עוף, שקול אותו, חשב ערכים לפי ערכי חזה עוף מבושל. אין מה להסתבך.
חישוב ערכים לא תמיד מדויק ב100%, אין הרבה מה לעשות עם זה, התאבססות על דיוק של גרם/קלוריה מיותרת לגמרי.
אבל אפשר לחשב לפי הקישור שהבאתי? כי אם אני עושה את זה בתנור אז זה כאילו לא צלוי אז זה משנה?
ואתה יודע לענות על שאלות 2 ושלוש?
תודה על העזרה.
מישהו שיוכל לענות על שלושת השאלות?

1. אם אתה שוקל לאחר בישול ומשתמש בערכים של חזה עוף לאחר בישול אני לא רואה סיבה שמשהו ישתבש.
2. הגיוני יותר שאסם עושקים אותנו, או אם נלך לפי התער של הנלון - אחד העובדים עשה טעות, מאשר שהמשקל שלך לא מדייק.
3. כדאי לחפש ערכים שמיוחסים לחזה עוף לאחר אפייה, משום שבתנור העוף מאבד כמעט את כל הנוזלים שלו ולכן מאבד יותר משקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית