עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא, עמרימרג צודק. אל תקח קריאטין תשפר טכניקה. תנסה ותפסיק ללכת עם הראש בקיר. אם את מוריד קצת את התחת לדעתי בכיף אתה עולה 10 קילו.התחת לא גבוה,בסופו של דבר בדדליפט את החזה מרימים ולא מורידים את הישבן.
יש לי בבית קראטין אני אתחיל לקחת(לקחתי פעם לתקופה והפסקתי מעצלנות)
בכל מקרה נקווה שלפחות בסקוואט אני אתקדם לאנשהו
אני גם יכול לעשות רבע סקוואט,או לחלופין בבנץ לא להוריד את המוט עד הסוף ולא לנעול מרפקים,השאלה למה זה מועיללא, עמרימרג צודק. אל תקח קריאטין תשפר טכניקה. תנסה ותפסיק ללכת עם הראש בקיר. אם את מוריד קצת את התחת לדעתי בכיף אתה עולה 10 קילו.
אני גם יכול לעשות רבע סקוואט,או לחלופין בבנץ לא להוריד את המוט עד הסוף ולא לנעול מרפקים,השאלה למה זה מועיל
אני גם יכול לעשות רבע סקוואט,או לחלופין בבנץ לא להוריד את המוט עד הסוף ולא לנעול מרפקים,השאלה למה זה מועיל
אתה מצחיק. טווח התנועה לא ישתנה. אם אתה מוצא את ה-setup שנותן לך להוריד יותר משקל, מה הבעיה?
לא שאני חושב שזה יעזור, אבל ההיגיון שלך עקום.
כנראה לא התנסחתי כמו שצריך,בעיקרון הFORM בדדליפט(לליטל פרינד) תסתכל על תמונה 21 בעמ'120 בSS(שזה הסאט אפ) ואז על תמונה 22 בעמ' 121
little_friend, היופי בsetup של ריפ זה שהוא היחיד שמתחשב בפרופורציות של הבן אדם.
LiftHeavy - מה זה בדיוק משנה כל עוד המוט עולה מהרצפה עד הנעילה? תסביר לי בבקשה.
צריך לפחות אישזהו Porper form
התחת לא גבוה,בסופו של דבר בדדליפט את החזה מרימים ולא מורידים את הישבן.
יש לי בבית קראטין אני אתחיל לקחת(לקחתי פעם לתקופה והפסקתי מעצלנות)
בכל מקרה נקווה שלפחות בסקוואט אני אתקדם לאנשהו