הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דד 130 לשלישייה-כי אני חלש כמו ילדה

LiftHeavy

משתמש קבוע
1,128
1
נק' מוניטין:
8,748
1,128
1
מיום ראשון:

מהיום(לפחות הוספתי חזרה)
בגלל שהמצלמה נפלה לי אז היא יצאה מפוקוס בזמן הצילום,מקווה שזה לא מפריע כל כך

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
היית יכול בכיף עוד חזרה אולי אפילו 2, זה נראה שאתה מפחד פשוט.
נראה לי שאתה צריך להוציא יותר את החזה (לא כל כך רואים את הגב שלך כי זה מצלם נמוך), ויש מצב שאתה יכול גם להצמיד טיפה את האחיזה שלך במוט צמוד יותר לרגליים, בסרטון הראשון זה נראה כאילו אתה מחזיק רחב יחסית, קשה לדעת באמת בגלל הזווית אולי אני טועה

• פותח/ת השרשור
התחת לא גבוה,בסופו של דבר בדדליפט את החזה מרימים ולא מורידים את הישבן.
יש לי בבית קראטין אני אתחיל לקחת(לקחתי פעם לתקופה והפסקתי מעצלנות)
בכל מקרה נקווה שלפחות בסקוואט אני אתקדם לאנשהו

אני אנחש שאתה מרגיש שהמוט נופל לך ולכן אתה פוחד לעלות לעוד חזרה?
אם כן, אני מציע כך:
1. עבור לאחיזה מוצלבת (אם עדיין לא עשית כך).
2. קנה מגנזיום.

לא, עמרימרג צודק. אל תקח קריאטין תשפר טכניקה. תנסה ותפסיק ללכת עם הראש בקיר. אם את מוריד קצת את התחת לדעתי בכיף אתה עולה 10 קילו.

• פותח/ת השרשור
לא, עמרימרג צודק. אל תקח קריאטין תשפר טכניקה. תנסה ותפסיק ללכת עם הראש בקיר. אם את מוריד קצת את התחת לדעתי בכיף אתה עולה 10 קילו.
אני גם יכול לעשות רבע סקוואט,או לחלופין בבנץ לא להוריד את המוט עד הסוף ולא לנעול מרפקים,השאלה למה זה מועיל

אני גם יכול לעשות רבע סקוואט,או לחלופין בבנץ לא להוריד את המוט עד הסוף ולא לנעול מרפקים,השאלה למה זה מועיל

יש הבדל בין לקצר בטווח התנועה לבין לשנות את הטכניקה לצורה שתעזור לך להרים יותר.
אני לא יודע אם להוריד את התחת יעזור לך, יכול להיות שזה המצב שמתאים לך מבחינת מבנה גוף, אבל זה יכול לעזור לדעתי בכך שהגב יעשה פחות תנועה, במקום להתחיל ממצב של כמעט מקביל לרצפה הוא יהיה בזווית גדולה יותר וכך יעשה פחות עבודה, זה לפחות מה שנראה לי הגיוני.
יכול להיות שגם מבחינה מכנית, או איך שלא קוראים לזה, הגוף שלך יהיה במצב יותר טוב לנצל את השרירים כדי להרים משקל כבד.

יתקנו אותי החכמים אם אני טועה

• פותח/ת השרשור
שטכניקה לא צריכה לבוא על חשבון משקל,לדוגמה הורדת התחת(במקום להרים חזה בsetup אני אוריד את התחת).

אתה מצחיק. טווח התנועה לא ישתנה. אם אתה מוצא את ה-setup שנותן לך להוריד יותר משקל, מה הבעיה?

לא שאני חושב שזה יעזור, אבל ההיגיון שלך עקום.

• פותח/ת השרשור
אתה מצחיק. טווח התנועה לא ישתנה. אם אתה מוצא את ה-setup שנותן לך להוריד יותר משקל, מה הבעיה?

לא שאני חושב שזה יעזור, אבל ההיגיון שלך עקום.

כנראה לא התנסחתי כמו שצריך,בעיקרון הFORM בדדליפט(לליטל פרינד) תסתכל על תמונה 21 בעמ'120 בSS(שזה הסאט אפ) ואז על תמונה 22 בעמ' 121

כנראה לא התנסחתי כמו שצריך,בעיקרון הFORM בדדליפט(לליטל פרינד) תסתכל על תמונה 21 בעמ'120 בSS(שזה הסאט אפ) ואז על תמונה 22 בעמ' 121

תודה אחי אני מכיר את העקרונות ואת הסטאפ, אני פשוט חושב שזה לא מתאים לכולם, כיוון שכל גוף בעל פרופורציות מעט שונות. ובלי קשר לזה אני חושב שזוית גב כמעט הוריזונטאלית בדדליפט בסטאפ זה לא הכי יעיל שיש, אבל שוב תעשה מה בראשך

little_friend, היופי בsetup של ריפ זה שהוא היחיד שמתחשב בפרופורציות של הבן אדם.

LiftHeavy - מה זה בדיוק משנה כל עוד המוט עולה מהרצפה עד הנעילה? תסביר לי בבקשה.

• פותח/ת השרשור
little_friend, היופי בsetup של ריפ זה שהוא היחיד שמתחשב בפרופורציות של הבן אדם.

LiftHeavy - מה זה בדיוק משנה כל עוד המוט עולה מהרצפה עד הנעילה? תסביר לי בבקשה.

צריך לפחות אישזהו Porper form

דניאל בחיאט אל תילך ראש בקיר- התחת באמת גבוהה מדיי. תירד קצת יותר עם התחת ואתה סוחב חמישיות בקלות

למרות שהדדליפט שלך כמו שלי כבר יא מזדיין!

אני הכי אוהב את ג'ו גרין וג'ק למברט. מי שניצח לסטילרס זה הם ולא ההתקפה.
שיהיה לך בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית