הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דד 130 לשלישייה-כי אני חלש כמו ילדה

LiftHeavy

משתמש קבוע
1,128
1
נק' מוניטין:
8,748
1,128
1
מיום ראשון:

מהיום(לפחות הוספתי חזרה)
בגלל שהמצלמה נפלה לי אז היא יצאה מפוקוס בזמן הצילום,מקווה שזה לא מפריע כל כך

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
26842176.jpg

התחת צריך להיות מעט נמוך יותר כדי שההרמה תבוא מהרגליים ופחות מהגב
(המסטרינג וגלוט) כשתתמקם ככה תפנה את כפות הרגליים מעט החוצה בזווית ותלחץ מהעקב
אתה תראה שזה יותר קל לך
מה גם שתיאורטית זה יחזק לך את הסקווט (אבל על זה כבר אפשר להתווכח)

תנסה כמה אימונים ותראה מה נוח לך (עדיף שתתרגל לאיך שרשמתי)

לא בטוח שהתחת גבוה מידי, להרבה אנשים מתאים למשוך עם מתניים גבוהות וגם אם תסתכלו בDVD של ריפטו תראו שיש כאלה שמתחילים באופן שהרבה יותר קרוב למה שהוא עושה מאשר לתמונה מהספר.

אתה יכול לנסות להוריד קצת את התחת ולהרים עם גב קצת פחות מקביל לרצפה ולתת יותר מהרגליים. אולי תגלה שעדיף לך ככה ואולי לא. מה שכן אפשר להגיד די בוודאות זה שהסיבה העקרית שלא עשית עוד חזרה זה כי ויתרת ולא כי באמת לא יכלת.

לא בטוח שהתחת גבוה מידי, להרבה אנשים מתאים למשוך עם מתניים גבוהות וגם אם תסתכלו בDVD של ריפטו תראו שיש כאלה שמתחילים באופן שהרבה יותר קרוב למה שהוא עושה מאשר לתמונה מהספר.

אתה יכול לנסות להוריד קצת את התחת ולהרים עם גב קצת פחות מקביל לרצפה ולתת יותר מהרגליים. אולי תגלה שעדיף לך ככה ואולי לא. מה שכן אפשר להגיד די בוודאות זה שהסיבה העקרית שלא עשית עוד חזרה זה כי ויתרת ולא כי באמת לא יכלת.
הוא לא ויתר, הוא יכול לעשות עוד חזרה בדיוק כמו שהוא יכל לעשות רבע סקוואט, או לחלופין בבנצ' לא להוריד את המוט עד הסוף, או לא לנעול מרפקים. השאלה היא למה זה מועיל.

אני גם יכול לעשות רבע סקוואט,או לחלופין בבנץ לא להוריד את המוט עד הסוף ולא לנעול מרפקים,השאלה למה זה מועיל

למה להתחיל להתפלסף פשוט תוריד את התחת אתה על גבול בין סטיפ לג לדדליפט קלאסי

כשאני אמרתי את זה כולם יצאו עלי.
זה רק מראה כמה אתה ועוד הרבה אחרים פה צבועים.

כי שניכם טועים , רוב הסיכווים שהוא יוריד את התחת ולפני שהמשקל יתנתק התחת יעלה חזרה .

דניאל, פעם הבאה שאני פוגש אותך אני מכין ממך מוקפץ.

תפסיק כבר ללכת עם הראש בקיררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!###$!

כשאני אמרתי את זה כולם יצאו עלי.
זה רק מראה כמה אתה ועוד הרבה אחרים פה צבועים.

אני לא יודע מי יצא עליך, ואיפה פה הצביעות שאתה לוקח כל כך קשה, אבל אני אישית מסכים שהתחת גבוה מדי. הבעיה היא שהוא לא צריך להוריד אותו, אלא לוהציא את החזה ואז הוא ירד לבד למצב הנכון.

במנח תקין יש מתיחות של ההמסטרינג לפחות במידה מסויימת..
להוריד את הישבן לא יעזור לו כי הוא יעלה חזרה עד למנח שנוח לו להרים ממנו, הוא צריך להרים את החזה וככה המנח יסתדר כמו שאמר coldfire.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית