הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אני דופק את הגב?

TomAlte446

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אתמול עשיתי אימון ונכשלתי ב 60kg סקוואט... אני עושה את התרגיל כמו שצריך ואוכל טוב.
היום באחד השיעורים התחיל טיפה לכאוב לי הגב העליון אבל עבר אחרי כמה זמן.
השאלה היא אם האימון שלי היה לא טוב או שפשוט ישבתי על הכיסא בצורה כזאת שהגב כאב טיפה...?

אתמול עשיתי אימון ונכשלתי ב 60kg סקוואט... אני עושה את התרגיל כמו שצריך ואוכל טוב.
השאלה היא אם האימון שלי היה לא טוב או שפשוט ישבתי על הכיסא בצורה כזאת שהגב כאב טיפה...?
צלם את עצמך יושב בשיעור וככה נוכל לדעת

אין דרך לדעת מה הסיבה שזה יקרה, יכול להיות שמתחת משהו, יכול להיות שאתה שפוף מדי בשיעור, יש מלא סיבות שזה יכול לקרות

כואב לך הגב כי אתה ישן בצורה עוברית.......זה נפוץ מאוד בגיל שלך והפתרון שלא יהיה ל כאבים יותר זה פשוט תאכל את הקורנפלקס שלך ואני ממליץ על 10 לעיסות כל ביס....!!!!!!

כואב לך הגב כי אתה ישן בצורה עוברית.......זה נפוץ מאוד בגיל שלך והפתרון שלא יהיה ל כאבים יותר זה פשוט תאכל את הקורנפלקס שלך ואני ממליץ על 10 לעיסות כל ביס....!!!!!!
אם לא בא לך לעזור עדיף שלא תגיב

צלם את הטכניקה של הסקוואט. אחרת אין דרך לדעת מה קרה

אם לא בא לך לעזור עדיף שלא תגיב

צלם את הטכניקה של הסקוואט. אחרת אין דרך לדעת מה קרה
אני מכיר את הJOEGO הזה.... הוא סתם מקנא שפותח האשכול הגיע ל60 סקוואט תוך חודש בזמן שהוא ארבע וחדשים תקוע על 70.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית