הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה באבחון מקור הכאב ודרכי טיפול

• פותח/ת השרשור Ido.T
  • פורסם בתאריך

Ido.T

משתמש מתחיל
206
48
נק' מוניטין:
43
206
48
לפני כשבוע וחצי היה לי אימון, במהלך טרייספס אקסטנשיין מעל הראש נכשלתי והרגשתי קליק מאוד חזק בכתף ימין, ברגעים הראשונים זה הרגיש כאילו היא יוצאת מהמקום ופחדתי שאני בדרך לפרוק אותה, זרקתי מהר את המשקל והבנתי ששום דבר לא זז אבל ליווה אותי כאב למשך יומיים-שלוש.
מאז לא התאמנתי וכבר הייתי אצל אורטופד, הבעיה היא שהגאון הזה אפילו לא הסתכל עליי, לא בדק כלום ושלח אותי לאולטרסאונד.
ניסיתי לחמם ולקרר, קצת מתיחות קצת להזיז ולהפעיל את האיזור, הכאב נעלם וכעת מופיע רק כשאני מבצע את התנועה הבאה:

כאב חד כמו צביטה שמקרין על איזור הבייספס בית השחי והכתף כולה, מה לדעתכם זה יכול להיות?דלקת?קרע?מתיחה? איך אפשר לטפל?

קבצים מצורפים

• shoulder internal rotation with arm away from side 2_300.jpg
    shoulder internal rotation with arm away from side 2_300.jpg
    KB 4.6 · צפיות: 121
אני קורא שהפתרון היחיד לבעיה הזו היא ניתוח, אין דרכי טיפול אחרות?
שמע אני לא אורתופד ולא מתיימר להיות , אמרתי מה יכול להיות שיש לך לפי הסימפטומים , במקרה אני מכיר את הבעיה כי חקרתי הרבה בנושא של bankart tear שנוצר עקב פריקת כתף ושני הפגיעות נוגעות לקרע בחלק מ ה Labrum שזו מעטפת שעוטפת את הכתף ומייצבת אותה , כל שם של פגיעה מייצג את המיקום של הקרע , לפי דעתי תתעקש על MRI כדי לראות מה קרה שם , יכול להיות שלא קרה כלום אבל אם באמת מדובר ב SLAP TEAR אז לרוב רק ניתוח פותר את הבעיה (לצערנו ה labrum הקרוע לא מתאחה לבד ויש לבצע ניתוח לחיבורו)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית