הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סומו דדליפט

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
נשגבת מבינתי הטכניקה של התרגיל, בהתחשב בחיכוך בין הירכיים לכפות הידיים שמפריע למסלול המוט, ומקשה על האחיזה.

אשמח להסבר

התרגיל הוא המצאה איך לגרום לאנשים לחשוב שאתה עושה דדליפט מבלי שבאמת תצטרך לעשות אותו, הוא גרוע, ואין סיבה לעשות אותו.

איך ההסבר?

• פותח/ת השרשור
התרגיל הוא המצאה איך לגרום לאנשים לחשוב שאתה עושה דדליפט מבלי שבאמת תצטרך לעשות אותו, הוא גרוע, ואין סיבה לעשות אותו.
הוא לא גרוע למטרה שלי.
המטרה: חיזוק של הגריפ והשרירים המשתתפים, ויצירת עומס קטן יותר על הגב מאשר בדדליפט קלאסי,
בהתחשב בזה שיש לי פריצת דיסק שמגבילה אותי.
מי יודע, אולי לא עלינו אוכל עוד להתחרות שוב

הוא לא גרוע למטרה שלי.
המטרה: חיזוק של הגריפ והשרירים המשתתפים, ויצירת עומס קטן יותר על הגב מאשר בדדליפט קלאסי,
לגריפ אין שום קשר, שניהם יעבדו עליו
אבל כן זה מקל על הגב, אבל קח בחשבון שהעומס על הגב צריך לעבור לאנשהו, ובמקרה הזה לברכיים

• פותח/ת השרשור
אבל כן זה מקל על הגב, אבל קח בחשבון שהעומס על הגב צריך לעבור לאנשהו, ובמקרה הזה לברכיים
ערכתי השוואה בין סומו לקלאסי. הדומה והשונה והרלוונטי.

אתה יוצא מנקודת הנחה שהעומס הטוטאלי בשניהם זהה. הוא לא.

אתה יוצא מנקודת הנחה שהעומס הטוטאלי בשניהם זהה. הוא לא.
זה ברור, אבל כשאתה מרים X משקל, אתה צריך לפזר אותו על המפרקים בצורה מסויימת, והתנוחה השונה מפזרת את המשקל בצורה שונה

זה ברור, אבל כשאתה מרים X משקל, אתה צריך לפזר אותו על המפרקים בצורה מסויימת, והתנוחה השונה מפזרת את המשקל בצורה שונה
כשאיקס הוא לא תמיד איקס, הטענה הקודמת שלך לא שווה שום דבר.
במיוחד כשמוסיפים את טווח התנועה למשוואה, שהוא תמיד, בהגדרה, לא זהה, למרות שהמשקל יכול להיות זהה (סבירות אפסית שזהה, אבל לצורך הדיון).

כשאיקס הוא לא תמיד איקס, הטענה הקודמת שלך לא שווה שום דבר.
במיוחד כשמוסיפים את טווח התנועה למשוואה, שהוא תמיד, בהגדרה, לא זהה, למרות שהמשקל יכול להיות זהה (סבירות אפסית שזהה, אבל לצורך הדיון).
למה איקס לא שווה לאיקס?
(בקשר לטווח התנועה אני מסכים)

הוא לא גרוע למטרה שלי.

אתה יכול באותה מידה לעבוד על הגריפ בלי דדליפט ולא למשוך כלום. לא רואה את הקשר לפריצת דיסק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית