פה קבור הכלב, לא משנה איזה קישקוש כל צד יגיד זה יהיה חסר תכלית לחלוטין כי זה לא מבוסס על כלום.אין מחקרים שטוענים שהשיטה "שלי" יותר טובה מ"שלך" זה לא מעניין כי אין גם מחקרים שמוכיחים שהשיטה "שלך" יותר טובה מ"שלי".
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פה קבור הכלב, לא משנה איזה קישקוש כל צד יגיד זה יהיה חסר תכלית לחלוטין כי זה לא מבוסס על כלום.אין מחקרים שטוענים שהשיטה "שלי" יותר טובה מ"שלך" זה לא מעניין כי אין גם מחקרים שמוכיחים שהשיטה "שלך" יותר טובה מ"שלי".
כן אבל מחפשים המלצות לשיפור, אין הרבה מה לעשות עם הטענה שלך.יש לי טענה אחת והיא באה לידי ביטוי יופי כאן בדיון.
אני כותב כאן כבר שנים, מאז שהייתי מתאמן למטרות עליה במאסה שריר ברמה חובבנית לגמרי, עד היום שאני מתחרה בתחרויות ברמה מאוד גבוהה (פאוורליפטינג).
התחלתי להתאמן כוח עם התבססות די חזקה על תיאוריות ריפטו, הגעתי למצב לא רע בכלל, ואז לאט לאט מצאתי את מה שמתאים לי אחרי שעברתי המון תוכניות ושיטות.
ראיתי מאות (בלי להגזים) מתאמנים ומתחרים מכל הגדלים גילאים והמינים, רובם המכריע התקדם בלי תוכניות / שיטות ריפטו. אני לא נכנס ל"מה יותר טוב" אני רוצה להדגיש שיש יותר מדרך אחת להתקדם.
לא יתכן שכל דעה ששונה מריפטו תיתקל במבול של דעות כל כך כוחניות ... אין בעיה עם ריבוי דעות, אבל אני ועוד מתחרים ומאמנים רבים ברמה מאד גבוהה פשוט התייאשו מלכתוב כאן, כי אין עם מי לדבר.
החבר'ה המתחילים כמעט באופן עיוור הולכים אחרי הריפטואיסטים כי כל הדעות הפעילות כמעט - שלהם. אנשים לא פותחים את הראש, לא חושבים, לא מנתחים ולא לומדים פשוט שום דבר. הכל זה "SS / ליניארית / טקסס"... פשוט עצוב לי לראות חבר'ה טובים שרוצים ללמוד ולהתחזק ומתקבעים למשהו כל כך מוגדר ומצומצם.
מעבר לכך - זה פוגע במאמנים, כי מי שלא חושב כמו ריפטו הוא "לא יודע מהחיים שלו".
זו דעתי. משהו שהכי מפריע לי בפורום במשך השנים האחרונות.
אשמח אם היה אפשרות להוסיף תתי פורומים לקבוצות מסוימות. כמו קבוצות בפייסבוק. ושיוכלו להגדיר אם הן פרטיות או לא. מי יכול להגיב ואם צריך אישור כדי להיכנס.לאחר הזנחה פושעת של 5-6 שנים באתר, אני חוזר לאט לאט להשקיע שוב באתר. לצערי לא היה לי את הזמן או הכוחות הנפשיים לענות פה לחבר'ה הצעירים ואיכשהו זה גם הוריד את החשק של שאר הקהילה כי הדברים דיי חוזרים על עצמו. הזנחתי גם את צוות ההנהלה וירדה לחלקם המוטיבציה. היו פה גם הרבה ריבים שאת חלקם פתרתי בדרכים טובות יותר וחלקן בדרכים טובות פחות. לצערי אלו הכלים שעמוד לרשותי בזמנו ואלו ההחלטות שנעשו - מכאן אפשר לקחת את זה רק קדימה למקומות טובים יותר.
אני לא וויתרתי עדיין אל הפורום, במיוחד לא אחרי האלפי שעות שהשקעתי פה כנראה במהלך השנים.
כקהילה ואלו שמחוברים כנראה קצת יותר לאתר בזמן האחרון ממני, אשמח לדעת:
1. האם חסר לכם משהו באתר מבחינה טכנית? אני פתוח להצעות, אפילו משוגעות. ולא, אפליקציה כרגע לא על הפרק אם כי אני מחפש אלטרנטיבה בתקציב ריאלי מבחינתי. אפליקציה לאתר זו השקעה שלעולם לא תחזיר את עצמה - מדובר על לפחות 20-30 אלף שקל רק על פיתוח ועוד כמה אלפי עד עשרות אלפי שקלים תחזוקה שוטפת על בסיס שנתי. זה פשוט לא משתלם לאתר שהוא לא חנות או אתר מפוצץ פרסומות כמו YNET ודומיו. אם איי פעם פורטל קילוגרם יתפתח שיהיו בו מגוון רחב של כותבים עם עורכי תוכן אז זה כנראה יקרה. עד אז התשובה תהיה שלילית.
2. האם מפריע לכם משהו בהנהלה של האתר? במשתמשים סצפיפים באתר? אשמח לדוגמאות ספציפיות כולל שמות וקישורים להודעות. אפשר לשלוח לי לאימייל בצורה אנונימית [email protected] או בתור הודעה פרטית אם אתם לא רוצים לכתוב את זה כאן.
3. מה עוד הייתם רוצים לראות באתר? אני עובד על פלטפורמת תוכן חדשה שתוציא תכנים על בסיס קבוע ועקבי. זה יקרה בקרוב.
אני לא חושב שיש פה מספיק אנשים כדי שזה יהיה אקטואלי.אשמח אם היה אפשרות להוסיף תתי פורומים לקבוצות מסוימות. כמו קבוצות בפייסבוק. ושיוכלו להגדיר אם הן פרטיות או לא. מי יכול להגיב ואם צריך אישור כדי להיכנס.
למשל מתאמנים במכון מסוים.
מתחרים בתחרות מסוימת.
עובדים במתכנות מסוימת.
50-100 אנשים בזמן נתון. מה שאתה מבקש לא ריאליכמה אנשים באמת נמצאים פה בכל זמן נתון? יש סטטיסטיקות?
איזה קטע, ועדיין יש דרכים לקבל דעה ולהחליט מה לעשות ומה לא. מטורף.פה קבור הכלב, לא משנה איזה קישקוש כל צד יגיד זה יהיה חסר תכלית לחלוטין כי זה לא מבוסס על כלום.
איזו כוחניות למען השם?לא יתכן שכל דעה ששונה מריפטו תיתקל במבול של דעות כל כך כוחניות
תגיד, אתה רציני?כל הדעות הפעילות כמעט - שלהם
אני חייב לשאול - למה זה עצוב לך, מה בדיוק קורה לאותם חברה?פשוט עצוב לי לראות חבר'ה טובים שרוצים ללמוד ולהתחזק
עדיף שזה יהיה נרחב ולא מצומצם? מה הגבול לדעתך?מתקבעים למשהו כל כך מוגדר ומצומצם.
אנשים היו מתאמנים לחמישיות בישראל לפני שהוקם אתר LBS וגם לפני הספרים של ריפטו, מוזמן לבקר במתנ"ס עוזיאל באשדוד ולראות אנשים שהתקדמו לחמישיות בשנות ה90 או לדבר עם אנשים דוגמת ארנסט רוזין שהיו מתקדמים לחמישיות ושלשות בסקוואט בשנות ה60 בלילינגרד.אני באמת לא מבין מה יש לבקר בSS וטקסס, שלפני שנהיו פופולריות בארץ,
לא הייתי רואה אנשים עושים סקוואט מלא גם עם 140 בלי חומרים.
לא הבנתימי שהביא את הבשורה לאימונים נורמליים באמת(גם אם בצורה עקומה בחלק מהמקומות שמפספסים את הפואנטה) זה קרוספיט, לא SS.
אני חושב שזה בעיקר המסחור שעשו לו, בנוסף אנשים לרוב מאוד אוהבים להרגיש שהם הרגו את כל השרירים ויאנו סוג של יוצאים עם לשון בחוץ מהאימון. מאמין שזה למה בעיקר הוא תפס פופולריות.מי שהביא את הבשורה לאימונים נורמליים באמת(גם אם בצורה עקומה בחלק מהמקומות שמפספסים את הפואנטה) זה קרוספיט, לא SS.
מחזק את הנקודה הזאת, בפורום אימונים תכניות AB ובילדינג לסוגיו הן נושא מאוד חם ושכיח ולכן אולי שווה לבנות כמה תכניות כאלה , נניח למתאמן מתחיל, למתאמן של כמה שנים שכבר טיפס במשקלים וצריך קצת יותר נפח, לתקופות חיטוב שצריך פחות נפח וכו'.מבחינה מקצועית
לטעמי צריך לרענן את תוכניות האימון בפורטל בעיקר לגבי תוכניות ab /בילדינג לסוגיו ובהקשר הזה גם מנהלים עם דעות יותר ליברליות לגבי תוכניות שאינן "כוח"
ע"ע דברים שצריך לשפר בפורום:)לא יאמן איך שרשור של הצעות לשיפור הפורום שוב הופך לדיון על ריפטו ועל ליפטינג/בילדינג...