הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט בלי מאכל חשוב 😃

lior4007

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
משקל: 82.5
גובה: 1.83

נכתוב קצר ולעניין בלי יותר מידיי חפירות....
בניתי לי תפריט למסה כמו שצריך אני מקפיד עליו לבנתיים במשך 3 חודש כולל אימונים ומרגיש שינויים קטנים לטובה
הבעיה היחידה היא שאני לא נוגע בירקות מלידה לא בגלל שאני לא יכול ,פשוט לא מצליח הגוף דוחה את זה אוטומטית (תחסכו ממני בבקשה את התגובות של "תנסה/אין דבר כזה וכו'..) ,לגבי פירות כמעט ואין בעיה אוכל את הרוב.
שאלתי כמה אנשים והמליצו לי על מולטי וויטמין ואני מעדיף בצורה טבעית לקבל את הוויטמנים שיש בירקות, האם יש דרך אחרת ואם לא, האם באמת המולטי וויטמין זה מה שיעזור?

שאלה נוספת לא קשורה
אני לאחרונה עברתי לתוכנית אימונים AB ,כמה תרגילים מומלץ להקדיש לכל שריר?

בצורה טבעית לקבל את הוויטמנים שיש בירקות, האם יש דרך אחרת ואם לא, האם באמת המולטי וויטמין זה מה שיעזור?
כדי לקבל ויטמינים מירקות תאכל ירקות. נסה לטחון אותם ולערבב בבשר או משהו אם זה עוזר

אם לא אז מולטי ויטמין יעזור. גם איתו מומלץ לאכול 3 ירקות ביום בערך. אבל זה הרבה יותר טוב מכלום

• פותח/ת השרשור
כדי לקבל ויטמינים מירקות תאכל ירקות. נסה לטחון אותם ולערבב בבשר או משהו אם זה עוזר

אם לא אז מולטי ויטמין יעזור. גם איתו מומלץ לאכול 3 ירקות ביום בערך. אבל זה הרבה יותר טוב מכלום

במידה ולא מכניס בכלל וויטמינים של ירקות לגוף עד כמה זה משפיע על ההתפתחות ועל הבריאות?

מולטי ויטמין אמור לעזור ..
תעשה קודם בדיקות דם תבדוק מה חסר והרופאה תמליץ לך מה לקחת

Back
למעלה תחתית