הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התוכנית AB הזו? (מאמן בהולמס פלייס בנה לי אותה)

yLewks

משתמש מתחיל
176
8
נק' מוניטין:
8
176
8
אז חזרתי להתאמן אחרי פציעה בכתף, פרקתי את הJoint בכתף, זו לא פריקת כתף.
אני כבר התאמנתי איזה חודשיים בערך עם תוכנית שהמאמן בחד"כ עשה לי שזה אימון על כל הגוף באימון אחד, לא מבין בזה כל כך וזה למה פניתי אליכם,
הלכתי שבוע שעבר ביקשתי שייבנו לי תוכנית AB כי אני מרגיש מוכן כבר ללכת להתאמן בתדירות גבוהה יותר, וגם הגיוס ויום סיירות וכל הגיבושים מתקרבים ככה שאני רוצה להכין את זה עצמי כמה שיותר.
זה מה שהוא נתן לי:
6976321.JPG

2486092.JPG

5664383.JPG

מה דעתכם?
אם זה לא טוב, אתם יכולים לכוון אותי למידע שיעזור לי לראות איזו תוכנית AB כן טובה?
בעיקרון מה שאני מכוון זה ללכת שש פעמים בשבוע לחדר כושר, בנוסף בימים שאני לא עובד על הרגליים לצאת לריצה, כמובן שהכל בתדירות, אני אתחיל בארבעה אימונים בשבוע וריצה של איזה חמש קילומטר ואז אתקדם לשתי ריצות וארבעה אימונים בחד"כ ואז ככה אתקדם.

תודה לעוזרים!!

מדריכים בחד"כ יוצאים מנקודת הנחה שרוב המתאמנים שם לא באמת מבינים, וברגע שהם מתאמצים הרבה ועושים הרבה סטים והרבה חזרות ויוצאים מהחדר כושר עם "פאמפ" אז הלקוחות מרוצים.
להגיד לך את האמת? אם לא הייתי קורא, חוקר, ונמצא פה בפורום גם אני הייתי צוחק על מי שאומר לי לעשות לחיצת חזה 3X5 ואומר לי שאני אתקדם ואגדל מזה, והייתי ממש מתלהב אם הייתי יוצא מהחדר כושר עם פאמפ של 3000000 תרגילים ו1341415 חזרות.

מדריכים בחד"כ יוצאים מנקודת הנחה שרוב המתאמנים שם לא באמת מבינים, וברגע שהם מתאמצים הרבה ועושים הרבה סטים והרבה חזרות ויוצאים מהחדר כושר עם "פאמפ" אז הלקוחות מרוצים.
להגיד לך את האמת? אם לא הייתי קורא, חוקר, ונמצא פה בפורום גם אני הייתי צוחק על מי שאומר לי לעשות לחיצת חזה 3X5 ואומר לי שאני אתקדם ואגדל מזה, והייתי ממש מתלהב אם הייתי יוצא מהחדר כושר עם פאמפ של 3000000 תרגילים ו1341415 חזרות.

אני לא מבין למה להניח דבר שכזה.. אני יכול להבין למה מדריכים נותנים למתחילים מכונות או לא מלמדים אותם מורכבים, כי הם באמת לא יודעים
את רצינות המתאמן ולא רוצים להיות אחראים אבל בחיים לא ראיתי מתאמן שנתן למישהו רציני נפח נמוך, הם חושבים שזה המספר סטים שראוי לעשות

• פותח/ת השרשור
רוב המאמנים מביאים תוכנית כזאת, ואפשר להבין גם למה.. זה לא אומר שהמאמן לא נורמלי אלא שהוא פשוט לא מעוניין להתאמץ ולהשקיע בבניית תוכנית עבור מתאמן גנרי.

הדבר הכי חשוב הוא לשמור על רצף התקדמות.
קח את זה ככלי בסיס ורוץ עם זה איך שבא לך.
יש בלוגים מס' אנשים שעובדים ב AB ומצליחים להתקדם.. וגם נכתבו כאן בעבר מס' תוכניות "נורמליות" (נדמה לי שאני כתבתי אחת פעם)

גם אני גיליתי את הסוד..😛

air_pump1.jpg
וואי חיפשתי את המשאבות האלו הרבה זמן, אז זה מה שיביא לשינוי בנפח שלי? תודה! ✌️
אחי אתה מדבר, חחחח בחדר כושר שהוא בנה לי את התוכנית, הבנתי שמשהו לא נראה טוב, זה למה באתי לפורום, בכל מקרה שאלתי אותו איך אני עושה סקוואט (קודם כל שאלתי מישהו שמבין ושעושה 180KG סקוואט Low bar ושהוא כן מבין בכל הדברים שאתם מבינים בהם) הזה שמבין אמר שאני עושה מעולה, והמאמן אמר שאסור לי להוציא ברכיים החוצה (הוא אמר לי שהכפות רגליים יהיו ישרות, ושהברכיים ילכו ישר בלבד, ושהוא עשה את הסקוואט הוא איבד שיווי משקל (המאמן, בלי מוט עליו)
אני לא מבין למה לא אשכרה משקיעים בשביל המתאמנים לעשות תוכנית כמו שצריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית