הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ barbell row וdeadlift

idan1212

משתמש מתחיל
54
3
נק' מוניטין:
3
54
3
האימון שלי מחולק לab כאשר barbell row באימון a וdeadlift באימון b
עכשיו הדדליפט הוא כבד רק פעם בשבוע, אבל אחרי הbarbell row הגב תחתון שלי תפוס טיפה וזה פוגע לי בדדליפט, האם לוותר על התרגיל? או אולי לעשות אותו גם פעם בשבוע? אחרי הדדליפט אני לא אצליח לעשות barbell row כי אחרי דדליפט הגב תחתון שלי ממש תפוס ללפחות 4 ימים.
מה אתם ממליצים?

כנראה יש לך בעיה בטכניקה, כנראה אתה לא שומר על הליבה כמו שצריך, אולי גם קשור לחוסר גמישות
תנסה לעבוד על חגורה, זה יכול ממש לעזור

• פותח/ת השרשור
כנראה יש לך בעיה בטכניקה, כנראה אתה לא שומר על הליבה כמו שצריך, אולי גם קשור לחוסר גמישות
תנסה לעבוד על חגורה, זה יכול ממש לעזור
על איזה מהתרגילים אתה מדבר? ולמה בעיה בטכניקה דווקא? הרי גב תחתון עובד חזק בשני התרגילים לא?

על איזה מהתרגילים אתה מדבר? ולמה בעיה בטכניקה דווקא? הרי גב תחתון עובד חזק בשני התרגילים לא?
אני מדבר על החתירה, כי היא זו שעושה לך כאבים
ושניהם עובדים על גב תחתון, אבל בצורה שונה, וזה מאפשר להדגיש בעיות
כנראה אתה לא שומר על מתח כמו שצריך ללכת אורך הליבה, אז הגב התחתון צריך לעבוד שעות נוספות כדי לפצות, וזה למה הוא נתפס חזק
זה למה אני ממליץ על חגורה, שתזכיר לך לעבוד נכון
אני גם לא מאמין שהתועלת של התרגיל לגב התחתון שווה את הכאבים אחר כך, אז במידה ויש אני לא רואה סיבה לא להשתמש בחגורה

• פותח/ת השרשור
אני מדבר על החתירה, כי היא זו שעושה לך כאבים
ושניהם עובדים על גב תחתון, אבל בצורה שונה, וזה מאפשר להדגיש בעיות
כנראה אתה לא שומר על מתח כמו שצריך ללכת אורך הליבה, אז הגב התחתון צריך לעבוד שעות נוספות כדי לפצות, וזה למה הוא נתפס חזק
זה למה אני ממליץ על חגורה, שתזכיר לך לעבוד נכון
אני גם לא מאמין שהתועלת של התרגיל לגב התחתון שווה את הכאבים אחר כך, אז במידה ויש אני לא רואה סיבה לא להשתמש בחגורה
שים לב שגם ההדליפט עושה לי כאבים בגב תחתון גם עם שימוש בחגורה, זה לא אותו העקרון בחתירה?
בכל מקרה אנסה להשתמש בחגורה גם בחתירה ואראה אם זה יעזור.
ואם שניהם עובדים על הגב תחתון זה נורא שזה בא יום אחרי יום?

שים לב שגם ההדליפט עושה לי כאבים בגב תחתון גם עם שימוש בחגורה, זה לא אותו העקרון בחתירה?
בכל מקרה אנסה להשתמש בחגורה גם בחתירה ואראה אם זה יעזור.
ואם שניהם עובדים על הגב תחתון זה נורא שזה בא יום אחרי יום?
אם כן הדדליפט עושה לך כאבים אז זה כמעט בטוח בעיה בטכניקה של הוולסבה
ואין בעיה לעבוד עליהם יום אחרי יום

• פותח/ת השרשור
אם כן הדדליפט עושה לך כאבים אז זה כמעט בטוח בעיה בטכניקה של הוולסבה
ואין בעיה לעבוד עליהם יום אחרי יום
אבל אם זה בעיה בנשימה ושימוש בבטן, החגורה לא אמורה כביכול לתקן את זה במידה ואני משתמש בה טוב?
כי אני משתמש בחגורה בדדליפט ובכל זאת עם כאבים.

אבל אם זה בעיה בנשימה ושימוש בבטן, החגורה לא אמורה כביכול לתקן את זה במידה ואני משתמש בה טוב?
כי אני משתמש בחגורה בדדליפט ובכל זאת עם כאבים.
אף פעם אל תסתמך על חגורה שתעשה את העבודה במקומך
החגורה עוזרת לך "להיזכר" בשרירים שאתה צריך להפעיל, ומגבירה את מה שאתה עושה, תוך כדי שהיא משמשת כשכבת שריר נוספת
אם אתה עושה עבודה לא נכונה מלכתחילה, החגורה רק תגביר את זה
אחת הטעויות הנפוצות היא, ברגע שמישהו שם את החגורה ומרגיש שהיא עושה את העבודה, הם מרפים את האגן, ואז הוא עולה למעלה, ובעצם ככה ביטלת את רוב העבודה, וזה מעודד פציעה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית