ייעוץ אימון עם מספר חזרות גבוה

oOtalOo

משתמש מתחיל
128
4
נק' מוניטין:
42
128
4
היי חברה

מסיבה רפואית, עלי להתאמן במספר חזרות גבוה 15-20. (אני יודע שרובכם תהיו נגד, אבל אין טעם למתוח עלי ביקורת. באתי לקבל עזרה. תודה.)
רציתי להתייעץ, אם יש לכם הצעות לתכנית אימונים שתתאים גם במספר חזרות גבוה?
אני כרגע בחיטוב, אבל אל תגבילו את עצמכם.

תודה

בגלל שזה לא כוח, זה לא דורש תכנון טוב או להיות גאון בשביל לבנות לך תוכנית
תעשה לך תוכנית שמתמקדת בהרמות בסיס, וכמה תרגילי עזר כל אימון, זה כל מה שצריך
אולי במקומך הייתי עושה אימוני push - pull לפלג גוף עליון יום אחד, ותחתון ליום אחר
איזו בעיה רפואית אבל מאלצת מצב כזה אם אפשר לשאול?

בפורום הזה די מקובעים ולא יענו לך ברצינות, אני אצל מאור זרדז ועושה במסה ובחיטוב 15 חזרות בכל תרגיל.
אתה הכי רציני, ובכלל, עכשיו שגילית שאתה אצל אותו מאמן, אני חייב לדעת מה ואיך אתה עושה

בפורום הזה די מקובעים ולא יענו לך ברצינות, אני אצל מאור זרדז ועושה במסה ובחיטוב 15 חזרות בכל תרגיל.
אתה מדבר עליו כאילו הוא האני רמבוד..
נותן לכולם אותה תוכנית אימונים. בטח אתה עושה ABCD חזה יד אחורית- גב יד קדמית- כתפיים- רגליים..נכון..?

אתה הכי רציני, ובכלל, עכשיו שגילית שאתה אצל אותו מאמן, אני חייב לדעת מה ואיך אתה עושה
למה? כדי שתגיד שזה לא מגובה מחקרית ועדיף SS או fbw? עד לפני שנתיים הייתי עושה fbw וAb ומשאני אצלו אני עושה Abcde ומתקדם בצורה הרבה יותר טובה וזה מה שחשוב לי.
אתה מדבר עליו כאילו הוא האני רמבוד..
נותן לכולם אותה תוכנית אימונים. בטח אתה עושה ABCD חזה יד אחורית- גב יד קדמית- כתפיים- רגליים..נכון..?
מה הקשר רמבו רק אמרתי שאני אצלו, הוא לא נתן לי abcd והוא לא בונה את אותה התוכנית לכל המתאמנים שלו ואני אומר לך את זה מהיכרות עם רוב המתאמנים שלו.

למה? כדי שתגיד שזה לא מגובה מחקרית ועדיף SS או fbw? עד לפני שנתיים הייתי עושה fbw וAb ומשאני אצלו אני עושה Abcde ומתקדם בצורה הרבה יותר טובה וזה מה שחשוב לי.

מה הקשר רמבו רק אמרתי שאני אצלו, הוא לא נתן לי abcd והוא לא בונה את אותה התוכנית לכל המתאמנים שלו ואני אומר לך את זה מהיכרות עם רוב המתאמנים שלו.
סתם לידע כללי, כמה סטים של 15 חזרות אתה עושה נניח לרגליים? וכמה זמן מנוחה בין הסטים ?

ביקשתי מחקר?
תעשה מה בא לך, אבל פה אל תתלונן על "מרובעות" של הפורום

היי חברה

מסיבה רפואית, עלי להתאמן במספר חזרות גבוה 15-20. (אני יודע שרובכם תהיו נגד, אבל אין טעם למתוח עלי ביקורת. באתי לקבל עזרה. תודה.)
רציתי להתייעץ, אם יש לכם הצעות לתכנית אימונים שתתאים גם במספר חזרות גבוה?
אני כרגע בחיטוב, אבל אל תגבילו את עצמכם.

תודה
אותן תוכניות, רק במספר חזרות גבוה. מן הסתם הן יהיו הרבה פחות יעילות ויתבצעו במשקלים מגוחכים (עבורך).
מה הסיבה שאי אפשר לעבוד במספר חזרות נמוך?

למה אתם מוחקים את ההודעות שלי רק הבעתי את דעתי מה זה החוצפה הזאת???
בפעם הבאה תתלונן בפורום משוב. אף אחד לא ימחוק הודעות שאתה מביע בהם דעה, אבל אם תכתוב דברים בלי לגבות את עצמך אתה עלול למצוא את עצמך מחוץ לפורום. אם אתה לא מסוגל לגבות את ההודעות שלך עדיף שלא תכתוב או שתוודא עם הקוראים שהם מבינים שזוהי דעתך בלבד ואין לה שום גיבוי מחקרי.

• פותח/ת השרשור
אבל בטח במצב כזה עדיפות תכניות מסוימות על אחרות לא?
אשמח להתייחסות רצינית לשאלה.
אני כרגע מתאמן עם תכנית גנרית FBW שהרכבתי בלי מחשבה, ורוצה לעבור לתכנית רצינית. (עם מדדים להתקדמות, עלייה בעומסים ועקרונות נוספים, בקיצור משהו לא גנרי..)

ומספיק עם הספאם.. אם אתם מגיבים לפחות תתייחסו גם לנושא הפוסט.
תודה שוב.

אשמח להתייחסות רצינית לשאלה.
אני כרגע מתאמן עם תכנית גנרית FBW שהרכבתי בלי מחשבה, ורוצה לעבור לתכנית רצינית. (עם מדדים להתקדמות, עלייה בעומסים ועקרונות נוספים, בקיצור משהו לא גנרי..)

ומספיק עם הספאם.. אם אתם מגיבים לפחות תתייחסו גם לנושא הפוסט.
תודה שוב.
FBW זה פתרון מצוין וייתן מענה לכל מה שציינת .
הקווים המנחים הם תרגילי בסיס 3x5 עם התקדמות כל אימון /שבוע ורוטציה בין בנץ׳ לפרס.
דדליפט פעם בשבוע.

הקווים המנחים הם תרגילי בסיס 3x5
הוא אמר את זה בהתחלה:
כמו שכבר ענו לך:
אותן תוכניות, רק במספר חזרות גבוה. מן הסתם הן יהיו הרבה פחות יעילות ויתבצעו במשקלים מגוחכים (עבורך)

הוא אמר את זה בהתחלה:
בהנחה שאין ברירה באמת (לא נכנס לעניין הרפואי והאם באמת חייב רק 15 חזרות ) אז 3x15 אבל אני לא רואה איך אפשר להשלים 3 סטים של 15 חזרות כשהמשקלים יעלו קצת, אבל אם זאת האפשרות היחידה אז עדיף מאשר לא להתאמן או להתאמן בלי תכנון מינימלי.

עדיין FBW יכול להיות פתרון טוב( 15 חזרות בחיטוב פתרון פחות טוב).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית