הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תוסף שיחליף את הקריאטין

Henv90

משתמש מתחיל
241
17
נק' מוניטין:
17
241
17
היי אני לאכל כך מרגיש את הקריאטין משפיע עליי..
אני נותן לו צאנס אחרון בחודש הקרוב עדשהקופסא תגמר
מישהו יכול להמליץ את תוסף אחר שיעזור המטרה היא עלייה במסה
(מודע לזה שתוספים הם צריכים להיות ברשימה אחרי תזונה נכונה)

אז למה לוקחים את זה ? אני לא לוקח אז אני לא יודע, אבל אני שואל ברצינות, אם לא מרגישים את ההשפעה, אתה סתם לוקח את זה ?
זה לא משהו שיגרום לך להרגיש גיבור, זה פשוט יעזור לך לסיים את החזרה או שתיים הכבדות במקום להגיע לכשל מוקדם
קריאטין משמש כמאגר אנרגיה לטווח הקצר מאוד, כשנגמרת האנרגיה מהגלוקוז שהתפרק בתא כמה שניות לפני, והוא לא מספיק להפיק אנרגיה במהלך אותו סט

זה לא משהו שיגרום לך להרגיש גיבור, זה פשוט יעזור לך לסיים את החזרה או שתיים הכבדות במקום להגיע לכשל מוקדם
קריאטין משמש כמאגר אנרגיה לטווח הקצר מאוד, כשנגמרת האנרגיה מהגלוקוז שהתפרק בתא כמה שניות לפני, והוא לא מספיק להפיק אנרגיה במהלך אותו סט

הבנתי, אותו דבר לגבי כל תחום ? לדוגמא, ספרינטים, הקריאטין יעזור לך למשוך את הספרינט הדרוש לעוד כמה שניות נוספות ?

הבנתי, אותו דבר לגבי כל תחום ? לדוגמא, ספרינטים, הקריאטין יעזור לך למשוך את הספרינט הדרוש לעוד כמה שניות נוספות ?
כנראה שכן, אבל לא בריצות ארוכות או משהו

קפאין, בטא אלנין וציטרולין הם מהתוספים ה'מורגשים' יותר.
קריאטין גם מורגש לרוב, אבל משום שהנושא פסיכולוגי ולא פיזיולוגי זה מאוד אינדיווידואלי.
קריאטין HCl יכול להתאים לך יותר, אבל הוא יקר יותר ולא בהכרח טוב יותר או אפילו כמו מונוהיידרט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית