הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בניית תכנית מיוחדת בצבא

Tuxedo

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
אהלן חברה, לפני יותר משנה התאמנתי כח בss ומאז התגייסתי.. אני משרת בחיל הים והלוז שלי הוא כך
שבוע אחד בו אני לא יכול להגיע לחדכ אלא רק לעשות שכיבות סמיכה, בטן, מתח מאולתר, אולי אמצא מקבילים מאולתרים בנוסף לא יכול לעשות ריצה גם
שבוע שני בו מראשון עד חמישי אני יכול ללכת לחדכ משירי עד שבת אני לא יכול להגיע לחדכ אבל יכול להתאמן על מתח מקבילים וגם לרוץ

התאמנתי השבוע איזה 3 פעמים וגיליתי כך:
אין אפשרות לעשות סקוואט רציני במכון.. אפשר לעשות לאנצ'ים עם משקולות אמנם
בנץ' פרס בלי שיפוע אפשר רק עם משקולות יד
כי במשקלים גבוהים נראה לי מסוכן בלי סוג של כלוב..
לפרס אין כלוב אבל לא חושב שזאת בעיה
שאר התרגילים אין שום בעיה ויש לציין שלא למדתי פאוור קלין

אשמח לאיזושהי הכוונה או אולי אפילו תכנית. זה לא אידאלי אבל אני לא מעוניין להזניח יותר. נתחזק כמה שאפשר

• פותח/ת השרשור
הקפצה חברים, חשבתי אולי לשלב בתכנית front squat כי אין כלוב אבל עדיין צריך הכוונה איך להתאמן על פני שבועיים

• פותח/ת השרשור
אתה מרים את המוט בפוואר קלין?
שמע לדעתי זה פחות העניין פה.. אני אצליח להעלות את המוט בלי או עם קלין.. תנסה לקחת עובדה שאפשר לשים בתכנית פרונט סקוואט וגם פאוור קלין. עיקר השאלה שלי זה איך להמשיך להתאמן בלי חדר כושר ואיזו תכנית לעשות בשבוע עם חדכ

לדעתי עם זה רק תרגיל אחד אתה יכול לנסות לעשות ssאבל אתה לא תתקדם במשקלים בסקוואט אז אני לא כול כך יודע מה להגיד לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית