הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אימונים עם סמולוב

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
רציתי לשמוע דעה של מי שניסה את התוכנית
כרגע אני סמולוב 3 פעמים בשבוע ועושה בראשון וחמישי נפח סקוואט ודדליפט עכשיו השאלה האם כדאי למתוח אימון שהוא כבד נניח גם נפח בנץ וגם סקואט או דדדליפט לאימון של שעתיים עד 3 עם עזר
או לפצל ל5 אימונים בשבוע 3 פעמים בנץ פעם 1 נפח סקוואט ופעם נפח דדליפט שיוצא פחות זמן אבל בלי ימי מנוחה בכללי תודה לכולם ,,

לא התנסתי עם סמולוב או תוכניות עם נפח משוגע (ללא הצדקה אבל זה לא הנושא) ככה, ומן הסתם השאלה שלך אינדבידואלית אבל לדעתי האופציה של לחלק עדיפה גם אם מדובר על יותר יחידות אימון בשבוע.

אם תוכל לחלק את זה לאימונים בימים ראשון עד חמישי ואז לעשות בשישי שבת יומיים רצופים של מנוחה זה יהיה הכי טוב במצב שתיארת (לדעתי)

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון סמולוב ג'וניור לבנץ? או סמולוב המלא לסקוואט?
אני מתכוון ל סמולוב בנץ פעמיים ופעם 1 סקוואט נפח ופעם דדליפט נפח
כבר התייעצתי עם עוד אגב נניח ואני עושה 4 אימונים עדיף להתחיל הסקוואט נפח או בנץ סמולובאני עושה אותם בימים ניפרדים..

אני מתכוון ל סמולוב בנץ פעמיים ופעם 1 סקוואט נפח ופעם דדליפט נפח
כבר התייעצתי עם עוד אגב נניח ואני עושה 4 אימונים עדיף להתחיל הסקוואט נפח או בנץ סמולובאני עושה אותם בימים ניפרדים..
אני ביצעתי סמולוב גוניור בארבעה אימונים.
סקוואט עם בנץ
בנץ בלבד
דדליפט עם בנץ
בנץ עם בנץ בלבד.

לידע כללי: אתה תגיע קרוב לאימון יתר בצורה הזאת. תהיה זהיר!
לפי דעתי תוריד נפח באחד מההרמות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית