הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חישוב פחמימות שומנים וחלבונים

Seymde

משתמש מתחיל
68
0
נק' מוניטין:
0
68
0
היי, אני רוצה לדעת שאני באמת מחשב נכון את הערכים התזונתיים שאני צורך ביום. אני יודע שמתייחסים לשלושה דברים בתפריט תזונה : חלבון שומן ופחמימה.

נניח לפי התמונה אכלתי באמת בארוחה 100 גרם של לחם,
אז באמת צרכתי 10.8 גרם חלבון, 46.6 פחמימה, ו2.9 שומנים?

למה אני שואל? כי אם נלך לפי זה, זה אומר שצרכתי
46.6x4 + 2.9x9 + 10.8x4 = 255.7 קלוריות
אבל ב100 גרם כתוב 210 קלוריות.. אז זה לא מסתדר

קבצים מצורפים

• IMG_3581.JPG
    IMG_3581.JPG
    KB 89.4 · צפיות: 117
יש הרבה מאוד חברות שלא מחשבות את הערך של הסיבים התזונתיים, קראתי גם פה פעם בפורום שלא מחשבים את הקלוריות מסיבים,
יש 45.6 פחמימות בלחם הזה אבל 11.4 מתוכם זה סיבים אז בלי החישוב של הסיבים זה יוצא 210 שזה מה שהם כתבו

• פותח/ת השרשור
יש הרבה מאוד חברות שלא מחשבות את הערך של הסיבים התזונתיים, קראתי גם פה פעם בפורום שלא מחשבים את הקלוריות מסיבים,
יש 45.6 פחמימות בלחם הזה אבל 11.4 מתוכם זה סיבים אז בלי החישוב של הסיבים זה יוצא 210 שזה מה שהם כתבו
אז כשאני בונה תפריט ורוצה לדעת מהם ערכי הפחמימה חלבון ושומן שיש במוצר הזה, אני מחשב עם סיבים או בלי?

אז כשאני בונה תפריט ורוצה לדעת מהם ערכי הפחמימה חלבון ושומן שיש במוצר הזה, אני מחשב עם סיבים או בלי?
לא זוכרת בדיוק איפה אבל פעם הייתה פה שאלה על זה בפורום אם להחשיב את הסיבים או לא, אני רק זוכרת שבסוף הגעתי לתשובה שכן לחשב אותם, אני אישית לפחות מחשיבה אותם

זה יסבך אותך ולא ישפיע הרבה על התוצאה
תחשב לפי מה שכתוב על המוצר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית