הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Hard Squat !

FitnessDor

משתמש פעיל
620
423
נק' מוניטין:
2,240
620
423
ספרטה 302,אילת.
מי שעוקב אחריי בלוג יודע,לא התאמנתי חודשיים ..
השבוע חזרתי להתאמן,ויום חמישי הרגשתי שזה יום טוב !
אמרתי,האימון הזה אני ארים כבד כי התגעגעתי לזה,תיכננתי להגיע הרבה פחות משקל,אבל לפי ההתקדמות ראיתי המשקלים טסו למעלה אז אמרתי למה לא?
בכל מקרה,יש לי בקשה אחת שהיא הערות על העומק תחסכו,אני יודע שחזרה 3 לא שוברת,וחזרה 2 בספק אבל זה ידוע וזה הטכניקה הכי זוועתית שיצא לי בשנה האחרונה,בשאר הסרטונים שהעליתי אפשר לראות את הטכניקה הטובה והמוכרת שלי..
אם יש לכם הערות על משהו אחר,שזה לא בקשר לעומק שאני כבר מודע אני אשמח לשמוע.
בכל מקרה,סקוואט 200*3 אחרי חודשיים שלא התאמנתי.

קודם כל משקל יפה!
אם אתה שואל אותי אני הייתי מציע לך לעשות תרגילים עם פחות רייג'. אןמנם זה עוזר לרבאק אבל זה מתכון לפציעות ובעייני זה לא שווה את זה (בטח לא במכון).

• פותח/ת השרשור
קודם כל משקל יפה!
אם אתה שואל אותי אני הייתי מציע לך לעשות תרגילים עם פחות רייג'. אןמנם זה עוזר לרבאק אבל זה מתכון לפציעות ובעייני זה לא שווה את זה (בטח לא במכון).
תודה רבה לפני הכל
זה לא סט עם רייג' ברמה גבוהה אם בכלל ..
בדר"כ אני לא מצליח להיכנס לסט כמו שצריך בלי "רייג" מסוים,כי אני לא מאלה שצועקים או מחלקים סטירות ..
מתכון לפציעות? לא חושב,אבל אקח את זה לצומת ליבי,תודה רבה

תודה רבה לפני הכל
זה לא סט עם רייג' ברמה גבוהה אם בכלל ..
בדר"כ אני לא מצליח להיכנס לסט כמו שצריך בלי "רייג" מסוים,כי אני לא מאלה שצועקים או מחלקים סטירות ..
מתכון לפציעות? לא חושב,אבל אקח את זה לצומת ליבי,תודה רבה
מם הסתם אני לא יודע עד כמה הרייג' היה רציני אבל צעקות וסטירות זה לא מדד.
שאתה נכמס ל"רייג" אתה מעלה את האדרנלין אבל גם מעמיס על המערכת העצבית ומנסיוני גם הריכוז יורד (ואיתו והטכניקה)

מי שעוקב אחריי בלוג יודע,לא התאמנתי חודשיים ..
השבוע חזרתי להתאמן,ויום חמישי הרגשתי שזה יום טוב !
אמרתי,האימון הזה אני ארים כבד כי התגעגעתי לזה,תיכננתי להגיע הרבה פחות משקל,אבל לפי ההתקדמות ראיתי המשקלים טסו למעלה אז אמרתי למה לא
חזרה לאימונים צריכה להיות הדרגתית, מעבר לזה שבטח נתפסת 4 ימים אחרי האימון הזה הסיכון שלך לפציעה הוא גבוה יותר מכמה מישורים, 2 היבטים לדוגמה:
1. טכניקה ודפוס תנועה מנוונים
2. חוסר בהכנה של הגוף וכל המערכות בו להגיע לפיק הזה(עצם זה שהצלחת לא אומר שעשית אך זה בתנאים אופטימליים/מומלצים)

ככל שמתבגרים הגוף נוטה פחות "לסלוח" ולהיפצע, זו הבעיה הכי בסיסית של כל מי שמרים כבד- הרצון לחזור להרים כבד כמה שיותר מהר פוגע בשיקול הדעת

שמח שלא נפצעת וכל הכבוד על המשקל המכובד.[/QUOTE]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית